3D_Depiction_EDEKA_Gochsheim.jpg

EDEKA Grupa Nordbayern-Sachsen-Thüringen veic pasūtījumu SSI SCHÄFER

EDEKA Grupa Nordbayern-Sachsen-Thüringen sadarbībā ar SSI SCHÄFER paplašina un automatizē savu reģionālo noliktavu Gošheimā, Vācijā.

No centrālās noliktavas Gočheimā EDEKA apgādā daļu no saviem veikaliem Ziemeļbavārijā. Lai garantētu šī objekta veiktspēju nākotnē, EDEKA nolēma esošo loģistikas centru papildināt ar citu noliktavu kompleksu un izvēlējās automatizāciju. Pasūtījums par noliktavas paplašināšanas projekta ieviešanu tika nosūtīts intraloģistikas ekspertam SSI SCHÄFER Gībelštatē, Vācijā, kas atrodas netālu no EDEKA noliktavas Gošheimā, Lejasfrankonijas štatā, Vācijā. Blakus esošajai ēkai tiek būvēta 4 eju augsto plauktu noliktava palešu uzglabāšanai divkāršā dziļumā. Par uzglabāšanu un izgūšanu atbild četras energoefektīvas SSI Exyz tipa uzglabāšanas-izgūšanas ierīces. Bez tam SSI SCHÄFER uzstāda arī ruļļveida konteineru un palešu konveijeru sistēmu.

Nākotnes augsto plauktu noliktava galvenokārt paredzēta sauso preču uzglabāšanai un apstrādei. EDEKA izvēlējās automatizētu augsto plauktu noliktavu, lai nodrošinātu papildu glabāšanas iespējas un sasniegtu vēlamo veiktspēju arī pīķa stundās.

Reģionālā noliktava Gočheimā saņem preces no EDEKA piegādātājiem, kā arī preces tieši no EDEKA centrālās noliktavas. Pēc preču ievešanas paletes ar palešu transportēšanas sistēmu nogādā uz augsto plauktu noliktavu (HBW), kur preces tiek īslaicīgi uzglabātas. Katra HBW eja ir divlīmeņu, kas katrs darbojas pēc tuneļa atlases principa. Paletes, kas īslaicīgi tiek novietotas augsto plauktu noliktavā, izmantojot gravitācijas konveijerus, tiek piegādātas uz ergonomiskām darbstacijām pasūtījumu komplektēšanai. Tur iepakojumi tiek manuāli pārvietoti uz atbilstošajiem ruļļu konteineriem vai paletēm un transportēti uz izejošo preču zonu, izmantojot speciālu ruļļu konteineru transportēšanas sistēmu. Ja veikals pieprasa atsevišķu vienību paletes, tad šīs paletes tiek izvestas tieši no augsto plauktu noliktavas un automātiski tiek nogādātas uz palešu transportēšanas sistēmu.

SSI SCHÄFER loģistikas programmatūra WAMAS® atbild par noliktavas pārvaldību. Programmatūra lielākajā daļā EDEKA uzņēmumu visā Vācijā tiek izmantota kopš 2003. gada. Pasūtījumu papildina apkopes un uzturēšanas līgums šim objektam.

Jaunā loģistikas kompleksa pabeigšana un nodošana ekspluatācijā plānota 2021. gadā.

3D_Depiction_EDEKA_Gochsheim.jpg

Edeka Gochsheim - EDEKA Grupa Nordbayern-Sachsen-Thüringen veica pasūtījumu  SSI SCHÄFER savas reģionālās noliktavas paplašināšanai un automatizācijai Gočheimā, Vācijā.

Kontaktpersona

Melanie Kämpf Senior Global Communications Manager Tālruņa nr.: +49 151 12 11 32 25 Adrese: [email protected]