cundc_krug_339_agv_mesh_up.tif

Dalība Vācijas Inženieru Federācijas (VDMA) izstādē ar AGV

Dalība Vācijas Inženieru Federācijas (VDMA) izstādē ar Automātiski vadāmo transportēšanas līdzekli (AGV)

Izstāde norisināsies Dortmundē no 25.-26. martam kopsolī ar pārējām plānotajām aktivitātēm IFOY (Intralogistics and Forklift Truck of the Year) Test Camps ietvaros. Projektu komanda, kura sastāv no nozares speciālistiem un ražotājiem, kas ir saistīti ar AGV iekārtu ražošanu, prezentēs tā jauno interfeisa versiju VDA5050, kas ļauj automātiski vadāmām transportēšanas sistēmām pārvietoties, izmantojot dažādus navigācijas režīmus, vienlaikus sazinoties ar augstākas vadības sistēmu kopējā datu valodā. SSI SCHAEFER piedalās VDA 5050 projektā un ir specifiskās projektu komandas biedrs. Pirmajā sadarbības izmēģinājuma “AGV Mesh-Up” testā SSI SCHAEFER tiek pārstāvēts, izmantojot automātiski vadāmo transportēšanas līdzekli (AGV) WEASEL®, kas demonstrē augsta līmeņa inovāciju un programmatūras zināšanu versiju.

Automatizēti vadāmais transportlīdzeklis (AGV) WEASEL® ir ideāls risinājums mazu kravas pārvadāšanai, pamatnes izmēriem esot no 600 x 400 mm, un transporta svaru līdz 35 kg. AGV pārvietojas pa optiski vizuālo braukšanas marķējuma ceļu un var sasniegt ātrumu līdz 1 m/sek. Autoparka kontrolieris vai autoparka vadītājs veic visu transporta pasūtījumu vadību, optimizāciju un spēj sazināties ar perifērām ierīcēm (piemēram, transportēšanas sistēmu, vārtiem, signālu kolonnām, ugunsdrošības sistēmu utt.). WEASEL® risinājumus var elastīgi pielāgot mainīgajiem tirgus apstākļiem. Piemēram, transportlīdzekļu skaitu var palielināt atbilstoši veiktspējas prasībām, vai arī optiski vizuālās braukšanas marķējuma ceļus var pārveidot pēc nepieciešamības.

Liela nozīme ir standartizētām interfeisa lietotnēm intraloģistikas sistēmā, īpaši AGV segmentā. Tāpēc SSI SCHAEFER piedalās VDMA iniciatīvā un ir dalībnieks interfeisa VDA 5050 izstrādes izpētes grupā, kas nodarbojas ar šī sarežģītā projekta attīstīšanu. WEASEL® raksturo tā automatizēti standartizētais interfeiss, kas ļauj WEASEL® pārvietoties gandrīz jebkura noliktavas autoparka kontroliera vadībā. Tā cena lieliski atbilst veiktspējas funkcijām un  tehnoloģiskajam nodrošinājumam. Ņemot vērā WEASEL® novatoriskās priekšrocības dažās situācijās tas ir īpaši konkurētspējīgs esošajā segmentā.

AGV risinājums ir piemērots ne tikai SSI SCHAEFER īstenotajiem visaptverošajiem projektiem, bet var tikt pielāgots un integrēts ar citu trešo-pušu sistēmu esošajiem risinājumiem, kas var tikt  viegli savienotas ar AGV WEASEL® vadības punktu, pateicoties interfeisa VDA 5050 izmantošanai. Atkarībā no prasībām, sistēmu var integrēt dažādos piegādes ķēdes līmeņos - tieši tur, kur tas visvairāk nepieciešams. WEASEL® var kļūt par lielu pievienoto vērtību uzņēmuma intraloģistikas procesos, piedāvājot maksimālu elastību preču iekšējā aprites ķēdē.

cundc_krug_339_agv_mesh_up.tif


AGV WEASEL® var tikt integrēts dažādos piegādes ķēdes līmeņos, pateicoties jaunajam VDA 5050 interfeisam.

Kontaktpersona

Melanie Kämpf Senior Global Communications Manager Tālruņa nr.: +49 151 12 11 32 25 Adrese: [email protected]