raklapállványok , palettatároló állványok

Palettatároló állványok

Raklapok tárolásának hatékony kezelése

A gyártási raklapállványok régóta az SSI SCHÄFER egyik legfontosabb szakértői területe. Többéves tapasztalatunknak köszönhetően hatékony tanácsot adunk és megoldást kínálunk Önnek, amelyek jelentősen hatékonyabbá teszik a raklaptárolást az Ön raktárában is.

A raklapállványoknak meg kell felelniük az igényeknek: szilárdnak, robusztusnak, biztonságosnak és bővíthetőnek kell lenniük. Mindezek jó okok arra, hogy semmit sem hagyjunk véletlenre a raklapos állványrendszer vásárlásakor. Az SSI SCHÄFER sokféle rendszert kínál a tárolási feladatok hatékony kezeléséhez.


Átfogó támogatás

Szakértői tanácsadóink együttműködnek a partnerekkel annak meghatározása érdekében, hogy mely tárolási lehetőségek kínálják a legjobb hozzáadott értéket, és támogatják Önt a projekt minden szakaszában. A vásárlás után is a legjobb kezekben marad. Igény szerint hivatalosan minősített állvány felülvizsgálók elvégezhetik a kötelező biztonsági ellenőrzéseket és részletes jelentéseket készíthetnek.

Továbbá kínálunk éves felülvizsgálati, biztonsági képzést. Ennek eredményeképpen a raktár személyzete képzett arra, hogy biztosítsa befektetése hosszú élettartamát.

LEGFELJEBB 30 TONNA RAKODÁSI KAPACITÁSSAL RENDELKEZŐ ÁLLVÁNYOK ÉS LEGFELJEBB 4,5 TONNA KERESZTIRÁNYÚ RAKODÁSI KAPACITÁS

Az SSI SCHÄFER egységes szolgáltatást nyújt egy kézből az állványrendszerek megtervezésétől, a tartozékok gyártásán át a szervizelésig.

Széles termékskála a különböző igényekhez

Hosszanti és oldalsó kereszttartó állványokat, egy vagy két mély tárolórekeszeket kínálunk keskeny folyosókkal vagy széles folyosókkal. Az SSI SCHÄFER termékskálája legfeljebb 30 tonna vázszerkezeti kapacitású állványokkal és legfeljebb 4,5 tonna keresztirányú terhelhetőséggel rendelkezik. Az összes raklapos állványrendszer számos tartozékkal, például rácsokkal, ütközésvédelemmel, hátsó burkolattal vagy tartógerendákkal áll rendelkezésre.

A HATÉKONY RAKLAPTÁROLÁS

  • Szilárd és robusztus felépítés

  • Néhány komponenssel könnyen szerelhető (dugaszolható rendszer)

  • Keret terhelhetősége max. 30 tonnáig

  • Keresztirányú terhelhetőség maximum 4,5 tonnáig 

  • Egy vagy dupla mély tárolási lehetőség

  • Keskeny folyosós vagy széles folyosós tárolás

  • Egy és több tárolórendszer

  • Többszintes alkalmazás is lehetséges (többszintű raktár)

  • Különböző színek és keretfelületek

  • Igény szerint hatósági állványellenőrzést, felülvizsgálatot vágzünk a kötelező biztonsági előírások értelmében

  • Opcionális állványbiztonsági oktatás

JYSK ELOLSZTÓKÖZPONT BŐVÍTÉSE

Kibővített raklap kapacitás, felrakógépek, új szállítási terület szállítópályával, szoftveres irányítás

A JYSK sikertörténete tovább folytatódik a jövőben

A múltban az SSI SCHÄFER már megvalósította Dániában és Lengyelországban a dán bútorkereskedő JYSK forgalmazási központjait. Az együttműködés tovább folytatódik a svéd raktárban Nassjö-n, ahol a JYSK meglévő elosztóközpontját 76 000 raklap terével bővítik, amely így összesen 165 000 raklapteret eredményez. Ez a raktár szolgál ki minden JYSK üzletet Svédországban és Finnországban. A dupla mély raklap tereket 10 SSI Exyz típusú daru szolgálja ki. A szállítmányozás része egy teljesen új szállítási terület szállítószalag technológia és az SSI SCHÄFER kiterjedt intralogisztikai szoftvere, a WAMAS®.

Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!

SSI SCHÄFER KATALÓGUS

Töltse le legújabb katalógusunkat!

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB