komissiózás

Get and Pick Station komissiózó rendszer

Gyors, ergonomikus, termékkímélő komissiózás közvetlenül a raktári tárolókba és kartonokba 

Nagy szedési teljesítményű, ergonomikus Get and Pick munkaállomások raktári tárolókba és kartondobozba történő komissiózáshoz

A Get and Pick Station „áru az emberhez” elvű, ergonomikus komissiózó rendszerünkkel különösen gyorsan elvégezhető a lassan forgó egységek komissiózása. 


Profitáljon Ön is az akár 1000 kiemelés/óra kiemelési teljesítményből és az optimális anyagáramlásból.
A Get and Pick Station segítségével közvetlenül a raktári tárolókba és kartonokba komissiózhat.


Az SSI SCHÄFER Get and Pick ergonomikus komissiózó munkaállomása kifejezetten erre a feladatra készült, segítségével rendkívüli hatékonysággal bonyolítható az „áru az emberhez” komissiózás. 

A Get and Pick Station komissiózó rendszer közvetlenül csatlakoztatható automatikus raktárakhoz.
Az egyértelmű kezelőirányítás és a célhelyeken fényrács segítségével történő bedobásfelügyelet maximális komissiózási minőséget garantál. Az opcionális funkciók hatékony raktártömörítési és leltári alkalmazásokat tartalmaznak.

Magas termelékenység az ergonomics@work!® koncepciónak köszönhetően

A Get and Pick Station komissiózó állomás további különlegessége az ergonomics@work® ergonómiai koncepció. A „felülről lefelé” elv alapján végzett megfogási folyamat csökkenti a munkaterhelést. A rideg fémfelületeket kellemes tapintású fából készült érintkező felületek borítják, így növelve az ergonómiát.

TERMÉKBARÁT KOMISSIÓZÁS SZŰK HELYEKEN: ADVANCED PICK STATION EGYSZINTŰ KOMISSIÓZÓ ÁLLOMÁS

Kifejlesztettünk egy speciális komissiózó munkaállomást a nehéz vagy törékeny termékek ergonómiai kezeléséhez, amelyeket raktári dobozokba vagy kartondobozokba kell rakni, és amelyeket nem lehet ejteni. Ezt bármely iparágban fel lehetne használni, mivel elektronikus cikkek, könyvek, palackok, poharak, pótalkatrészek és hasonló tárgyak szedésére használható.

Egészségmegőrző, ergonomikus kialakítás

Az Advanced Pick Station egyszintű komissiózó állomás ergonomikus kialakítása az egyik legfontosabb jellemzője. Sőt, a Darmstadti Műszaki Egyetem (IAD) Ergonómiai és Emberi Faktorok Intézete megvizsgálta a munkaállomás ergonómiai kialakítását és megerősítette egészségmegőrző munkamódszereit.

Ennek eredményeként olyan kialakítás született, amely lehetővé teszi a komissiózó munkatárs számára, hogy feladatait ergonómikusan és gyorsan, hosszabb ideig, állandó minőséggel végezze. A komissiózó munkaállomáson a rakodó és a szedő tárolók (kartonok vagy szállítódobozok) azonos magasságban vannak. Az elemeket egy raktári tárolóból veszik ki, és négy komissiózó tárolóba szedik. Az intelligens kommunikációs és megjelenítő rendszer intuitív és kényelmes felhasználói útmutatást biztosít. A munkát megkönnyíti az a lehetőség, hogy az érintésbarát, fából készült megerősítő sávon keresztül a kiszedett árut a megfelelő komisiózó tárolóhoz tolják.

HATÉKONY "ÁRU AZ EMBERHEZ" KOMISSIÓZÁS

  • Komissiózás közvetlenül a tárolókba vagy kartonokba

  • "áru az emberhez” elv alapján

  • Maximális komissiózási minőség, a hibaszázalék nullára csökkentése

  • A komissiózási teljesítmény a hagyományos komissiózás 10-szerese

  • Akár 1 000 kiemelés/óra kiemelési teljesítmény

  • A termékek maximális kímélése

  • Nincs többé hibás bedobás a fényrácsos felügyeletnek köszönhetően

  • Ergonómiai szempontból optimalizált munkaállomás

ERGONÓMIA ÉS LENYŰGÖZŐ SZEDÉSI TELJESÍTMÉNY: ADVANCED PICK STATION KÉTSZINTES KOMISSIÓZÓ ÁLLOMÁS

Az Advanced Pick Station kétszintűk omissiózó munkaállomás kicsi és dobható tárgyakhoz alkalmas, amelyek egy kézzel megfoghatók. Gyors, ergonomikus, és többrétegű szedést tesz lehetővé, óránként akár 1000 darabos szedéssel. A forrás- és céltárolókat két különböző szinten helyezzük el, és a megfogó sorrend „felülről lefelé” zajlik. Ez lehetővé teszi a napi terhelés és ezáltal a munkaterhelés jelentős csökkentését. Már a tervezés fázisában figyelembe vettük, hogy a fogyatékossággal élő emberek is dolgozhatnak ezeken az állomásokon - például az amerikai vezető Walgreens drogéria-lánc két disztribúciós központjában.

HATÉKONY ÁRU-AZ-EMBERHEZ KOMISSIÓZÁS

Garantált a legmagasabb szedési minőség az egyértelmű kezelői útmutatásnak és a leszedési mennyiség pontos megszámlálásának köszönhetően, melyeket  fényjelzések is segítenek a megcélzott helyeken. Az érintésbarát felületek, például a fa felületek, optimalizálják az ember és a gép közötti kapcsolatot, és megkönnyítik a munkát. Ezt bizonyítják az egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködve végzett stressztesztek is.

A hibamentes és rendkívül dinamikus komissiózás különösen szükséges a gyorsan mozgó e-kereskedelemben és az omnichannel üzletekben. Ergonómiai munkaállomásinkat t használják például a szupernatív omnichannel logisztikai központban is, amelyet a kínai Suning kiskereskedelmi óriás vállalat számára valósítottunk meg. Ott részben automatizált munkaállomások biztosítják a megrendelések gyors feldolgozását.

GAZDASÁGOS ÉS LENYŰGÖZŐ SZEDÉSI TELJESÍTMÉNY: KÉTSZINTŰ KOMISSIÓZÓ ÁLLOMÁS

A kétszintű Advanced Pick Station komissiózó állomás alkalmas kicsi és dobható árukhoz, amelyek egy kézzel megfoghatók. Gyors, ergonomikus, és pármuzamosi szedést tesz lehetővé, óránként akár 1000 kiemeléssel.

Kétszintű Advanced Pick Station komissiózó állomás

Az áru-az-emberhez elv alapján

  • A legjobb szedési minőség, majdnem nullára csökkentett hibák

  • 10-szeresére növeli a szedési teljesítményt a hagyományos szedéshez képest

  • Óránként akár 1000 kiemelési teljesítmény

  •  A termékek legkíméletesebb kezelése

  • A fénysorompós ellenőrzése megakadályozza a helytelen hozzáadásokat

  • Közvetlenül a rendelési tárolóba szedés

  • Ergonómiailag optimalizált

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

Az SSI SCHÄFER raktártechnikai szakértelme speciális know-how-t és széles körű intralogisztikai tapasztalatot ötvöz az egyedi raktári rendszerek és megoldások biztosítása érdekében.

Perfect Flow - a tökéletes anyagáramlás

Raktártechnikai rendszerek és megoldások hibamentes folyamatokhoz és a hatékony anyagáramlásért

844.9 KB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!