DAHL automatizē noliktavu īpašu mērogu preču uzglabāšanai

Dahl, ir viens no vadošajiem vairumtirgotājiem un tirdzniecības uzņēmumiem Zviedrijā, kas specializējies santehnikas, cauruļu, zemes darbu, dzesēšanas, īpašumu un instrumentu pārdošanā. SSI Schaefer ir izvēlēts kā galvenais piegādātājs jaunās centrālās noliktavas aprīkošanai, kas nodrošinās preces Zviedrijas tirgum.

Jaunais distribūcijas centrs apvienos aptuveni 2000 piegādātāju un 36 000 dažādu specializēto kategoriju speciālistus ar HVAC aprīkojumu gan pa tiešo no būvobjektiem, gan arī ar 70 specializēto Dahls veikalu starpniecību no Kirunas pilsētas ziemeļos līdz Ystad pilsētai, Zviedrijas dienvidos.

Noliktavas advancētās tehnoloģijas patiešām pārspēs iespēju robežas. Jaunais distribūcijas centrs būs pilnībā modernizēts un atradīsies netālu no pašreizējās noliktavas ēkas. Tādējādi tas sniedz priekšrocību saglabāt iekšējo kompetenci, ”saka Džonatans Mankovics (Jonathan Mankowitz), Dahl Loģistikas direktors.

SSI Schaefer risinājums sastāv no palešu apstrādes zonas ar palešu transportēšanas sistēmu no un uz darba stacijām un augsto griestu noliktavu (HBW) palešu glabāšanai. Sīkpreces tiks apstrādātas un uzglabātas 24 metrus augstā SSI Flexi transporta uzglabāšanas sistēmā, kas uzglabā un apstrādā sākot no vienas vienības kartona kastēm, kā arī kastes turpmākai paletizācijai. Preču komplektēšana un sagatavošana nosūtīšanai notiks gan daļēji manuāli, gan iesaistoties palešu robotiem. Jaunais izplatīšanas centrs atradīsies Bålsta un aizstās pašreizējo noliktavu Kalhäll, kā arī dažas atsevišķās neatkarīgās noliktavas

“Lielākais izaicinājums bija atrast pareizo risinājumu Dahl izplatīšanas centram dēļ tā specifiskajām prasībām plašo un īpašo produktu klāsta uzglabāšanai, kā arī augsto ergonomikas prasību dēļ, kvalitatīvai preču atlasei. Mēs strādājam ar Dahl kolēģiem kā viena komanda jau no pirmās projekta dienas, kā rezultātā esam izveidojuši unikāla projekta noliktavu, papildinot to ar dažiem jauniem un novatoriskiem risinājumiem, ”saka Hans Ekström, projekta atbildīgais SSI Schaefer Risinājumu dizaina vadītājs.

SSI Schaefer sistēmas ieviešana plānota 2023.

SSI Schaefer | Decembris | 2020

Kontaktpersona

Anastasiia Benko Marketing Manager Tālruņa nr.: +371 67 54 98 39 Adrese: [email protected]