Workstation with semi-open fronted containers with touch panel and pick-by-light

E-Pick

Configurarea şi operarea sistemelor de comisionare Pick by Light

E-Pick este o soluţie independentă, cu costuri avantajoase, pentru configurarea şi operarea sistemelor Pick by Light. Profitaţi de o siguranţă mai mare şi mai multă eficienţă la activităţile de comisionare în depozitul dumneavoastră!

O interfaţă grafică elaborată îi permite utilizatorului să configureze o aplicaţie completă Pick by Light, fără cunoştinţe IT speciale, de la conectarea la baza de date a comenzilor, instalarea elementelor de operare şi alocarea locurilor de depozitare până la operarea zilnică.

E-Pick permite diferite posibilităţi de transferare a datelor produselor resp. a datelor comenzilor. Datele pot fi înlocuite prin intermediul unui fişier xml, unei conexiuni la baza de date SQL sau direct, prin intermediul unei interfeţe SAP.

E-Pick permite echiparea integrală sau parţială a depozitului dumneavoastră profesional cu sisteme Pick by Light, pentru a-l face mai rapid şi mai eficient, sau extinderea independentă a sistemului Pick by Light existent. De asemenea, Pick by Light este o metodă consacrată de mai mulţi ani pentru comisionarea rapidă şi sigură a comenzilor clienţilor.

Loc de muncă de mici dimensiuni, randament mare

E-Pick este adecvată în special pentru locuri de muncă de mici dimensiuni, care se transformă în celule independente de comisionare şi montaj offline şi care trebuie să reacţioneze flexibil la modificări şi ajustări pe termen scurt. Elementul central este calculatorul cu touch panel, care controlează elementele de comisionare conectate şi transmite instrucţiuni angajaţilor.

Chiar şi atunci când activităţile dumneavoastră logistice se modifică, soluţia E-Pick se adaptează în cel mai scurt timp la noua situaţie.

 

MAI MULTĂ SIGURANŢĂ ŞI EFICIENŢĂ LA COMISIONARE

Lucrările dificile de montaj trebuie să ţină permanent cont de factorii economici. Tehnologia noastră pick@work reprezintă o extindere a soluţiei E-Pick şi este configurată la touch panel prin intermediul unei actualizări a aplicaţiei software. Tehnologia pick@work vă ajută să optimizaţi procesele de lucru, să creşteţi eficienţa şi standardele de calitate pentru sănătatea angajaţilor dumneavoastră, ţinând cont de aspectele ergonomice.

Sistemul de montaj cu ghidaj luminos maximizează performanţa la locul de muncă pentru montajul manual. Specificaţiile proceselor şi instrucţiunile de montaj integrate optimizează procesele de lucru.

Inovaţie: sistemul conectează locurile de muncă ergonomice cu Pick by Light şi ghidează angajatul pas cu pas în procesul de montaj prin intermediul instrucţiunilor afişate pe ecran. Angajatul selectează comenzile pe ecran, după care lămpile locurilor de depozitare se aprind în succesiunea corectă de montaj. Figurile sau schiţele etapelor de montaj introduse în sistem ghidează angajatul pas cu pas în procesul de lucru prin intermediul instrucţiunilor afişate pe ecran. Soluţia evidenţiază complexitatea procesului de lucru, minimizează cota de erori şi asigură calitatea. 

  • soluţie entry-level cu costuri avantajoase

  • creşterea eficienţei comisionării

  • creșterea calităţii comisionării

  • posibilitatea de extindere treptată a parametrilor simpli de procesare a comenzilor

  • uşurinţă de utilizare, nu este necesar un programator

  • creşterea randamentului ieşirilor din depozit cu 300 %

  • reducerea cotei de erori la 10 %

  • trasabilitatea comisionării

  • ideală pentru depozite cu până la 800 de produse per loc de muncă

DESCĂRCARE

Brochure E-Pick EN

Brochure E-Pick EN

1.3 MB
Aveți întrebări sau observații?