haribo_grafschaft_2018_11.tif

Korkeavarastot

Korkeavarastotekniikan hyödyt

Toimitamme yrityksesi tarpeiden mukaiset puoli- ja täysautomaattiset korkeavarastoratkaisut. Pääset hyötymään niiden hyödyistä, joita ovat suuri varastointitiheys, kaikkien nimikkeiden käsittely, prosessin nopeus ja turvallisuus, järjestelmän loistava käytettävyys (24/7) sekä optimaalinen tilan hyödyntäminen. 

​​​​​​​Paljon malleja erilaisiin vaatimuksiin

SSI SCHÄFERin asiantuntijat räätälöivät eri käyttötarpeisiin yrityksen vaatimusten mukaisia ratkaisuja, joissa hyllystöt vastaavat todellista tarvetta. Kuormalavojen korkeavarastoon voi varastoida sekä tavanomaisia kuormalavatyyppejä että erikoiskuorma-alustoja.

Eri varastointimahdollisuudet yksinkertaisesta moninkertaiseen varastointisyvyyteen sekä tarpeita vastaavat hyllyvälit varmistavat käytettävissä olevan tilan mahdollisimman tehokkaan hyödyntämisen. Kuormalavojen korkeavarastojen lisäksi saat meiltä täysautomaattiset varastot myös muovi- ja pahvilaatikoiden​​​​​​​ varastointiin. Järjestelmiämme on toteutettu lukemattomissa kohteissa ympäri maailman etenkin kylmä- ja pakkasvarastoihin.

KORKEALAVAVARASTOT SSI SCHAEFER

Säästää tilaa optimaalisella tilankäytöllä.

Tavanomaisten lavojen sekä erikoisten kuormayksikköjen varastointiin

Korkeat lavavarastot takaavat optimaalisen tilankäytön, nopeamman varastoinnin ja jopa 40 metrin korkeuteen saakka.

Picture of pallet racking at QuantiParts

Meiltä saat kaiken yhdestä osoitteesta varaston yleis- ja statiikkasuunnittelusta rakenteisiin ja toteutukseen. Esimerkiksi teräsrakenteemme mahdollistavat yksilölliset ratkaisut, joissa käytettävissä oleva tila ja muut olosuhteet hyödynnetään optimaalisesti. Tiukatkin toleranssivaatimukset täyttävät rakenteet ovat turvallinen selkäranka tehokkaille automaattisille varastotoiminnoille.

Projektipäällikköjemme kansainvälinen kokemus varmistaa sen, että saat aina yrityksesi tarpeita palvelevan ratkaisun. Takaamme järjestelmien kokonaisvaltaisen, järjestelmällisen suunnittelun sekä luotettava asennuksen. Lisäksi huolehdimme riippumattomasta laadunvalvonnasta, jolla varmistetaan tiukkojen laatustandardiemme noudattaminen.

Storage and Retrieval Machine Exyz

Hyllystöjärjestelmien toteutusvaihtoehtojen kirjo on laaja. Täysautomaattisen siilorakenteisen korkeavaraston ja manuaalisen hyllystön väliin mahtuu paljon eri versioita. Teemme käsitteellisen eron varastohallitajärjestelmien ja siilojärjestelmien välille. Siiloversiossa hyllystö itsessään muodostaa kattoa ja julkisivua kantavan rakenteen, eikä erillistä varastohallia tarvita.

Yksityiskohtiin panostaminen ja viimeistelty tekniikka tekevät SSI SCHÄFERistä yhden harvoista automaattisten hyllystöjärjestelmien tarjoajista, jotka pystyvät toteuttamaan pitkästi yli 40 metriä korkeita kuormalavojen siilovarastoja. Hyödynnä kompaktin rakenteen tuoma tilansäätöpotentiaali, varaston käytön nopeutuminen entisestään lyhyiden asennusaikojen ansiosta sekä huokeat käyttökustannukset. Noin 20 metrin rakennekorkeudesta alkaen korkeavaraston toteuttaminen siiloratkaisuna voi olla kannattavaa.

