vezető nélküli WEASEL® raktári szállítójármű

SSI Compact Load AGV szállítórendszerek

Vezető nélküli szállítójárművek kis méretű egységrakományokhoz

A vezető nélküli szállítórendszereket (AGV) rugalmasan lehet az egyes raktárakba integrálni: legyen szó egyszerű szállítási alkalmazásokról, két pont közötti szállításról az "áru az emberhez" elvnek megfelelően, vagy akár teljes raktárautomatizálásról egy integrált teljes rendszerbe.

Az SSI Compact Load AGV az SSI SCHÄFER-től kiválóan alkalmas kisméretű egységrakományok esetén. Ezek a raktári szállító járművek tipikusan komissiózó rendszerekbe, termelési területre illetve szerelőrendszerbe kerülnek alkalmazásra, így a  raktáron belüli szállításokat rugalmasan lehet megoldani.

Az SSI Compact Load AGV szállítójárművek típusai

AGV WEASEL® szállítórendszer

WEASEL® vezető nélküli szállítórendszer

Az olyan kisméretű egységrakományok, mint a tárolóládák, kartonok vagy függesztett áruk esetén 35 kg teherig a WEASEL® típusú raktári szállító járművünk a legmegfelelőbb megoldást jelenti.
OLVASSON TOVÁBB
AGV WEASEL® szállítórendszer

WEASEL® Lite

A WEASEL® Lite a vezető nélküli raktári szállítójárművek egy új változata. A „Lite” megnevezés arra utal, hogy könnyen integrálható a meglévő épületekbe és raktározási folyamatokba. A vállalatok maguk hajthatják végre a megvalósítást - flottavezérlő, szakértői tudás és felügyelt informatikai telepítés nélkül.
OLVASSON TOVÁBB
vezető nélküli szállítórendszerek

Compact "Sally" vezető nélküli szállítórendszer

A kompakt kivitelű, „Sally“ típusú raktári automata szállító járműveket a DS AUTOMOTION partnerünkkel történő kooperációnk eredményeként kínáljuk. Ez a szállítójármű kb. 100 kg teherbírással rendelkezik. A Sally típussal különböző intralogisztikai feladatok láthatók el, navigációjára SLAM-technológiát (Simultaneous Localization and Mapping - egyidejű lokalizáció és leképezés) használ. A nagyszámú moduláris felépítménynek köszönhetően – szállítószalag, görgős pálya, illetve egyéb vevőspecifikus kivitel – változatos terhek kezelésére képes.
vezető nélküli szállítórendszerek, AGV szállítás, raktárgépek

Raktári szállítórendszerek

Vezető nélküli szállítórendszerek (AGV)

agv_collage.jpg

SSI Large Load AGV szállítórendszerek

Nincs elérhető elem.

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

Az SSI SCHÄFER raktártechnikai szakértelme speciális know-how-t és széles körű intralogisztikai tapasztalatot ötvöz az egyedi raktári rendszerek és megoldások biztosítása érdekében.

WEASEL® AGV raktári szállítórendszerek az SSI SCHÄFER-től

Automata, vezető nélküli raktári szállítójárművek a termékek rugalmas, üzemen belüli szállításához

867.0 KB

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!