Parallel Picking System

Batch Picking

Taloudellisuutta ja nopeaa tilaustenkäsittelyä

Varaston materiaalivirran optimointi edellyttää monien erilaisten vaatimusten täyttämistä – esimerkiksi ominaisuuksiltaan vaihtelevaisten suosikkituotteiden tilausten nopeaa käsittelyä. Puoliautomaattinen Batch Picking - järjestelmämme hoitaa tehtävät nopeasti, helposti ja tehokkaasti.

Batch Picking -keräilyjärjestelmässä tilauksia voidaan käsitellä manuaalisesti person to goods -periaatteella. Useisiin tilauksiin sisältyvät samat nimikkeet keräillään kerralla, ja ne jaetaan tilausten kesken täyttömoduulissa. Järjestelmä tukee ja optimoi yrityksesi keräilyprosesseja, lisää tuottavuutta ja nopeuttaa läpivirtausaikoja.

Erinomainen joustavuus, ergonomia ja taloudellisuus auttavat optimoimaan varastoprosessien tuloksia. Batch Pickingiin voi liittää muuta toimivaksi havaittua tekniikkaa, joten se täydentää oivallisesti SSI SCHÄFERin kattavaa keräilyjärjestelmien valikoimaa. Erityisen sopivia käyttökohteita järjestelmälle ovat: 

  • nopeasti kiertävät tuotteet, joiden muoto tai pakkaustekniset vaatimukset eivät sovellu automaattiseen keräilyyn

  • keskinopeasti ja hitaasti kiertävät tuotteet, joiden muoto sallii automaattisen keräilyn, mutta niiden kiertonopeus ja kannattavuus eivät riitä kannattavaan varastointiin käytävävarastossa. 

Keräilytyöntekijät saavat radiopäätteeseen (RF-päätteeseen) kaikki tarvittavat tiedot haluttujen nimikkeiden keräilemiseksi varastointipaikoista täyttömoduuliin. Käsivarressa kannettava radiopääte on yhdistetty ring scanner -viivakoodinlukijaan. Tilaustiedot luetaan suoraan laitteen näytöltä ja kuitataan radiopäätteessä. Radioliikenne linjatietokoneeseen hoituu yhteyspisteen kautta. Keräilyn tukena voidaan radiopäätteiden lisäksi käyttää Pick by Voice- ( ääniohjattu keräily ) ja Pick by Light ( valo-ohjattu keräily )  -menetelmiä.

Kaikkien komponenttien sujuva yhteispeli

SSI SCHÄFER toimittaa myös Batch Picking-järjestelmään kaiken tarvittavan kuorma-alustoista tekniikkaan ja ohjausohjelmistoon. Pitkä kokemuksemme takaa, että järjestelmät saadaan käyttöön nopeasti ja kaikki komponentit toimivat sujuvasti yhdessä.

KORKEA KÄSITTELYKAPASITEETTI JA LISÄÄ TEHOKKUUTTA

Throughput with 600 lines per hour and greater efficiency than conventional picking systems with only one operator.

Parallel Picking System

Useat käyttäjät voivat keräillä eri tilauksia samanaikaisesti yhteen täyttömoduuliin. Siten Batch Picking nopeuttaa läpivirtausta (600 tilausriviä tunnissa) ja tehostaa keräilyä verrattuna tavanomaisiin yhden käyttäjän keräilyjärjestelmiin. Älykäs käyttäjäohjaus takaa keräilyn laadukkuuden ja vähäisen virhemäärän.

Batch Picking:n käsittelemiä tilauksia hallinnoidaan, ohjataan ja valvotaan WAMAS®- logistiikkaohjelmistollamme, ja varaston ohjaustietokone käynnistää keräilyprosessin aina optimoidusti. Lopuksi tilaukset välitetään rinnakkain eri sektoreille ja käsitellään loppuun. Toiminnan merkittävän tehostumisen syynä on muun muassa tilausten tehokas yhdistely eli eränmuodostus.

 

Parallel Picking System
  • Lyhin mahdollinen tilauksen käsittelyaika rinnakkaistoimintojen ansiosta

  • Sopii nopeasti kiertäville tuotteille, joiden muoto ei salli automaattista keräilyä, sekä keskinopeasti ja hitaasti kiertäville tuotteille, joiden kiertonopeus on liian pieni automaattikeräilyyn

  • Tuotteiden enimmäismitat 280 x 230 x 200 mm, enimmäistilavuus 18 l slottia kohden

  • Tehokas tilaustenkäsittely ohjelmiston ohjaaman tilausten optimoinnin ansiosta

  • Hyvä keräilyteho ja reitinoptimointi eränmuodostuksen ansiosta

  • Läpivirtaus jopa 600 tilausriviä tunnissa

  • Hyvä keräilyalueen työpisteiden ergonomia ja työolosuhteet

  • Resurssien tehokas hyödyntäminen

  • Selkeä ja yksinkertainen keräilymenettely

  • Lyhyt perehdytysaika ja korkea keräilyn laatu älykkään käyttäjäohjauksen ansiosta; erittäin käyttäjäystävällinen

  • Käyttökohteita: terveydenhuolto ja kosmetiikka-ala, muoti, teollisuus, vähittäis- ja tukkukauppa

  • Edulliset investointikustannukset

Kuinka voimme auttaa?