CGI Highlight image with high-bay racking, robots and conveying process

Robotics

Slimme roboticaoplossingen van SSI SCHÄFER

De digitale transformatie wijst aan intelligente en krachtige roboticatoepassingen een centrale sleutelrol binnen de geautomatiseerde intralogistiek toe. 

Automatisering door het gebruik van robots maakt vast deel uit van moderne en economische logistiek 4.0 toepassingen. 
SSI SCHÄFER biedt een breed portfolio aan robotoplossingen voor verschillende toepassingsgebieden op de markt aan. De technologieën zijn exact afgestemd op de eisen van onze klanten en lossen typische problemen en uitdagingen binnen uiteenlopende branches op.

Als wereldwijd toonaangevende aanbieder van oplossingen op het gebied van opslag- en logistieke systemen realiseren wij individuele roboticaoplossingen, waarmee u uw logistiek geschikt maakt voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden: Wij bieden u van palletisering en depalletisering tot en met orderpick processen geschikte oplossingen aan, deze integreren wij naadloos binnen uw complete systeem. 

Tot het uitgebreide dienstenportfolio van SSI SCHÄFER behoren:

  • Roboticatoepassingen voor het picken van losse artikelen (piece picking)

  • Portaal- en knikarmrobots voor het opslaan, picken, palletiseren en depalletiseren van cases en lagen 

De robottechnologie vormt een wezenlijk kernelement van het Schäfer Case Picking System binnen de verschillende automatiseringsniveaus voor het picken van producteenheden voor het juiste filiaal. Voor het laagsgewijs depalletiseren en palletiseren van samengestelde pallets worden robots ingezet. 

Elke robot is zo goed als de software die hem aanstuurt. SSI SCHÄFER beschikt met zijn uitgebreide IT-systeemcompetentie over de nodige knowhow uit eigen huis. De modules van de eigen logistieke huissoftware WAMAS® maken de robot „intelligenter“ en geschikt voor complete logistieke toepassingen.


Robotoplossingen voor speciale toepassingen

Tijdens het door een robot ondersteunde depalletiseren en palletiseren van banden, wielen, velgen en meubels zetten wij knikarmrobots en portaalrobots in. Dankzij de speciale grijpersystemen kunnen beperkingen in de functionaliteit en stabiliteit worden voorkomen. Ook voor de productielogistiek binnen marktsectoren als Automotive, Pulp & Paper of Chemicals of de Marktsektor Retail & Wholesale, realiseren wij oplossingen op maat.

Slimme robotoplossingen maken een doorlopende automatisering van uw procesketen mogelijk en staan garant voor een grote dynamiek, flexibiliteit en functionaliteit. 

SNELHEID EN KWALITEIT BIJ HET SAMENSTELLEN VAN UW BESTELLINGEN

Piece Picking
  • Optimale functionaliteit, dynamiek en efficiency

  • Handling met zorg voor het product en een gering aantal fouten

  • Ontzien van de medewerkers door het wegnemen van ergonomisch belastende handelingen

  • Reductie van de bedrijfskosten (TCO)

  • Constante prestaties: onafhankelijk van productafmetingen en -gewicht, werktijden, omgevingsomstandigheden of ergonomische eisen

  • Software, intralogistieke hardware en industriële beeldverwerking uit één hand

Robotics.jpg

Robot Brains

T1_Single Order Robot Cell.tif

Piece picking met Robots

A-Frame

Systemen voor depalletiseren en palletiseren

agv_collage.jpg

Vervoeren en transporteren

Automatisch geleide voertuigsystemen (AGV)

geen informatie beschikbaar

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?