raktártervezés

Raktártervezés és tanácsadás

Tervezés és tanácsadás a gazdaságos intralogisztikai megoldásokhoz

Minden vállalatnak megvannak a maga speciális követelményei az intralogisztikával szemben. Ezért a sikeres raktártervezéshez először szükség van az aktuális helyzet alapos elemzésére. Széleskörű szakértelmének és tapasztalatainak köszönhetően az SSI SCHÄFER az elsődleges választás, ha intralogisztikai projektekről és raktári folyamatokról van szó.

Korszerű elemzőeszközök segítségével beazonosítjuk az intralogisztika gyenge pontjait, meghatározzuk a megtakarítási lehetőségeket, és elvégezzük a célravezető folyamatmódosítások szimulációját. A globális anyagáramlástól egészen a komissiózási folyamatig mindent lépésről lépésre megtervezünk, és Önnel közösen fejlesztjük ki az intelligens és gazdaságos raktári megoldásokat.


Átfogó raktárfejlesztési tanácsadás a tőkehozam növelése érdekében

A cselekvési alternatívákat már a raktártervezés szakaszában értékeljük az esélyek és kockázatok tekintetében, majd összevetjük egymással a különböző finanszírozási opciókat.

A folyamatba műszaki és értékesítő szakembereket is bevonunk, hogy teljes körűen biztosított legyen a problémamegoldás jövőállósága. Ehhez az SSI SCHÄFER energiahatékony és fenntartható épületek tervezése terén szerzett, széleskörű szakértelmét is felhasználjuk.

„ONE STOP SHOP” MEGOLDÁS MINDEN RAKTÁRTÍPUS SZÁMÁRA

Cégünk teljes körű raktártervezési megközelítést kínál a raktárkezelési folyamatoktól az intralogisztikai rendszereken át egészen a kulcsrakész, komplex raktári objektumig.

Vállaljuk raktári rendszerek építésének teljes tervezését, beleértve az infrastruktúrát és a kültéri rendszereket is. Külön figyelmet szentelünk az általunk tervezett intralogisztikai rendszerek energiahatékonyságának és a fenntarthatóságának.

Ennek köszönhetően a helyszín kiválasztásától az épület és a tartószerkezet tervezésén át egészen a fenntartható és energiahatékony rendszer- és épülettechnika optimális méretezéséig minden egy komplett, kulcsrakész intralogisztikai megoldáscsomag formájában áll az Ön rendelkezésére.

Minden intralogisztikai újításba történő beruházás célja ezen beruházás biztosítása és a tőkehozam növelése. Ezért az alapos tanácsadás a vállalat saját helyzetének módszeres elemzésénél kezdődik.

  • Tervezési környezet

  • Áruátvételi struktúrák

  • Megrendelési struktúrák

  • ABC-elemzések

  • Készletelemzés

  • Forgalomállandóság

  • Termékprogram

  • Útvonaltervezés