SAP_Highlightbild_mit Logo

SAP EWM

DIN SAP SYSTEMINTEGRATOR – RÅDGIVNING OM OG IMPLEMENTERING AF PERFEKTE PROCESSER

Som certificeret SAP-partner hjælper vi dig, når du skal vælge, implementere og anvende SAP-løsninger.

Med udgangspunkt i dit logistikkoncept tilbyder vi forskellige løsninger, som kan omsætte dine behov og føre til en fælles succes. Når det drejer sig om supply chain management anvender vi den gennemprøvede SAP-løsning SAP Extended Warehouse Management (EWM).

På basis af vores omfattende proces-knowhow og vores kendskab til de specifikke krav i netop din branche, udvikler vores SAP IT-eksperter skræddersyede alt-i-en-løsninger. Hvis du ønsker det, varetager vi gerne den komplette implementering af SAP-løsningen - fra levering af licenserne, den første systemkonfiguration over end-to-end tilpasning til udvikling af individuelle udvidelser og konfiguration af de systemgrænseflader, som er nødvendige for at imødekomme de projektspecifikke krav. Dette øger effektiviteten af dine interne logistikprocesser og reducerer omkostningerne på lang sigt. Det hele begynder naturligvis med en grundig rådgivning.

SAP SYSTEM INTEGRATOR - PERFEKTE PROCESSER UANSET GRADEN AF AUTOMATISERING

Efter en grundig rådgivning leverer vi indenfor kort tid en SAP-standardløsning til dig. Løsningen indeholder allerede de vigtigste kerneprocesser, som for eksempel varemodtagelse, lagring, genopfyldning, pluk eller forsendelse.

SAP-løsninger til alle grader af automatisering: Med SAP EWM MFS (materiale-flow-system) er SAP tilknyttet lagerstyringen direkte og styrer manuelle processer og mere komplekse interne logistiske systemer. Styringsprocesser med en høj grad af kompleksitet, som fx styring af moderne højlagre, SSI Flexi Shuttle eller WEASEL® (AGV) samt plukkesystemer kan nemt håndteres med SAP EWM MFS. Data fra realtidsanalyser vises via det brugervenlige UI5/FIORI-interface i SAP EWM.

GENNEMSIGTIG OG EFFEKTIV SUPPLY CHAIN EXECUTION

SAP-løsningerne styrer og kontrollerer hele forsyningskæden, fra leverandør til lager inklusive slutkunden og returhåndtering. Ved brug af SAP-standardmoduler som SAP Resource Management kan man beregne gangtider på lageret eller lave resourceplaner for personalet.

For at undgå flaskehalse ved varemodtagelse eller forsendelse, er EVM Yard Management et oplagt supplement til den moderne forsyningskæde både før og efter de interne logistikprocesser.

Integration af add-on-modulerne SAP YL (Yard Logistics), SAP TM (Transport Management) samt SAP EM (Event Management) byder på yderligere optimeringspotentiale. SAP-cloud-platformen skaber transformationen til den digitale fremtid.

VI ER EKSPERTER I AT LØSE LOGISTIKOPGAVER

Med udgangspunkt i vores årelange erfaring står vi til rådighed for dig, både når du møder nyopståede logistikbehov, eller når du ønsker at modernisere. Vi kan også støtte dig i retrofit af eksisterende logistikløsninger, eller hvis du ønsker at migrere ældre installationer (WM til EWM).

Lad vores SAP IT-eksperter give dig en grundig rådgivning og find sammen med disse eksperter din individuelle vej til et intelligent logistikcenter.

SSI SCHÄFER SOM SAP SYSTEM INTEGRATOR FOR PERFEKTE PROCESSER

sap_1_cloud_EN

 

 

 

Digital transformation

Med SAP-cloud-platformen finder den digitale transformation sted.

sap_supplychain_EN

 

 

 

Exchange of information along the entire supply chain

Ved hjælp af SAP-logistiksoftware-løsningerne kan du planlægge og styre dine processer. Processerne bliver mere gennemsigtige, og udvekslingen af informationer gennem hele forsyningskæden sikres.

sap_it-powerhouse_advantag_EN

 

 

 

IT Powerhouse

Med den innovative softwareløsning fra SAP og vores IT Powerhouse har du fuld kontrol over din forsyningskæde. Dette gør din logistik mere fleksibel, mere gennemsigtig og mere økonomisk.

SSI SCHÄFER ER DIN PARTNER VED INTEGRATION AF SAP EWM

SAP giver dig merværdi gennem hele forsyningskæden. Du får hele lageret i én softwareløsning – SAP EWM sørger for perfekt afstemte data- og materialeflow i alle processer.

SAP know-how skaber effektiv intern logistik

Logistikken slutter ikke ved vareforsendelsen – den komplette leveringsproces fra leverandører til slutforbruger skal betragtes som en helhed. Hele forsyningskæden skal overvåges, styres og planlægges, for på den måde at være rustet til nutidige og fremtidige udfordringer. Som certificeret SAP-partner hjælper vi dig, når du skal vælge, implementere og anvende SAP-løsninger. Med udgangspunkt i dit lagerkoncept tilbyder vi forskellige løsninger, som kan omsætte dine behov og føre til en fælles succes. Når det drejer sig om supply chain management anvender vi den gennemprøvede SAP SCE-løsning med modulerne SAP Extended Warehouse Management (EWM), SAP Event Management (EM) og SAP Transport Management (TM).

SUCCESFULDE KUNDECASES MED SAP EWM

Cases

Modular shelving

Case Study Karl Storz

Tugger train

Case Study Brose

Hvordan kan vi hjælpe?