Mobile Racking ESX

Paletové posuvné regály

Flexibilní regálové systémy pro těžké zboží a dlouhý materiál 

Ať již chcete skladovat velké nebo těžké zboží, naše posuvné regály vydrží také velké zatížení a představují velmi kompaktní řešení. Každý posuvný regál od společnosti SSI SCHAEFER je vybavený moderní řídicí jednotkou. Modulárně konstruovaná koncepce umožňuje navrhnout sestavu zařízení podle individuálních potřeb a požadavků. Díky změně uspořádání regálových uliček v používaných plochách pro logistiku a dalším funkcím posuvné regály vytvoří nový prostor a efektivně optimalizují vaše možnosti skladování.


Bezproblémové využití v mrazírenském odvětví
Kombinace posuvných regálů od společnosti SSI SCHAEFER a našich odborných znalostí v dopravní technice s výkonnými elektrickými pohony a projektováním systémů dělají z našich zařízení č. 1 v nabídce. Skutečná volba pro použití ve vašem mrazírenském skladu.


Bezpečná práce bez nehod a úrazů
Paletové posuvné regály jsou vybaveny nouzovými tlačítky, světelnými závorami na vstupu, ručními systémy pro uvolňování, senzory pro snímání vzdálenosti a bezpečnostními světelnými závorami. Naše řešení s posuvnými regály tak přispívají důležitým dílem k bezchybnému provádění činností ve vašem skladu, bez nehod a úrazů


Chytré řídicí procesy
Každé zařízení s posuvnými regály od společnosti SSI SCHAEFER je vybaveno moderní řídicí jednotkou (PLC) s integrovaným bezpečnostním systémem. Modulárně konstruovaná koncepce umožňuje navrhnout sestavu zařízení individuálně podle vašich potřeb a požadavků. 

MOBILE PALLET RACKS

Storing pallets and long items

Posuvné paletové regály 

Flexibilní regálový systém pro palety a dlouhé díly

Mobile Racking System ESX
  • Zvýšená kapacita skladu o více než 90 %

  • Modulární konstrukce

  • Snížené náklady na provoz a stavbu díky vynikajícímu využití prostoru (využití ploch až asi 80 %)

  • Efektivní spotřeba energie

  • Přímý přístup ke všem paletovým místům  

  • Vysoká kapacita díky inteligentní strategii skladování

  • Vhodné pro použití v mrazírenském odvětví

  • Konstrukce odolná proti zemětřesení

STÁHNOUT

Brochure MOBILE RACKING SYSTEMS DE

Brochure MOBILE RACKING SYSTEMS DE

1.5 MB
Jak Vám můžeme pomoci?