magasraktárak a Haribo raktárában

Magasraktárak

A magasraktári technika előnyei

Ügyfeleink kihívásaihoz igazodva a részben automatizált raktári megoldások mellett teljesen automatikus magasraktárakat is kínálunk. Profitáljon Ön is a különböző előnyökből, például a nagy raktársűrűségből, az egyes árucikkek közvetlen eléréséből, a magas folyamatsebességből és -biztonságból, a kiváló rendelkezésre állásból (24/7), valamint az optimális helykihasználásból.


Számos kivitelű magasraktár a különböző igényekhez

Az SSI SCHÄFER specialistákból álló csapatai ügyfélorientált, személyre szabott megoldásokat fejlesztenek a különböző alkalmazási területek számára, így az állványrendszer tökéletesen igazodik az egyéni igényekhez. A raklapos magasraktárakban nem csak a ma használatos raklaptípusok, de speciális tárolók is tárolhatók.

A különböző tárolási változatok – az egyszerestől a többszörös mélységűig –, valamint a megfelelően összehangolt polcszélességek maximális rugalmasságot és helykihasználást biztosítanak.

A raklapos magasraktárak mellett teljesen automatikus raktárakat is kínálunk különböző tárolókhoz, kartonokhoz vagy tálcákhoz. 

Elsősorban a speciális követelményeket támasztó hűtött és mélyhűtött árutárolás területén rendelkezünk számos referenciával világszerte.

MAGASRAKTÁRAK AZ SSI SCHÄFER-TŐL

Takarítson meg helyet a raktározás optimalizálásával!

A hagyományos raklapok tárolása különleges hordozókkal

A magasraktárban  optimális helytakarékosságot, gyorsabb és közvetlen hozzáférést biztosítanak, és akár 40 m magas tárolást is lehetővé tesznek.

VILÁGSZÍNVONALÚ MAGASRAKTÁRAK

raklapállvány

A raktári rendszerek tervezésétől a statikai méretezésen és a konstrukción át egészen a magasraktárak elemeinek gyártásáig – tőlünk mindent egy kézből kap. Acélszerkezeteink például olyan személyre szabott raktári megoldások, melyek optimálisan képesek kihasználni a rendelkezésre álló tereket, igazodnak a legkisebb tűrésekhez is, és biztonságos alapot teremtenek az automatikus működés maximális teljesítőképességéhez.

Nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező projektmenedzsereink egyedülálló, pontosan az Ön igényeire szabott megoldásokat fejlesztenek. Teljes körű, szisztematikus tervezést, valamint megbízható szerelést garantálunk Önnek. Emellett független minőségellenőreink gondoskodnak a szigorú minőségi követelmények betartásáról. 

raktrágép, felrakógép

A raktári állványrendszerek változatainak választéka rendkívül széles. A silórendszerű, teljesen automatikus magasraktárak és a manuális működtetésű állványrendszerek között számtalan vegyes megoldás létezik. Alapvetően csarnokokban felépíthető (beltéri ) és úgynevezett silórendszerű raktárakat különböztetünk meg. A silórendszerű felépítés esetében maga az állvány szolgál a tető és a homlokzat tartószerkezeteként, így nincs szükség külön csarnok építésére.

A legapróbb részletekben is megjelenő pontosságnak és az alaposan átgondolt technikának köszönhetően az SSI SCHÄFER azon kevés, automatikus raktári állványrendszereket gyártó szolgáltatók egyike, akik akár 40 méter magas raklapsilók megvalósítására is képesek. Profitáljon Ön is a kompakt felépítés biztosította, vonzó területmegtakarítási lehetőségekből, a rövidebb szerelési időkből fakadó, még gyorsabb használatból, valamint az alacsony üzemeltetési költségekből. Kb. 20 méteres szerkezetmagasság felett érdemes silórendszerű magasraktárban gondolkodni.

raklaptárolás

Az erős acélszerkezeten kívül az SSI SCHÄFER galériás raktári polcrendszereket, lépcsőket és biztonsági berendezéseket, valamint állványkiszolgáló berendezéseket, raktárgépeket és raktári szállítókocsi rendszereket is kínál. 

Minden rendszerelemet saját magunk gyártunk, és pontosan az adott magasraktárhoz igazítunk. Ezenkívül az átfogó, teljes körű termékcsomag keretében a raktárhoz pontosan igazodó, kiegészítő szerkezeteket is kínálunk, például tető- és falburkolatokat.

Különböző paraméterektől függ, hogy melyik építési mód jelenti az optimális megoldást az Ön raktára számára. 

Forduljon hozzánk bizalommal, és használja ki az egy kézből kínált intralogisztikai szakértelem, tervezés, statikai méretezés, konstrukció és gyártás nyújtotta előnyöket. 

Az SSI SCHÄFER megbízható partnerként garantálja beruházásának hosszú távú biztonságát. Még legösszetettebb raktári rendszereink is bővíthetők vagy módosíthatók – akár évek múlva is. Vállaljuk a magasraktárak és kisáruraktárak rendszerépítésének teljes projektmenedzsmentjét – az elképzeléstől egészen a kulcsrakészen felépített, teljes rendszer átadásáig.

  • Egyedülálló raktártechnikai megoldások, egyénileg az Ön követelményeihez, raktárához igazítva

  • Raktárépítési termékek és változatok sokfélesége, méret és magasság tekintetében is

  • Speciális raktárak megvalósítása

  • A termékek az extrém követelményeknek is eleget tesznek, pl. a mélyhűtött árutárolás terén.

  • A beszállítói lánc biztonsága saját acélmű és a kellő acélmennyiség készleten tartásával

  • Professzionális projektmenedzsment és szereléslebonyolítás: nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, az International Project Management Standard szerint tanúsított projektmenedzserek

  • Részletes és átfogó szerelési dokumentáció

  • Tervezési és költségbiztonság

  • Kirendeltségek a világ minden részén, melyek lokális szakértelmet garantálnak.

  • Raktárterület-megtakarítás optimális helykihasználással

  • A magasraktári állványrendszerek sokoldalúan alkalmazhatók, és lehetővé teszik az összes ma használatos raktározási változat megvalósítását.

  • Raktári rendszereink bővíthetők vagy módosíthatók – akár évek múlva is.

  • Széles tartozékprogram

  • Értékesítés utáni ügyfélszolgálat, támogatás (javítások, állványellenőrzések, pótalkatrészek vagy átépítések) 

JYSK ELOLSZTÓKÖZPONT BŐVÍTÉSE

Kibővített raklap kapacitás, felrakógépek, új szállítási terület szállítópályával, szoftveres irányítás

A JYSK sikertörténete tovább folytatódik a jövőben

A múltban az SSI SCHÄFER már megvalósította Dániában és Lengyelországban a dán bútorkereskedő JYSK forgalmazási központjait. Az együttműködés tovább folytatódik a svéd raktárban Nassjö-n, ahol a JYSK meglévő elosztóközpontját 76 000 raklap terével bővítik, amely így összesen 165 000 raklapteret eredményez. Ez a raktár szolgál ki minden JYSK üzletet Svédországban és Finnországban. A dupla mély raklap tereket 10 SSI Exyz típusú daru szolgálja ki. A szállítmányozás része egy teljesen új szállítási terület szállítószalag technológia és az SSI SCHÄFER kiterjedt intralogisztikai szoftvere, a WAMAS®.

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB

Raktári polcrendszerek az SSI SCHÄFER-től online, Live - 2019/2020

Az SSI SCHÄFER 2019/2020-as katalógusának tematikus részkiadványa (G fejezet) a raktári tároló- és polcrendszerekről

4.5 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!