fém tárolódobozok

E-Pick, a Pick by Light konfigurátor

Rakjon össze önállóan egy Pick by Light, fényalapú manuális komissiózó rendszert!

Az E-Pick egy kedvező árú, önálló megoldás a Pick by Light típusú, fényalapú komissiózó rendszerek létesítéséhez és üzemeltetéséhez. 

Profitáljon Ön is raktári komissiózási feladatai során a megnövelt biztonságból és a nagyobb hatékonyságból.


A jól átgondolt, grafikus felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy speciális számítástechnikai ismeretek nélkül is felépíthessen egy komplett Pick by Light típusú alkalmazást – a feladat-adatbázis bekötésétől a kezelőelemek telepítésén és a raktárhelyek hozzárendelésén át egészen a mindennapi üzemeltetésig.

Az E-Pick a termékek, ill. rendelési adatok átadásának különböző lehetőségeit támogatja. Az adatcsere XML fájl segítségével, SQL adatbázis bekötésével vagy közvetlenül az SAP interfészen keresztül valósulhat meg.

Az E-Pick rendszer lehetővé teszi, hogy professzionális raktárát teljes egészében vagy részben felszerelje a Pick by Light fényalapú komissiózó rendszerrel, illetve hogy saját maga bővítse esetleg már meglévő Pick by Light komissiózó rendszerét, így gyorsabbá és hatékonyabbá tegye a raktári folyamatokat. Emellett a Pick by Light egy évek óta használt, jól bevált, az ügyfélrendelések gyors és biztonságos komissiózását segítő módszer.

Kisebb munkaállomás, nagyobb teljesítmény

Az E-Pick elsősorban a kisebb munkaállomásokhoz alkalmas, melyek önálló, offline komissiózó és összeszerelő cellákká egyesíthetők, és rugalmasan kell tudniuk reagálni a rövid határidejű módosításokra és változásokra. Ennek lelke az érintőpaneles PC, amely a csatlakoztatott Pick elemek vezérlését végzi, és utasításokat ad a dolgozónak.

Még ha módosulnak is a logisztikai feladatok, az E-Pick rövid idő alatt hozzáigazítható az új helyzethez.

 

E-PICK - A PICK BY LIGHT KONFIGURÁTOR

Kijelzőalapú manuális komissiózó rendszerek létesítése és üzemeltetése

A munkaigényes összeszerelési feladatokban folyamatosan különböző gazdasági tényezőknek kell eleget tenni. A pick@work rendszer az E-Pick rendszer bővítése, és egy szoftverkiegészítéssel konfigurálható az érintőpanelen keresztül. 

A pick@work technológia segít a munkafolyamatok optimalizálásában, valamint a hatékonyság és a minőségi színvonal növelésében, valamint – az ergonómiai szempontok figyelembevételével – hozzájárul a dolgozók egészségének megőrzéséhez.

A fényvezérelt összeszerelő rendszer maximalizálja a kézi összeszerelő munkaállomások teljesítményét. A munkafolyamatokat folyamat-előírások és integrált összeszerelési utasítások optimalizálják.

A pick@work komissiózást segítő rendszer működése

A rendszer összekapcsolja az ergonomikus munkaállomásokat a Pick by Light technológiával, és a kijelzőn megjelenő utasítás segítségével lépésről lépésre vezeti végig a dolgozót az összeszerelési folyamaton. A dolgozó a kijelzőn választja ki az egyes feladatokat. Ezután az egyes tárolóhelyek jelzőfényei az összeszerelési sorrendnek megfelelően gyulladnak ki. Az egyes szerelési lépések rendszerbe betáplált és a kijelzőn megjelenő képei vagy rajzai lépésről lépésre vezetik végig a dolgozót a munkafolyamaton. Így az összetett folyamatok is egyszerűen áttekinthetővé válnak, a hibaszázalék minimálisra csökken, a minőség pedig javul.

  • Költségtakarékos rendszer a megoldással most ismerkedők számára

  • A komissiózás hatékonyságának növelése

  • A komissiózás minőségének növelése

  • A megrendelés feldolgozásának egyszerű paraméterezése fokozatosan bővíthető

  • Felhasználóbarát, nincs szükség külön programozóra

  • A rendszerrel a raktár teljesítménye 300 százalékkal növelhető

  • A hibaszázalék egy tizedre minimalizálható

  • A komissiózás nyomon követhetősége

  • Munkaállomásonként legfeljebb 800 termék tárolására használt raktárakhoz ideális.

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

Az SSI SCHÄFER raktártechnikai szakértelme speciális know-how-t és széles körű intralogisztikai tapasztalatot ötvöz az egyedi raktári rendszerek és megoldások biztosítása érdekében.

E-Pick: Konfigurátor a Pick by Light rendszerhez

Optimalizált komissiózás az E-Pick komissiózó rendszerrel

1.3 MB

Perfect Flow - a tökéletes anyagáramlás

Raktártechnikai rendszerek és megoldások hibamentes folyamatokhoz és a hatékony anyagáramlásért

844.9 KB

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!