haribo_grafschaft_2018_11.tif

High bay warehouse

Výhody technologie skladu s vysokými regály
Vedle poloautomatických řešení nabízíme také automatické sklady s vysokými regály, které jsou přizpůsobeny vašim požadavkům. Získáte také různé výhody, jako jsou vysoká hustota skladu, přímý přístup ke každé položce zboží, vysoká rychlost a bezpečnost procesů, vynikající dostupnost (24 hodin denně – 24/7) a optimální využití prostoru.

Velký počet provedení pro různé nároky
Tým specialistů u společnosti SSI SCHAEFER vyvíjí řešení na míru, orientovaná na zákazníky, aby regálové zařízení bylo perfektně přizpůsobeno jejich individuálním požadavkům. Ve skladu s vysokými regály pro palety je možné ukládat jak běžné typy palet, tak zvláštní přepravní prostředky.

Různé varianty uskladňování – od regálů s jednoduchou hloubkou až po regály s vícenásobnou hloubkoua příslušně přizpůsobené šířky regálů poskytují maximální flexibilitu při využití prostoru. Vedle skladů s vysokými regály pro palety nabízíme také automatické sklady pro přepravky, kartony nebo přepravní podnosy [Odkaz: Automatický sklad malých dílů]. Právě ve skladování v chladírenském a mrazírenském odvětí se zvláštními požadavky máme velký počet referencí po celém světě.

HIGH BAY WAREHOUSES FROM SSI SCHAEFER

Save space with optimal space utilisation.

Storing conventional pallets types along with special load carriers

High bay warehouses guarantee optimum space utilization, faster and more direct access and secure storage up to 40 m high.

Obrázek paletového regálu v QuantiParts

Od návrhu, statického výpočtu, konstrukci až k výrobě, u nás dostanete všechno od jednoho dodavatele. Naše výroba ocelových konstrukcí například preferuje individuální řešení, které optimálně využívá dané prostory a podmínky a přizpůsobí se zadaným nejužším tolerancím, a které tvoří bezpečný základ pro plný výkon automatické obsluhy.
Naši projektoví manažeři s mezinárodními zkušenostmi vyvíjejí jedinečná řešení, přesně přizpůsobená vašim potřebám. Zaručíme vám komplexní a systematické vedení projektu a spolehlivou montáž. Kromě toho se nezávislí inspektoři pro zajištění kvality postarají o dodržení našich přísných standardů kvality.

Storage and Retrieval Machine SSI Exyz

Šířka nabídky variant regálových systému je velká. Mezi automatickým skladem s vysokými regály řešeným jako silo a ručně obsluhovaným regálovým zařízením je velký počet smíšených řešení. Zásadně rozlišujeme mezi sklady instalovanými v hale (inhouse) a výškovými skladovými sily. U konstrukcí řešených jako silo představuje regál zároveň nosnou konstrukci pro střechu a fasádu, takže odpadá stavba samotné haly.

Díky přesnosti v detailu a promyšlené technologii je společnost SSI SCHAEFER schopna, jako jeden z mála dodavatelů automatických regálových systémů, postavit silo pro palety s výškou přes 40 metrů. Získejte také výhody z atraktivní úspory plochy díky kompaktní konstrukci, ještě rychlejšího využití zařízení po krátké době montáže, a nízkým provozním nákladům. Od stavební výšky asi 20 metrů se vyplatí postavit sklad s vysokými regály řešený jako silo.

Kromě robustní ocelové konstrukce společnost SSI SCHAEFER dodává také skladové plošiny [Odkaz: Regálové a skladové plošiny], schodiště, bezpečnostní zařízení, regálová obslužná zařízení a vertikální skladovací věže. Všechny komponenty vyrábíme sami a jsou individuálně a přesně přizpůsobeny příslušným skladovým zařízením s vysokými regály. Kromě toho nabízíme také další stavební práce přizpůsobené projektu skladu, například střešní krytinu, opláštění stěn, to vše jako komplexní rozsáhlý balík produktů.

Jaký typ konstrukce pro vás představuje optimální řešení, závisí na různých parametrech. Rádi vám poradíme, protože základní odborné znalosti pro návrh, statický výpočet konstrukci a výrobu máme u nás pod jednou střechou. Jako spolehlivý partner společnost SSI SCHAEFER ručí za dlouhodobou bezpečnost investice. Naše nejkomplexnější systémy je možné rovněž rozšiřovat a modifikovat, také až po dlouhých letech provozu. Převezmeme komplexní řízení projektu při stavbě zařízení pro vysoké regály a sklady malých dílů, od návrhu až po předání celého hotového zařízení.

  • Jedinečná řešení, individuálně přizpůsobená vašim požadavkům

  • Mnoho produktů a variant při stavbě skladů, také pokud se týká velikosti a výšky

  • Realizace zvláštních zařízení

  • Produkty splňují extrémní požadavky, například teploty pod bodem mrazu

  • Bezpečnost v dodavatelském řetězci díky vlastní výrobě ocelových konstrukcí a zásobě oceli

  • Profesionální projektové řízení a provedení montáže: Projektoví manažeři s mezinárodními zkušenostmi, certifikovaní podle mezinárodních standardů pro řízení projektů (International Project Management Standard)

  • Dostatečná a rozsáhlá projektová dokumentace

  • Zajištění projektu a nákladů

  • Obchodní zastoupení po celém světě, zaručené odborné znalosti v daném místě

  • Úspora plochy optimálním využitím prostoru

  • Regálové systémy jsou univerzálně použitelné a umožňují realizaci všech běžných variant uskladnění do skladu

  • Systémy je možné rozšiřovat a modifikovat, také až po dlouhých letech provozu

  • Rozsáhlý program příslušenství

  • Poprodejní servis zajištěný společností SSI SCHAEFER (opravy, preventivní kontroly regálů, náhradní díly nebo přestavby)

LOGISTICS CENTER FOR JYSK STORES IN SWEDEN

The warehouse serves all JYSK stores in Sweden and Finland.

The success story at JYSK goes on by taking a further step into the future

In the past SSI SCHAEFER has already realized distribution centers in Denmark and Poland for the Danish furniture retailer JYSK. The cooperation has now continued with the project for the Swedish warehouse in Nässjö, where JYSK’s existing distribution center is about to be expanded by 76,000 pallet spaces resulting in a total of 165,000 pallet spaces. The warehouse serves all JYSK stores in Sweden and Finland. The double deep pallet spaces are served by 10 double-deep pallet cranes type Exyz. Included in the delivery is also a brand new shipping area, conveyor technology and the extensive logistics software WAMAS® from SSI SCHAEFER.

Jak Vám můžeme pomoci?