Rafturi mobile ESX

Rafturi mobile pentru paleţi

Sisteme de rafturi flexibile pentru mărfuri voluminoase şi grele   

Indiferent dacă doriţi să depozitaţi mărfuri foarte mari sau grele, rafturile mobile SSI SCHAEFER fac faţă acestor provocări şi reprezintă o soluţie de depozitare deosebit de compactă. Fiecare instalaţie mobilă SSI SCHAEFER este echipată cu o unitate modernă de comandă. Un concept modular permite configurarea instalaţiei în funcţie de necesităţile şi dorinţele individuale. Prin reorganizarea culoarelor rafturilor în suprafeţe utile pentru logistică şi alte funcţiuni, rafturile mobile creează spaţii noi în încăpere şi optimizează eficient posibilităţile dumneavoastră de depozitare.


Utilizare ideală în domeniul produselor congelate

Combinaţia de rafturi mobile SSI SCHAEFER, competenţa noastră în sisteme de transport, precum şi mecanismele electrice, performante de acţionare şi proiectarea sistemelor fac ca instalaţiile noastre să fie alegerea numărul 1 pentru depozitele de produse congelate.

Natura lor compactă și mediul de stocare dens rezultat înseamnă că este necesar să se controleze în mod semnificativ mai puțin 'aer proaspăt', contribuind astfel la reducerea considerabilă a costurilor generale.


Lucru în siguranţă, fără accidente

Rafturile mobile pentru paleţi sunt echipate cu butoane de oprire de urgenţă, bariere de acces cu fotocelule, sisteme manuale de autorizare, senzori de distanţă, precum şi bariere de siguranţă cu fotocelule. Astfel, soluţiile noastre de rafturi mobile contribuie semnificativ la desfăşurarea fără probleme şi fără accidente a activităţilor din depozitul dumneavoastră.


Unitate de comandă inteligentă

Fiecare instalaţie de rafturi mobile SSI SCHAEFER este echipată cu un PLC modern cu siguranţă integrată. Un concept modular permite configurarea instalaţiei în funcţie de necesităţile şi dorinţele dumneavoastră individuale. 

LIPSĂ

Rafturi mobile pentru paleţi

 

PROFITAŢI DE CONCEPTUL NOSTRU MODULAR ŞI CONFIGURAŢI-VĂ INSTALAŢIA ÎN FUNCŢIE DE DORINŢELE DUMNEAVOASTRĂ INDIVIDUALE

Mobile Racking System ESX
  • capacitate de depozitare cu peste 90 % mai mare

  • structură modulară

  • costuri de operare şi costuri imobiliare reduse datorită utilizării excelente a spaţiului de către sistem (grad de utilizare a suprafeţei de până la cca 80 %)

  • eficienţă energetică

  • accesul direct la locurile de depozitare a paleţilor previne relocările inutile, consumatoare de timp

  • rulaj mare datorită strategiei inteligente de depozitare

  • adecvate pentru utilizarea în domeniul produselor congelate

  • construcţie rezistentă la cutremure

RAFTURI MOBILE PENTRU PALEȚI: SISTEM FLEXIBIL DE RAFTURI PENTRU MĂRFURI VOLUMINOASE ȘI GRELE

Sistemele noastre de rafturi mobile nu numai că vă permit să vă optimizați cerințele de spațiu, ci și să eliberați un spațiu suplimentar. Sistemele oferă o flexibilitate maximă în ceea ce privește mărimea și calitatea mărfurilor dvs. stocate, care pot varia de la bunuri extrem de mari și grele la documente, îmbrăcăminte, piese mici, piese de schimb, anvelope sau scule.

 

FAQ

Sistemul de rafturi mobile este un sistem în care rafturile sunt construite pe o bază mobilă și ghidate de șine pe podea. Acționată de un motor electric, baza mobilă se deplasează de-a lungul șinelor pentru a deschide unul sau mai multe culoare de acces.

Sistemul de rafturi mobile este un sistem de stocare de înaltă densitate, care prin utilizarea spațiului volumetric vertical reduce amprenta depozitului cu 45%, dar crește capacitatea de stocare cu până la 85%. Proprietarii de depozite economisesc astfel costul total al clădirii unui nou depozit printr-o amortizare mai rapidă a investiției.

Dacă capacitatea sistemului de stocare a depozitului este maximă și nu aveți de gând să vă mutați într-un depozit mai mare, sistemul de rafturi mobile este o soluție ideală în care să investiți. Poate fi adaptat în suprafața existentă a podelei, crescând astfel capacitatea de stocare cu până la 85 %.

Sistemul de rafturi mobile este următorul pas cu investiții minime către un depozit semiautomatizat. Sistemul de rafturi mobile permite integrarea între un software de management al depozitului (cum ar fi SSI SCHAEFER WAMAS® Go) și un vehicul ghidat automat, și va reduce în cele din urmă costul de operare al depozitului.

Un sistem de rafturi mobile face parte dintr-un proces semiautomatizat într-un depozit.

Beneficiile:

  • Maximizați capacitatea de stocare

  • Accesați cu ușurință stocurile (selectivitate 100%)

  • Reduceți consumul de energie electrică datorită opțiunii de control inteligent al iluminatului

  • Sunt disponibile opțiuni prestabilite de colectare a comenzii

  • Mentenanță și servisare reduse

  • Opțiuni de parcare pe timp de noapte pentru a permite o circulație excelentă a fluxului de aer rece (funcționarea depozitului frigorific)

  • Operați la o temperatură de până la -30 grade Celsius.

Vă recomandăm să întrețineți sistemul de rafturi mobile de cel puțin două ori pe an. Echipa noastră SSI SCHAEFER de tehnicieni certificați este disponibilă 24/7 pentru asistență și mentenanță.

Nu, cu programul recomandat de mentenanță preventivă, sistemul de rafturi mobile este, pentru o soluție semi-automatizată de depozit,  unul dintre sistemele care necesită o întreținere redusă.

Într-o situație fără precedent, cum ar fi o întrerupere a energiei electrice, încurajăm clienții noștri să considere siguranța drept prioritatea lor. Dacă nu există un generator de rezervă sau un UPS pe poziție, vă rugăm să contactați imediat tehnicianul nostru. Echipa SSI SCHAEFER de tehnicieni certificați este disponibilă 24/7 pentru asistență și mentenanță.

DESCĂRCARE

Brochure MOBILE RACKING SYSTEMS DE

Brochure MOBILE RACKING SYSTEMS DE

1.5 MB
Aveți întrebări sau observații?