Pallet racking system

Gravitācijas palešu plaukti

FIFO ir gudra uzglabāšanas koncepcija 

Palešu uzglabāšana, izmantojot FIFO principu (pirmais iekšā, pirmais ārā), ir efektīvs risinājums, ja uzglabājat preces ar derīguma termiņu vai ja ir jāuzrauga partijas un produktu sērijas. Pirmās noglabātās paletes ir arī pirmās, kuras tiks izņemtas (FIFO). Gravitācijas plauktu sistēmai ir svarīga loma arī kā ienākošo preču un piegāžu bufernoliktavām. 

Uzglabāšanas vietai parasti piekļūst, izmantojot frontālos iekrāvējus un augsto plauktu pacēlājus, kā arī manuālos palešu krautņotājus zemākajam līmenim. Dinamiskie gravitācijas plaukti darbojas tikai ar gravitācijas palīdzību, un tiem nav nepieciešami nekādi elektriskie komponenti. Attiecīgi organizējot procesus, preču ievietošana un izņemšana ir skaidri nodalītas darbības. Turklāt mūsu gravitācijas plauktus var viegli integrēt arī automatizētā produkcijas plūsmā, padarot tos par piemērotu risinājumu arī pilnībā automatizētām noliktavām. 

 

Noliktavas telpas un tilpuma efektīva izmantošana

Izmantojot FIFO principu, mūsu gravitācijas plauktu sistēmas dod iespēju ne tikai lieliski organizēt noliktavas procesus, bet arī nodrošina ļoti efektīvu noliktavas telpas un tilpuma izmantošanu. 

DAUDZPUSĪGI DIZAINI DAŽĀDĀM PRASĪBĀM

SSI SCHÄFER piedāvā gravitācijas plauktu sistēmas paletēm, kas ir optimāli pielāgotas jūsu prasībām. Piemēram, SSI SCHÄFER papildina rullīšu konveijerus ar bremžu rullīšiem un dažādiem rullīšu atdalītājiem, lai tie atbilstu tieši jūsu precēm. Ir pieejamas vairākas preču atlases risinājumu iespējas, tostarp šim mērķim paredzēta vieta apakšējā līmenī.

Container and Carton Conveyor System

Noliktavas telpas un tilpuma efektīva izmantošana

 

OPTIMĀLI ATBILST JŪSU PRASĪBĀM

  • FIFO princips

  • Līdz 60% ietaupa vietu salīdzinājumā ar parastajiem palešu plauktiem

  • Lielāks ražīgums, nodalot piegādi un preču atlasi

  • Risinājums vienai virs otras nesavietojamām paletēm

  • Pielietojums: ienākošās preces, piegāde, ražošana, īslaicīgas uzglabāšanas noliktavas jeb bufernoliktavas un pilnībā automatizētas noliktavas

  • Ideāli piemēroti preču atlasei augstumā

  • Plaukti darbojas tikai ar gravitācijas palīdzību, un tiem nav nepieciešama elektrība

  • Atdalīta iekraušanas un izkraušanas procesi  

  • Tieši jūsu prasībām pielāgoti plaukti

  • Var tikt izmantoti arī kā „push-back” tipa gravitācijas plaukti ar LIFO ("last in first out") principu

LEJUPIELĀDES

Statiskie plaukti

Katalogs angļu valodā

4.5 MB
Kā varam jums palīdzēt?