Orca_Taguig.jpg

Filipīnās atklāj unikālu aukstuma ķēdes iekārtu ORCA

Pasaulē vadošais modulāro noliktavu un loģistikas risinājumu piegādātājs SSI SCHÄFER sadarbībā ar Filipīnas vadošo aukstuma ķēžu risinājumu nodrošinātāju ORCA paziņoja, ka 2020. gada februārī tiks atvērta valstī pirmā pasaules klases aukstuma ķēdes uzglabāšanas sistēma. ORCA Taguig objekts, kas atrodas Manilas industriālās zonas sirdī, valstiskā līmenī ievērojami palielina loģistikas spējas un sagatavotību neparedzētiem gadījumiem.

ORCA Cold Chain Solutions ir Filipīnu pirmais pilnībā automatizētais aukstās ķēdes aprīkojums. Tas piedāvā temperatūrā kontrolētus loģistikas, noliktavas, kā arī pirms un pēc uzglabāšanas pakalpojumus ar pievienoto vērtību, lai palīdzētu pārtikas uzņēmumiem un lauksaimniecības nozarei pagarināt un uzturēt savus produktus svaigus. Par Taguig ar automātiskās uzglabāšanas un izguves sistēmu (ASRS) izstrādi Filipīnu valdības Tirdzniecības un rūpniecības departamenta Investīciju birojs piešķīra pioniera statusu.

ORCA Taguig ir aptuveni 20 000 saldētu preču palešu vietu aptuveni hektāra platībā. Šis ir nebijis varoņdarbs, un to padara iespējamu SSI SCHÄFER palešu apšuvumu tehnoloģija. Izmantojot automatizāciju, ORCA Taguig vienā dienā var pārvietot līdz 4800 paletēm. SSI SCHÄFER piegādāja iespaidīgu risinājumu klāstu - no pilnībā automatizētas noliktavas ar pret zemestrīcēm un taifūniem izturīgu statņu apšuvuma tehnoloģiju, konveijeru tehnoloģiju, darba stacijām līdz loģistikas programmatūrai WAMAS®.

Pašlaik ORCA ir trīs objekti Metro Manila: Alabangā, Taguigā un pašlaik tiek celts Kalūkanā. Visas trīs vietas ir stratēģiski izvietotas Manilas galvaspilsētā, netālu no ostām un rūpniecības zonām. Arī ORCA objekts Kalūkanā tiks pilnībā automatizēts, un šobrīd tiek būvēts kopā ar SSI SCHÄFER.

ORCA apstrādā saldētus un atdzesētus pārtikas produktus. Klientu klāsts ir no Filipīnu lielākajām ātrās ēdināšanas ķēdēm līdz eksportētājiem un importētājiem, un maziem pārtikas uzņēmējiem. Būdams pionieris Filipīnu aukstuma ķēdes un piegādes nozarē, lai sasniegtu izcilību tehnoloģiju, kā arī būvniecības un klientu atbalsta jomā, ORCA par partneri izvēlējās SSI SCHÄFER.

Papildus aparatūrai SSI SCHÄFER piegādātā WAMAS noliktavas vadības sistēma nodrošina preču izsekošanu reāllaikā. ORCA klienti var būt mierīgi, jo šī sistēma turklāt ļauj efektīvi izsekot un pārvietot preces saskaņā ar FEFO (First Expiry, First Out) principu. Bez tam precīzie ieraksti nodrošina visu preču uzskaiti, atturot no neatļautas preču pārvietošanas, kas ir vēl viena problēma, kas diemžēl ir aktuāla valstī.

Apstākļos, kur ir daudz neskaidrību, SSI SCHÄFER piedāvātās tehnoloģijas un jauninājumi ļauj ORCA pārliecināt klientus ar augstākiem efektivitātes standartiem, precīzu atskaišu sagatavošanu un kvalitatīvu klientu apkalpošanu.

Agnes Degala, ORCA Cold Chain Solutions pārdošanas un administratīvo lietu viceprezidente, rezumē veiksmīgo sadarbību:

“ORCA ir pirmais un vienīgais uzņēmums Filipīnās, kas investē lielus līdzekļus tā sauktajā pārtikas infrastruktūrā. Ar SSI SCHÄFER mēs spējām padarīt šo grandiozo sapni par realitāti.  Mēs, pārdošanas vadība, redzējām, kā klientus piesaista mūsu zīmols tāpēc, ka solām automatizāciju. Mēs arī pieredzējām to, kā tirgus novērtē inovācijas. ORCA patiešām ir vienīgais šāda veida uzņēmums mūsu valstī, un mēs kopā ceram dot pienesumu savai nācijai no šiem pasaules klases risinājumiem. ”