Kestävien teräsrakenteiden lisäksi SSI SCHÄFER toimittaa myös varastotasoja, portaita ja turvalaitteita sekä hyllystöhissi- ja shuttle-järjestelmiä. Valmistamme kaikki komponentit itse, joten ne sopivat aina mittatarkasti korkeavaraston kohdekohtaisiin vaatimuksiin. Meiltä saat myös muut varaston tarpeelliset rakenteet, kuten räätälöidyt katto- ja seinäverhoilut osana kattavaa pakettiratkaisua. ( SIILO )

Yrityksesi kannalta parhaan rakennevaihtoehdon valintaan vaikuttavat monet eri tekijät. Neuvomme asiassa mielellämme oman yleis- ja statiikkasuunnittelua, rakenteita ja tuotantoa koskevan asiantuntemuksemme turvin. SSI SCHÄFER on luotettava kumppani, jonka tuotteet ovat turvallinen investointi. Monimutkaisimmatkin järjestelmämme ovat aina laajennettavissa tai muunneltavissa vielä vuosienkin päästä. Hoidamme koko projektinhallinnan korkea- ja pienosavarastojen rakentamisessa – ideasta valmiin järjestelmäkokonaisuuden luovutukseen.

  • Yrityksesi tarpeisiin sovitetut ainutlaatuiset ratkaisut

  • Paljon tuote- ja mallivaihtoehtoja varastorakenteissa eri kokoluokissa ja korkeuksissa

  • Erikoisvarastojen toteutus

  • Äärimmäiset vaatimukset täyttävät tuotteet (esim. pakkasvaraston lämpötilat)

  • Turvallinen toimitusketju oman terästehtaan ja raaka-aineen varastoinnin ansiosta

  • Ammattimainen projektinhallinta ja asennustyö: projektipäälliköiden kansainvälinen kokemus, sertifioitu kansainvälisen projektinjohtamisstandardin mukaan

  • Kattava ja perusteellinen asennusdokumentaatio

  • Suunnittelu- ja investointivarmuus

  • Maailmanlaajuisten palvelupisteiden paikallistuntemus

  • Varastotila hyötykäyttöön, koko pinta-alan hyödyntäminen

  • Monipuoliset hyllystöt, joilla voi toteuttaa kaikki tavanomaiset varastointimenetelmät

  • Laajennettavat ja muunneltavat järjestelmät vuosienkin päästä

  • Monipuolinen lisävarustevalikoima

  • SSI SCHÄFERin jälkimarkkinapalvelut (korjaukset, hyllystötarkastukset, varaosat, muutokset)

JYSKIN LOGISTINEN KESKUSVARASTO RUOTSISSA

Tämä varasto palvelee kaikkia Ruotsin ja Suomen JYSK-myymälöitä.

The success story at JYSK goes on by taking a further step into the future

SSI SCHÄFER on jo aikaisemmin toteuttanut tanskalaisen huonekaluvalmistajan JYSKin Tanskan ja Puolan jakelukeskukset. Yhteistyölle saadaan nyt jatkoa, kun Ruotsin Nässjössä sijaitsevaa JYSKin jakelukeskusta laajennetaan 75 000 lavapaikalla. Kokonaiskapasiteetiksi tulee silloin 165 000 lavapaikkaa. Tämä varasto palvelee kaikkia Ruotsin ja Suomen JYSK-myymälöitä. Kahden lavan syvyisiä lavapaikkoja käsittelee 10 Exyz-merkkistä tuplasyvyys-lavanosturia. Toimitukseen sisältyvät myös täysin uusi lastausalue, kuljetinteknologia sekä SSI SCHÄFERin kehittämä kattava WAMAS®-logistiikkaohjelmisto.

Kuinka voimme auttaa?