Automated guided WEASEL®

AGV-systemer til kasser og andre små lastbærere

Førerløs transport af små lastbærere – SSI Compact Load AGVs

Førerløse trucks (AGV‘er) kan fleksibelt integreres i individuelle lagerorganisationer: fra enkle transportbrugsområder og punkt-til-punkt-transport til vare-til-person-princippet og fuld automatisering i et integreret, komplet system.
SSI AGV‘er til kompakte laster fra SSI Schäfer er egnet til transport af små lastbærere. De førerløse trucks bruges gerne til pluk, produktion og samlebånd for at gøre transporten mere fleksibel.

Vores AGV’er til små lastbærere kan inddeles ud fra nedenstående funktioner

Icon_agv_weasel.png

WEASEL

Vores WEASEL® er den ideelle løsning til små lastbærere, som fx kasser, kartoner eller hængende varer, med en vægt på op til 35 kg.
LÆS MERE
Icon_agv_compact.png

Compact

I samarbejde med vores partner DS AUTOMOTION tilbyder vi den kompakte AGV “Sally”. ”Sally” kan bære op til ca. 100 kg., og håndtere forskellige transportopgaver. Den kompakte AGV navigerer selvstændigt gennem rummet ved hjælp af SLAM-teknologi (Simultaneous Localization and Mapping). Det store antal modulære strukturer – fra conveyorteknologi, transportbånd eller rullebaner og reolenheder til kundespecifikke designs muliggør håndtering og transport af mange forskellige lastbærere og varer.
Førerløse trucks

Rullebaner og transport

Førerløse trucks

Førerløse trucks

AGV’er til paller og andre store lastbærere

Ingen tilgængelige eksempler

Hvordan kan vi hjælpe?