schaeffler_SSI_28_05_18_00121_ret_logos.tif

Palešu konveijeri

SSI SCHÄFER palešu konveijeru sistēmas ir izcils risinājums, lai nodrošinātu efektīvus procesus atkārtotu iekšējās transportēšanas procedūru un standarta maršrutu veikšanai. SSI SCHÄFER modulārā dizaina konveijeru sistēmas ir energoefektīvas un ietver piedziņas tehnoloģiju ar frekvences regulāciju, kas nodrošina elastīgu iekšējo transportu starp ražošanas, uzglabāšanas, pasūtījumu komplektēšanas un piegādes zonām. Šīs sistēmas garantē optimālu produkcijas plūsmu un tiek piegādātas pilnībā samontētā veidā.

SSI SCHÄFER palešu konveijeru tehnoloģija spēj apkalpot plašu formātu klāstu, tostarp eiro, DIN industriālās un ķīmiskās paletes un režģotas kastveida paletes. Papildus tam SSI SCHÄFER palešu konveijeriem ir piemērotas arī Chep paletes, puspaletes un speciālas paletes svarā līdz 1500 kilogramiem. Turklāt mūsu konveijeru tehnoloģija ļauj transportēt materiālus ar vai bez kravas nesējiem platumā līdz 1,6 metriem. Tukšās paletes netiek atgrieztas, tādējādi palielinot veiktspēju.

Pielāgots sistēmas dizains  

Sistēmas profili nodrošina modulāru uzstādīšanu, īpašu atbalsta profilu ķēžu konveijeriem un rullīšu konveijeriem, elektriskiem un ritošiem konveijeru elementiem, lentām un teleskopiskajiem konveijeriem. SSI SCHÄFER konveijeru tehnoloģiju komponentes un plašais piederumu klāsts ļauj izveidot pielāgotu dizainu atbilstoši jūsu prasībām. Turklāt visas atsevišķās komponentes SSI SCHÄFER ražo uzņēmuma iekšienē, kas nodrošina konsekventu kvalitāti un uzticamību.

SSI SCHÄFER palešu konveijeru tehnoloģiju komponentes izceļas ar elastīgumu, vieglu uzstādīšanu un uzturēšanu. Tiek garantēta arī energoefektīva, ar frekvencēm regulētas piedziņas tehnoloģiju izmantošana, lai samazinātu ekspluatācijas izmaksas.

ELASTĪBA UN EKONOMIJA VIENĀ SISTĒMĀ

  • Speciāls atbalsta profils ķēžu un rullīšu konveijeriem

  • Profila dizains nodrošina modulāru izkārtojumu

  • Saudzīga preču transportēšana 

  • Skavas savienojumi ļauj pievienot svarīgas komponentes

  • Konveijeru elementi ir pielāgojami un darbojas ar daudzveidīgiem kravas nesējiem

  • Ķēžu un rullīšu konveijeri ir pieejami ar pielāgojamu garumu

  • Automatizēts savienojums ar augsto plauktu noliktavām 

  • Visiem konstrukcijas elementiem ir zemas uzturēšanai izmaksas 

  • Augsta kvalitāte un ilgs kalpošanas mūžs

  • Iepriekšēja montāža un elektroinstalāciju uzstādīšana SSI SCHÄFER ražotnē 

  • Vienkārša un ātra atbalsta rullīšu nomaiņa ar tangenciālu piedziņu

  • Pastāvīga komponenšu pilnveidošana un atjaunināšana

  • Palešu konveijeru komponentes var izmantot temperatūrā no -28 °C līdz + 45 °C

REALIZĒTS PROJEKTS: PALEŠU KONVEIJERI JYSK LOĢISTIKAS CENTRĀ

JYSK loģistikas centrs ar SSI SCHÄFER risinājumiem: palešu konveijeri, uzglabāšanas-izgūšanas iekārtas un loģistikas programmatūra

Pilnībā automatizēta augsto plauktu noliktava kompānijai JYSK

Jau iepriekš kompānija SSI SCHÄFER ir īstenojusi noliktavas centru projektus Dānijā un Polijā mēbeļu mazumtirgotājam JYSK. Tagad sadarbība turpinās ar noliktavas projektu Nässjö, Zviedrijā, kur JYSK esošais izplatīšanas centrs tiek paplašināts par 76 000 palešu vietām, kopumā nodrošinot vietu 165 000 paletēm. Šī noliktava apkalpo visus JYSK ķēdes veikalus Zviedrijā un Somijā. Dubultā dziļuma palešu vietas apkalpo 10 Exyz ierīces. Turklāt piegādātajā risinājumā ietilpst arī konveijeru tehnoloģija un SSI SCHÄFER daudzpusīgā loģistikas programmatūra WAMAS®.

LEJUPIELĀDES

Smart Conveyors.pdf

Brošūra angļu valodā

1.2 MB
Kā varam jums palīdzēt?