Parallel Picking System

Batch Picking

Ekonomisks risinājums ātrai pasūtījumu apstrādei

Ātra pasūtījumu apstrāde produktiem ar augstu pasūtījumu biežumu un atšķirīgām īpašībām rada sarežģītus izaicinājumus, cenšoties nodrošināt optimālu noliktavas produkcijas plūsmu. SSI SCHÄFER Batch Picking sistēma paveic šos uzdevumus ātri, viegli un efektīvi.

Batch Picking sistēma nodrošina paralēlu, manuālu preču apstrādi pēc principa „operators-produkcija”. Vienas un tās pašas preces tiek atlasītas vairākiem pasūtījumiem un sadalītas starp atsevišķiem pasūtījumiem uzpildes modulī. Šī sistēma atbalsta un optimizē jūsu preču atlases procesus, palielina produktivitāti un garantē īsus cikla laikus. 

Augsta elastība, labākā iespējamā ergonomika un teicama ekonomija nodrošina izcilu jūsu noliktavas darbību. Integrējot pārbaudītas tehnoloģijas, paralēlās ir radīta paralēlās atlases sistēma, kas ir SSI SCHÄFER visaptverošo pasūtījumu komplektēšanas sistēmu optimāls uzlabojums. Tā ir īpaši piemērota:

  • augstas apgrozības produktiem, kurus nevar atlasīt, izmantojot automatizētās sistēmas to formas un iepakojuma prasību dēļ,

  • vidējas un zemas apgrozības produktiem, kam ir atbilstošās formas, lai nodrošinātu automatizētu atlasi, taču tie nav nepieciešami pietiekami bieži, lai kanālu sistēmas izmantošana atmaksātos.


Jūsu preču atlases operatori saņem visu nepieciešamo informāciju caur radiofrekvenču termināļiem (RF), lai varētu atrast nepieciešamās preces konteineros un nosūtīt tās uz uzpildes moduli. RF termināls tiek nēsāts uz rokas un ir savienots ar gredzenveida skeneri. Pasūtījuma dati tiek nolasīti tieši no displeja un apstiprināti RF terminālī. Informācija bezvadu režīmā tiek pārsūtīta uz līnijas datoru caur piekļuves punktu. Papildus radiofrekvenču termināļiem preču atlases procesam var izmantot arī Pick by Voice vai Pick by Light sistēmas.

Perfekti saskaņotas komponentes 

SSI SCHÄFER piegādā visas Batch Picking komponentes, – sākot no konteineriem līdz tehniskajam aprīkojumam un vadības programmatūrai. Tādējādi jūs saņemat pilnvērtīgu, vienotu risinājumu. Mūsu plašā pieredze nodrošina ātru uzstādīšanu un pilnībā integrētas komponentes.

AUGSTA CAURLAIDSPĒJA UN EFEKTIVITĀTE

Parallel Picking System

Vairāki lietotāji var vienlaicīgi atlasīt preces vairākiem pasūtījumiem, izmantojot vienu uzpildes moduli. Līdz ar to, izmantojot SSI SCHÄFER paralēlās preču atlases sistēmu, jūs iegūstat augstāku caurlaidspēju (600 līnijas stundā) un augstāku efektivitāti salīdzinājumā ar tradicionālajām preču atlases sistēmām, kurām ir tikai viens operators. Viedās lietotāja norādes garantē augstu preču atlases kvalitāti un mazu kļūdu skaitu. 

Ar Batch Picking pasūtījumi tiek pārvaldīti, kontrolēti un pārbaudīti ar mūsu WAMAS® loģistikas programmatūru un pēc tam optimizēti noliktavas vadības datorā. Pēc tam dažādie pasūtījumi tiek pārsūtīti uz atsevišķajiem sektoriem jeb noliktavas zonām, kur tie tiek tālāk apstrādāti. Efektīva pasūtījumu konsolidācija (partiju veidošana) ir viens no galvenajiem faktoriem, kas veicina būtisku noliktavas darbības rādītāju uzlabošanos.

Parallel Picking System
  • Labākais iespējamais pasūtījumu izpildes laiks, pateicoties paralēlai apstrādei

  • Sistēma ir piemērota: augstas apgrozības produktiem, kurus nevar atlasīt, izmantojot automatizētas sistēmas to formas un iepakojuma prasību dēļ, vai vidējas un zemas apgrozības produktiem, kas nav nepieciešami pietiekami bieži, lai automatizēta preču atlase būtu pamatota 

  • Produktu izmēri no 280 x 230 x 200 mm; tilpums līdz 18 litriem vienā darba atvērumā

  • Efektīva pasūtījumu apstrāde, ko optimizē programmas kontrolēti pasūtījumi

  • Augstas veiktspējas preču atlase un maršrutu optimizācija, izmantojot partiju veidošanu

  • Caurlaidspēja līdz 600 līnijām stundā

  • Augstas kvalitātes darba stacijas preču atlases zonā, pateicoties ergonomiskam dizainam

  • Efektīva resursu izmantošana - viegli izprotams un vienkārši izstrādāts preču atlases process

  • Īss darbinieku apmācības laiks, pateicoties viedām lietotāju instrukcijām (ļoti draudzīgas lietotājam) 

  • Pielietojums: farmācija un kosmētika, mode, rūpniecība, mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība

  • Zemas ieguldījumu izmaksas

Kā varam jums palīdzēt?