Pallet racking system

Robotikas risinājumi

SSI SCHAEFER viedie robotikas risinājumi

Digitālā transformācija rada inteliģentas un augstas veiktspējas robotikas lietojumprogrammas, kas ir centrālais elements automatizētajā intraloģistikā.

Automatizācija, izmantojot robotus, ir efektīvu mūsdienu loģistikas 4.0 koncepta lietojumprogrammu neatņemama sastāvdaļa.

SSI SCHAEFER piedāvā tirgū plašu robotizēto risinājumu klāstu. Tehnoloģijas ir pielāgotas mūsu klientu prasībām un atrisina raksturīgākās klientu problēmas, ļauj pārvarēt uzņēmējdarbības izaicinājumus un sniedz konkurētspējīgus risinājumus dažādām nozarēm.

Kā lielākais globālo risinājumu piegādātājs modulāro uzglabāšanas risinājumu un loģistikas sistēmu jomā, mēs ieviešam pielāgotus robotikas risinājumus individuālajām vajadzībām, lai jūsu loģistika būtu piemērota dažādam lietojumam: mēs piedāvājam jums plašu pielāgotu risinājumu klāstu – no palešu iekraušanas un izkraušanas līdz uzglabāšanai un komplektēšanai –, ko var integrēt visā jūsu sistēmā.

SSI SCHAEFER piedāvāto pakalpojumu klāsts:

  • Robotikas sistēmu lietojumprogrammas preču vienību atlasei.

  • Portālie un lokāmie roku roboti pasūtījumu uzglabāšanai, atlasei, palešu daudzlīmeņu iekraušanai un izkraušanai.

SCHAEFER pamatelements pasūtījumu komplektēšanas sistēmā ir robottehnoloģija ar vairākiem automatizācijas līmeņiem, lai nodrošinātu individuāli pielāgotu produktu vienību komplektēšanu. Robotus izmanto, lai izkrautu daudzlīmeņu paletes un sakomplektētu jauktas paletes.

Katrs robots ir tik labs, cik tā pārvaldošā programmatūra. SSI SCHÄFER ir visaptverošas IT sistēmas zināšanas, kas nodrošina nepieciešamo zinātību uzņēmuma iekšienē. Mūsu patentētās loģistikas programmatūras WAMAS® moduļi padara robotus „viedākus” un piemērotus holistiskam loģistikas pielietojumam.

Robotizētie risinājumi īpašām lietojumprogrammām

Mēs izmantojam lokāmus roku un portālu robotus, lai nodrošinātu automatizētu riepu, disku, disku loku un mēbeļu iekraušanu un izkraušanu. Pateicoties īpašajām satveršanas tehnoloģiju sistēmām, ir iespējams izvairīties no funkcionalitātes un stabilitātes ierobežojumiem. Mēs ieviešam pielāgotus risinājumus arī ražošanas loģistikai tādās nozarēs kā autobūve, celulozes ieguves un papīrrūpniecība vai ķimikāliju apstrādes rūpniecībā, kā arī mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības nozarē.

Viedie robotikas risinājumi veicina procesa ķēdes nepārtrauktu automatizāciju un nodrošina augstu dinamikas, elastības un funkcionālās uzticamības līmeni.

ĀTRUMS UN KVALITĀTE PASŪTĪJUMU APSTRĀDĒ

piece_picking_502.tif
  • Augsta funkcionalitāte, uzticamība, dinamiskums un efektivitāte.

  • Saudzīga produktu apstrāde un zems kļūdu līmenis.

  • Atbrīvo darbiniekus no monotonu procedūru veikšanas.

  • Samazina ekspluatācijas izmaksas.

  • Pastāvīga pakalpojumu veiktspēja neatkarīgi no produktu izmēra un svara, darba laika, vides apstākļiem un ergonomiskajām prasībām.

  • Programmatūra, intraloģistikas aprīkojums un rūpnieciskā attēlu apstrāde no viena avota.

Robotics.jpg

Robot Brains

depalletizer_robot (1).jpg

Palešu iekraušana un izkraušana ar robotu palīdzību

T1_Single Order Robot Cell.tif

PREČU ATLASE AR ROBOTU PALĪDZĪBU

automated_guided_vehicles_css_40.jpg

Pārvietošana un transportēšana

Automātiski vadāmas transportēšanas sistēmas (AGV)

Nav atrasti atbilstoši ieraksti.

Kā varam jums palīdzēt?