IMELO truck

Logistica IMELO pentru eliminarea deşeurilor

Programul de produse IMELO: produse practice pentru soluţii practice

IMELO (Informations-Management Entsorgungs-Logistik – Managementul Informaţiilor şi Logistică pentru Eliminarea Deşeurilor) este un program de produse dezvoltat şi fabricat de 15 ani de Institut für Entsorgung und Umwelttechnik GmbH (Institutul de Management al Deșeurilor și Ingineria Mediului GmbH), o societate membră a grupului SSI SCHAEFER.

IMELO este alcătuit din cinci ramuri principale de produse:

  • IMELO CONSULT: consultanţă, concepte inovatoare de business

  • IMELO OFFICE: managementul distribuţiei recipientelor, planificarea zonelor şi a rutelor

  • IMELO FLEET: calculatoare on-board, sisteme de identificare şi cântărire

  • IMELO SERVICES: pachete de service pentru recipiente

  • IMELO PARTS: componente hardware şi software

Încă din anul 2000 au fost concepute primele sisteme de management al informaţiilor pentru logistica eliminării deşeurilor. Acestea reprezintă piatra de temelie a sistemelor şi produselor de astăzi. De atunci şi până azi toate soluţiile şi componentele au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu utilizatorii, conform filozofiei produse practice pentru soluţii practice.

Consultanţă complexă

O altă ramură a companiei este domeniul consultanţei de mediu sub marca IFEU. Experţii IFEU asigură consultanţă practică şi fiabilă în domeniul mediului înconjurător şi al substanţelor periculoase, precum şi cu privire la managementul relaţiei cu autorităţile, numirea responsabililor şi consultanţă energetică, inclusiv audit.

DESCĂRCARE

Brochure IMELO

Brochure IMELO

4.6 MB
Cum vă putem fi de folos?