ssi_schaefer_logimat_2020_header.jpg

Raizes par darbinieku drošību mudina SSI SCHÄFER atcelt dalību izstādē LogiMAT

Ņemot vērā straujo COVID-19 (koronavīrusa) izplatību, SSI SCHÄFER grupa atceļ klātienes dalību intraloģistikas izstādē LogiMAT. Darbinieku un klientu veselība mums ir daudz svarīgāka. Tā vietā SSI SCHÄFER pasākumā piedalīsies, klientiem un ieinteresētajiem izstādes apmeklētājiem piedāvājot virtuālu stendu. Šajā digitālajā prezentācijā tiks atspoguļotas galvenās tehnoloģijas, kā arī iespēja personīgi konsultēties ar ekspertiem.

Pēc rūpīgas situācijas izpētes un analīzes SSI SCHÄFER grupa ir nolēmusi nepiedalīties intraloģistikas izstādē LogiMAT, kas no 10. līdz 12. martam notiks Vācijas pilsētā Štutgartē.

SSI SCHÄFER grupas izpilddirektors Steffen Bersch skaidro: “Ņemot vērā koronavīrusa straujo izplatību, mums ir pienākums koncentrēties uz mūsu darbinieku un klientu labklājību. Tādējādi mēs atbalstām veselības un pašvaldību amatpersonu centienus ierobežot koronavīrusa izplatību. Ņemot vērā pašreizējo riska novērtējumu, mēs vairs nevaram uzņemties atbildību par dalību izstādē kopā ar starptautisku auditoriju. ”

SSI SCHÄFER turpina strādāt ar esošajiem un potenciāli jaunajiem klientiem LogiMAT 2020 ietvaros, pārceļot izstādei paredzēto prezentāciju uz uzņēmuma mājaslapu. Jau drīzumā jaunā digitālā pieredze būs pieejama vietnē ssi-schaefer.com. Virtuālā tūre ietvers galveno tehnoloģiju prezentāciju un konsultācijas, kā arī viedokļu apmaiņu ar ekspertiem, lai uzturētu sarunu ar klientiem un apmeklētājiem. “Mēs turpinām dialogu ar klientu un esam pārliecināti, ka virtuālais stends mūsu vietnē ar dažādām prezentācijām ir lieliska alternatīva mūsu klientiem, partneriem un ieinteresētiem uzņēmumiem šajā situācijā,” saka Enrico Gazzano, SSI SCHÄFER globālā mārketinga viceprezidents.