haribo_grafschaft_2018_11.tif

Augstie plaukti

Augsto plauktu noliktavu priekšrocības

Papildus daļēji automatizētiem risinājumiem SSI SCHÄFER piedāvā tieši tādas augsto plauktu noliktavas, kas atbilstu jūsu vajadzībām. Jūs varat iegūt daudz dažādu priekšrocību, piemēram, lielu uzglabāšanas blīvumu, tiešu piekļuvi katrai precei, augstu apstrādes ātrumu, uzticamību un izcilu pieejamību (24/7), kā arī nodrošināt optimālu telpas izmantošanu.

Dažādi dizaini daudzveidīgām prasībām

SSI SCHÄFER speciālistu komandas izstrādā uz klientu vēlmēm orientētus un pielāgotus risinājumus dažādām lietošanas vajadzībām. Tā rezultātā jūs saņemat perfektu plauktu sistēmu atbilstoši savām individuālajām prasībām. Augsto plauktu noliktavās var uzglabāt gan standarta palešu veidus, gan arī īpašus kravas nesējus.

Daudzveidīgas uzglabāšanas iespējas, sākot no viena dziļuma līdz daudzlīmeņu uzglabāšanas risinājumiem, kopā ar īpaši konfigurētiem nodalījumu platumiem nodrošina vislielāko elastību telpas izmantošanas ziņā. Papildus augsto plauktu palešu noliktavām SSI SCHÄFER piedāvā arī pilnībā automatizētu uzglabāšanas sistēmu konteinerus, kartona kastes vai preču paliktņus. Mēs varam sniegt daudzus ieteikumus no uzņēmumiem visā pasaulē, jo īpaši attiecībā uz dzesēšanas un dziļās sasaldēšanas noliktavām, kam ir īpašas prasības. 

SSI SCHÄFER AUGSTO PLAUKTU NOLIKTAVAS

Ietaupiet vietu, to optimāli izmantojot.

Palešu uzglabāšana ar speciāliem kravas nesējiem

Augsto plauktu noliktavas nodrošina optimālu telpu izmantošanu, ātrāku un tiešāku piekļuvi, kā arī drošu uzglabāšanu līdz pat 40 m augstumā.

Picture of pallet racking at QuantiParts

Mēs nodrošinām pilnu procesu un vienotu risinājumu, sākot no projektēšanas līdz konfigurēšanai, izstrādei un ražošanai. SSI SCHÄFER tērauda konstrukcijas nodrošina individuālus risinājumus, lai vislabāk izmantotu pieejamo telpu un apstākļus. Tērauda konstrukcijas ir veidotas tā, lai tā atbilstu šaurākajām pielaidēm, kas nodrošina drošu pamatu maksimālai automatizētai darbībai. 

Mūsu pieredzējušie projektu vadītāji darbojas starptautiskā līmenī un izstrādā unikālus risinājumus, kas atbilst tieši jūsu prasībām. SSI SCHÄFER garantē integrētu un sistemātisku plānošanu apvienojumā ar drošu un uzticamu uzstādīšanu. Turklāt neatkarīgie kvalitātes nodrošināšanas inspektori nodrošina atbilstību mūsu stingrajiem kvalitātes standartiem. 

Storage and Retrieval Machine SSI Exyz

Plauktu sistēmas pieejamas ar plašu dizainu klāstu. Tiek piedāvāts plašs jaukto konfigurāciju spektrs, sākot no pilnībā automatizētām augsto plauktu noliktavām ar silo dizainu līdz plauktu sistēmām ar manuālu piekļuvi. Mēs izstrādājam divu veidu sistēmas: uzglabāšanas sistēmas, kas uzstādītas iekštelpās un silo dizaina sistēmas. Silo dizainā pats plaukts kalpo kā jumta un sānu atbalsta konstrukcija, novēršot nepieciešamību pēc atsevišķas vai papildus telpas.

SSI SCHÄFER pievērš uzmanību detaļām un precizitātei, un īpašās tehnoloģijas padara to par vienu no nedaudzajiem automatizēto plauktu sistēmu piegādātājiem, kas spēj ražot silo dizaina palešu plauktus, kas krietni pārsniedz 40 metru augstumu. Izmantojiet priekšrocības, ko sniedz iespēja ietaupīt vietu, pateicoties kompaktajai konstrukcijai, īsam uzstādīšanas laikam, savlaicīgāk uzsāktai sistēmas lietošanai un zemām ekspluatācijas izmaksām. Augsto plauktu noliktavas ar silo dizainu ir izcila alternatīva konstrukcijām, kas augstākas par 20 metriem.

Papildus izturīgajām tērauda konstrukcijām, uzglabāšanas-izgūšanas iekārtām un shuttle tipa sistēmām SSI SCHÄFER piedāvā arī daudzlīmeņu platformas, kāpnes un drošības aprīkojumu. Visas komponentes tiek ražotas uzņēmuma ražotnē, kur tās tiek konfigurētas un izstrādātas, lai pilnībā atbilstu tieši jūsu augsto plauktu noliktavai. Turklāt mēs piedāvājam vēl virkni papildus pakalpojumu noliktavām, piemēram, jumta un sienu apšuvumu, kā daļu no visaptverošas un pilnīgas risinājumu paketes.

Optimālais risinājums tieši jums ir atkarīgs no vairākiem parametriem. Mēs priecājamies sniegt konsultācijas, jo mūsu ekspertiem ir nepieciešamā kompetence projektēšanas, konfigurēšanas un ražošanas jomās. SSI SCHÄFER ir uzticams partneris, kas lielu nozīmi piešķir uzticamiem ieguldījumiem ilgtermiņā. Mūsu sarežģītākās sistēmas var paplašināt un pārveidot pat pēc daudziem gadiem. Mēs veicam augsto plauktu noliktavu un sīkpreču sistēmu būvniecības sarežģīto projektu vadību, sākot ar ideju līdz visas sistēmas projekta realizēšanai.

  • Unikāli risinājumi, kas individuāli izstrādāti atbilstoši jūsu vajadzībām 

  • Daudzveidīgi uzglabāšanas produkti un iespējas, arī attiecībā uz sistēmas izmēru un augstumu

  • Pieejamas arī speciālas, īpaši pielāgotas uzglabāšanas sistēmas 

  • Uzglabāšanas iespējas īpaši sarežģītos apstākļos, piemēram, dziļās sasaldēšanas temperatūrās 

  • Droša piegādes ķēde, jo tērauda konstrukcijas un komponenti ir pašu ražoti

  • Profesionāla projektu vadība un uzstādīšana, ko pārrauga starptautiski pieredzējuši projektu vadītāji, kas sertificēti saskaņā ar Starptautisko projektu vadības standartu 

  • Plaša un visaptveroša uzstādīšanas dokumentācija

  • Uzticama plānošana un izmaksas 

  • Filiāles visā pasaulē, lai garantētu atbilstību vietējām tendencēm

  • Vietas samazināšana, pateicoties tās optimālai izmantošanai 

  • Plauktu sistēmas nodrošina daudzveidīgu pielietojumu un visas izplatītākās uzglabāšanas iespējas

  • Sistēmas var paplašināt un pārveidot pat pēc daudziem gadiem 

  • Visaptverošs piederumu klāsts 

  • SSI SCHÄFER pēcpārdošanas serviss (remonts, plauktu pārbaudes, rezerves daļas vai modifikācijas) 

REALIZĒTIE PROJEKTI

Plauktu sistēmas klientam HARIBO.

Hochregallager und Regalbediengerät Exyz

Stāsts par mazajiem "zelta lācīšiem" un izaicinājumiem loģistikā

SCHÄFER ir realizējis augsto plauktu noliktavas projektu (ar plauktiem 40 m augstumā) klientam HARIBO. Visa produkcijas plūsma tiek organizēta divos līmeņos, kas saldumu kompānijai ļauj elastīgi reaģēt uz mainīgajām prasībām piegādēs.
LASĪT VAIRĀK

REALIZĒTS PROJEKTS: JYSK LOĢISTIKAS CENTRS ZVIEDRIJĀ

Noliktava, kas apkalpo visus JYSK ķēdes veikalus Zviedrijā un Somijā.

JYSK veiksmes stāsts ar soli pretim nākotnei

Jau iepriekš kompānija SSI SCHÄFER ir īstenojusi noliktavas centru projektus Dānijā un Polijā mēbeļu mazumtirgotājam JYSK. Tagad sadarbība turpinās ar noliktavas projektu Nässjö, Zviedrijā, kur JYSK esošais izplatīšanas centrs tiek paplašināts par 76 000 palešu vietām, kopumā nodrošinot vietu 165 000 paletēm. Šī noliktava apkalpo visus JYSK ķēdes veikalus Zviedrijā un Somijā. Dubultā dziļuma palešu vietas apkalpo 10 Exyz ierīces. Turklāt piegādātajā risinājumā ietilpst arī konveijeru tehnoloģija un SSI SCHÄFER daudzpusīgā loģistikas programmatūra WAMAS®.

Kā varam jums palīdzēt?