Pallet rack with cartons on euro pallets

Palešu plaukti

Efektīvi uzglabāšanas risinājumi

Palešu plauktu ražošana jau sen ir viena no SSI SCHÄFER galvenajām kompetences jomām. Mūsu ilggadējā pieredze nodrošina to, ka mēs varam sniegt jums efektīvas konsultācijas un piedāvāt risinājumus, kas padarīs jūsu palešu uzglabāšanu ievērojami efektīvāku. 

Palešu plauktiem jāatbilst stingrām prasībām: tiem jābūt izturīgiem, stabiliem, drošiem un ar iespēju, jebkurā brīdī veikt papildinājumus vai izmaiņas. Šie visi ir labi iemesli, lai, pieņemot lēmumu par palešu plauktu sistēmas izvēli, nepaļautos uz nejaušībām. SSI SCHÄFER piedāvā plašu sistēmu klāstu, kas efektīvā veidā atrisina jūsu  uzglabāšanas uzdevumus.

Visaptverošs atbalsts
Mūsu eksperti-konsultanti strādā kopā ar jums, lai noteiktu, kuri uzglabāšanas risinājumi sniegtu jums visaugstāko pievienoto vērtību, un nodrošina jums atbalstu visos projekta posmos. Pat pēc pirkuma izdarīšanas jūs arvien varat paļauties uz mums. Mūsu oficiāli sertificētie plauktu sistēmu inspektori  veic obligātās drošības pārbaudes un sagatavo detalizētus pārskatus.

Turklāt mēs piedāvājam arī ikgadēju drošības apmācību darbam ar plauktu sistēmām, kā rezultātā jūsu noliktavas darbinieki tiek apmācīti strādāt ar jūsu plauktu sistēmām, nodrošinot, ka jūsu ieguldījumam ir ilgs kalpošanas laiks. 

PALEŠU PLAUKTI AR KRAVNESĪBU LĪDZ 30 TONNĀM RĀMIM UN LĪDZ 4,5 TONNĀM ŠĶĒRSVIRZIENĀ

SSI SCHÄFER nodrošina “vienas pieturas” risinājumu - plauktu sistēmu, kas pielāgota jūsu vajadzībām, papildus nodrošinot plašu piederumu klāstu un servisa pakalpojumus.

Liels produktu klāsts dažādām prasībām

Piedāvājam garenvirziena un sānu-šķērsvirziena palešu glabāšanas plauktus ar šaurām vai platām ejām un viena dziļuma vai dubulta dziļuma palešu uzglabāšanu. SSI SCHÄFER produktu klāstā ir plaukti ar rāmja kravnesību līdz 30 tonnām un siju līmeni līdz 4,5 tonnām. Visas palešu plauktu sistēmas ir pieejamas ar plašu piederumu klāstu, piemēram, režģiem, aizsardzību pret sadursmēm, aizmugurējām sienām vai šķērssijām (atbalsta) sijām.

  • Individuāli pielāgoti plaukti, kas optimāli izstrādāti, lai atbilstu tieši jūsu prasībām

  • Plašs piederumu klāsts 

  • Stabila un robusta konstrukcija

  • Izturība, pateicoties īpašajām konstrukcijām

  • Viegla montāža ar tikai dažiem komponentiem (saspraužamā sistēma)

  • Rāmja kravnesība līdz 30 tonnām

  • Šķērsvirziena kravnesība līdz 4,5 tonnām

  • Iespējama uzglabāšana vienā vai dubultā dziļumā

  • Uzglabāšanas zonas ar šaurām vai platām ejām

  • Viena līmeņa un vairāku līmeņu uzglabāšana

  • Iespējami daudzstāvu uzglabāšanas risinājumi (daudzstāvu noliktava)

  • Dažādas krāsas un apdares

  • Oficiāli sertificēti plauktu inspektori var veikt obligātās drošības pārbaudes 

  • Pieejamas apmācības darbam ar noliktavu plauktu sistēmām

PR 600: DAUDZFUNKCIONĀLA PLAUKTU SISTĒMA LIELIEM KRAVAS PĀRVADĀTĀJIEM

Skaties video un uzzini vairāk par unikālo uzglabāšanas risinājumu.

PR 600: daudzfunkcionāla plauktu sistēma lieliem kravas pārvadātājiem

SSI SCHAEFER daudzfunkcionālā plauktu sistēma PR 600, kas ir domāta lieliem kravu pārvadātājiem, rada pārskatāmākus un efektīvākus uzglabāšanas procesus, un piedāvā plašu pielietojumu, pateicoties individuālajam plauktu aprīkojumam. Tāpat sistēma pārsteidz ar maksimālu elastību un neierobežotu modulitāti, un mērogojamību. Skatieties un uzziniet vairāk par plauktu sistēmas daudzveidīgajām pielietošanas iespējām - arī kombinācijā ar AGV.

REALIZĒTS PROJEKTS: JYSK LOĢISTIKAS CENTRS ZVIEDRIJĀ

Noliktava, kas apkalpo visus JYSK ķēdes veikalus Zviedrijā un Somijā.

JYSK veiksmes stāsts ar soli pretim nākotnei

Jau iepriekš kompānija SSI SCHÄFER ir īstenojusi noliktavas centru projektus Dānijā un Polijā mēbeļu mazumtirgotājam JYSK. Tagad sadarbība turpinās ar noliktavas projektu Nässjö, Zviedrijā, kur JYSK esošais izplatīšanas centrs tiek paplašināts par 76 000 palešu vietām, kopumā nodrošinot vietu 165 000 paletēm. Šī noliktava apkalpo visus JYSK ķēdes veikalus Zviedrijā un Somijā. Dubultā dziļuma palešu vietas apkalpo 10 Exyz ierīces. Turklāt piegādātajā risinājumā ietilpst arī konveijeru tehnoloģija un SSI SCHÄFER daudzpusīgā loģistikas programmatūra WAMAS®.

LEJUPIELĀDES

Palešu plaukti

Katalogs angļu valodā

10.2 MB

EKSELENCE NOLIKTAVU LOĢISTIKĀ

Mērķtiecīga noliktavas procesu optimizācija ar modulāriem risinājumiem manuālās, daļēji un pilnībā automatizētās sistēmās


Brošūra angļu valodā

2.1 MB
Kā varam jums palīdzēt?