Vertical storage lift LogiMAT®

LOGIMAT® depo asansörü

Akıllı depolama ve komisyonlama
SSI SCHAEFER depo asansörü LOGIMAT® ile tek sistemde depolama ve komisyonlama çözümü elde edersiniz. En son nesil depo asansörü, mal kişiye prensibine göre çalışıyor ve performans ile ergonomik kullanım konforu bakımından çıtayı yükseltiyor.

Depolama asansörü, iki tabla sıralı – bir ön ve bir arka sıra – oldukça büyük çekmece dolabıyla karşılaştırılabilir. Her iki sıra arasında, her bir tepsiyi dışarı çeken ve kumanda açıklığının ilgili pozisyonuna süren bir asansör bulunuyor.

Farklı talepler için farklı tipler
Depolama asansörü LOGIMAT® iki model derinliğinde, sekiz farklı model genişliğiyle yanı sıra yaklaşık 24 metreye kadar serbest seçilebilir makine yüksekliğiyle, her türlü yapısal şartlara en iyi şekilde adapte edilebiliyor. Kompakt yapı şekli sayesinde mevcut alan yüksekliğinden maksimum faydalanılır. Tepsilerin 25 mm'lik bir dizilişte depolanması, FIX yükseklikte depolama stratejisi ve/veya akıllı yükseklik optimizasyonu IHO ya da yer ve ağırlık optimizasyonuna göre tasarlanmış esnek tepsi dizaynı gibi özellikler, en küçük alanda yüksek sıkıştırılmış depolamayı mümkün kılıyor.

İster ayrı besleme ve toplama tarafı, her iki taraftan besleme veya bir kat üstten toplama, ister bodrumda veya ikinci katta, tavan arasında veya zemine gömme; cihaz her türlü yerel koşula uyum sağlar. LOGIMAT® depo asansörü gerektiğinde bir deponun dış cephesine kurulabilir. Bu konstrüksiyon sayesinde depo genişletme ile ilgili inşaat maliyetleri minimuma düşürülebilir.

Bir bakışta avantajlarınız:

  • Statik depolama çözümlerine kıyasla % 90'a kadar daha az gerekli depolama alanı

  • Yol zamanlarının % 70'in üzerinde düşürülmesi

  • Otomasyonlu prosesler ve ergonomik tasarlanmış yapı biçimi, performansı % 20'den fazla yükseltiyor

  • Her şey tek elden: donanımdan yazılıma, olgunlaşmış satış sonrası konseptine kadar

LOGIMAT®

The LOGIMAT® Vertical Lift Module is a well-rounded and dynamic complete solution

 

LOGIMAT® DEPO ASANSÖRÜ: DEPOLAMA VE KOMİSYON ÇÖZÜMÜNÜZ TEK SİSTEMDE!

farla_logimat.jpg

LOGIMAT® otonom sistem olarak veya otomatik bir uygulamaya entegre şekilde kullanılabilir.

Standart olarak bir PLC ile donatılmıştır. Özel konfigürasyon için bir kumanda opsiyonu ve SSI SCHAEFER'in tüm dünyada yaygın kullanılan lojistik yazılımı WAMAS® 'ı baz alan bir yazılım opsiyonu seçenek olarak sunulur.

Üste düzenlenmiş bir ERP sistemine bağlanmadan, ürün yönetimine ve siparişin işlenmesine kadar: Her proje, kolay anlaşılır ve güvenilir bir standart çözümü baz alır ve bu gerektiğinde basit genişletmelerle lojistik iş proseslerine esnek bir şekilde adapte edilebilir.

Depo asansörünün kumandası, dokunmatik ekran vasıtasıyla, kendini açıklayan bir kullanıcı arayüzü üzerinden gerçekleşir.

LMB_behälter_container_tablareinteilung.jpg

Depo asansörü çok sayıda standart fonksiyonla donatılmıştır; bu sayede ek opsiyonlarla pahalı genişletmeler gerekli değildir. Baştan aşağı modüler konsept, LOGIMAT® depo asansörünü, yüksek yatırım emniyeti sağlayan, birlikte büyüyen bir çözüm yapıyor. SSI SCHAEFER'de tipik olan yüksek kaliteli bileşen kullanımı, örneğin mukavemetli kremayer tahriki, düşük aşınma ve az bakım gerektiren bir işletim sağlıyor.

Standart modelin şartlara uygun geliştirilmesi için SSI SCHAEFER, LOGIMAT® için çok sayıda, kısmen özel opsiyonlar sunuyor.

  • Malların ergonomik alınması ve kavrama derinliğinin düşürülmesi için eğim düzeneği LOGITILT

  • LOGIWORK sayesinde dışarı verme tezgahının yüksekliği, çalışanların bedenine göre ayarlanabilir.

  • Hazne serisi LMB 800 mm tabla derinliğinde bölümleme aksesuarı olarak, depolama alanından maksimum faydalanmayı iyileştirir

Vertical Lift Module LogiMat®
  • Depoda ince prosesler (Komisyonlama ve besleme)

  • Gereksiz iş adımlarının ortadan kalkması

  • Mevcut akışlara kolay bağlama

  • Hataların azaltılması

  • Ölçeklenebilirlik

  • Dokunmatik ekran üzerinden sezgisel kullanıcı arayüzü

INDİRME

Soru, Görüş ve Önerileriniz İçin