raktárgép, tárolóautomata

SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata

Raktározási és komissiózási megoldás egy rendszerben


Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata választásával olyan rendszert kap, amely egyesíti a raktári és komissiózási folyamatokat. 

A legújabb generációs tárlóautomata az „áru az emberhez” elvet követi, és új mércét állít a teljesítmény és az ergonomikus kezelési kényelem terén.

A tárolóautomata egy két polcsoros, túlméretezett fiókos szekrényhez – az egyik elöl, a másik hátul – hasonlít. A két sor között helyezkedik el a lift, amely az egyes tálcákat kihúzza és a kezelőnyílás adott pozíciójába szállítja.


Különböző kivitelek a különböző raktári adottságokhoz

Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata 8 különböző modellszélességben, kétféle modellmélységben, valamint 24 méterig szabadon választható gépmagassággal kapható, így minden építészeti adottsághoz optimálisan hozzáigazítható. 

Kompakt felépítésének köszönhetően maximálisan kihasználja a helyiség magasságát. 

Az olyan jellemzők, mint például a tálcák 25 mm-es osztásban történő berakodása, a FIX magasságú berakodási stratégia és/vagy az IHO intelligens magasságoptimalizálás, illetve a rugalmas hely- és tömegoptimalizálást célzó tálcakialakítás nagy sűrűségű raktározást tesznek lehetővé a legkisebb területen.

Mindegy, hogy elkülönített berakodási vagy kiszedési oldalról, kétoldali berakodásról vagy egy emelettel fentebbi kiszedésről, illetve kétszintes pincében, födémáttörésben vagy padlóba süllyesztett elhelyezésről van szó – a berendezés minden helyi adottsághoz képes igazodni. 

Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata igény esetén a raktár külső homlokzatára is felépíthető. Ezzel a kialakítással a minimumra szoríthatók a raktárbővítés építési költségei.



Hogyan optimalizálja az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata az Ön raktározási folyamatait?

  • Karcsú raktári folyamatok (komissiózás és utánadagolás)

  • Felesleges munkalépések megszüntetése

  • Egyszerű bekötés a meglévő folyamatokba

  • Hibaszázalék minimumra szorítása

  • Skálázhatóság

  • Intuitív felhasználói felület érintőképernyőn

További információk: logimat.ssi-schaefer.com/logimat


SSI LOGIMAT® VERTIKÁLIS TÁROLÓAUTOMATA

Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata választásával olyan rendszert kap, amely hatékonyan egyesíti a raktározási és komissiózási folyamatokat.

 

KISÁRUK RAKTÁROZÁSA ÉS KOMISSIÓZÁSA HATÉKONYAN

Hogyan működik az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata?

tárolóautomata, raktárgépek

Az SSI LOGIMAT® önálló rendszerként és automata alkalmazásba integrálva is használható.

Alapesetben PLC-vel van felszerelve. A testreszabott konfiguráláshoz számos vezérlési opció és egy szoftveropció választható, amely az SSI SCHÄFER világszerte sikeresen alkalmazott WAMAS® logisztikai szoftverére épül.

A fölérendelt vállalatirányítási rendszerbe történő bekötéstől az árukezelésen át egészen a megrendelés feldolgozásáig: minden projekt áttekinthető és megbízható, szabványos megoldásra épül, melyek szükség esetén egyszerű bővítéssel rugalmasan hozzáigazíthatók a logisztikai folyamatokhoz. 

A tárolóautomata kezelése érintőképernyőn, intuitív felhasználói felület segítségével történik.

raktári tároló, tárolódoboz

Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata kompakt, robusztus, biztonságos és ergonomikus 

A tárolóautomata számos szabványos funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően nincs szükség drága, kiegészítő opciókkal történő bővítésekre. 

Az egységes, moduláris koncepciónak köszönhetően az SSI LOGIMAT® az Ön követelményeivel együtt növekvő megoldás, mely hosszú távon biztosítja beruházását.

Ezenkívül az SSI SCHÄFER jellegzetessége a kiváló minőségű alkatrészek - pl. strapabíró fogasléces hajtások – alkalmazása minimális kopást és karbantartást nem igénylő működést biztosít.

Az alapkivitel egyéni bővítéséhez az SSI SCHÄFER számos exkluzív opciót kínál az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomatához.


  • A LOGITILT döntőberendezés az áru ergonomikus leszedésére és a megfogási mélység csökkentésére szolgál

  • A LOGIWORK opciónak köszönhetően a kiadóasztal magassága hozzáigazítható a dolgozók testmagasságához.

  • Az LMB tárolósorozat önálló tartozékként 800 mm-es polcmélységre van optimalizálva a raktárfelület maximális kihasználása érdekében

SSI LogiMat® vertikális tárolóautomata
  • A statikus raktármegoldásokhoz képest az SSI LOGIMAT® alkalmazásával akár 90%-kal kevesebb raktárfelület szükséges. 

  • A tárolóautomata használatával a komissiózási idők akár 70%-os csökkenése érhető el. 

  • Az automatizált raktári folyamatok és az ergonomikus kialakítás akár 20%-kal növelik a raktári folyamatok teljesítményét.

  • Minden egy kézből: a hardvertől a szoftveren át egészen a kiforrott after sales koncepcióig

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

Az SSI SCHÄFER raktártechnikai szakértelme speciális know-how-t és széles körű intralogisztikai tapasztalatot ötvöz az egyedi raktári rendszerek és megoldások biztosítása érdekében.

Brochure Vertical Lift Module LOGIMAT®

Brochure Vertical Lift Module LOGIMAT®

1.2 MB

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!