SAP_Highlightbild_mit Logo

SAP EWM

Uw SAP-systeemintegrator voor perfecte processen
Als gecertificeerd SAP-partner kunnen we u ondersteunen bij het selecteren, introduceren en uitvoeren van SAP-oplossingen. Afhankelijk van uw logistiek concept, bieden wij verschillende oplossingen om uw eisen te realiseren en uw project succesvol door te voeren. Wat het supply chain-management betreft, vertrouwen we op de bewezen SAP-oplossing SAP Extended Warehouse Management (EWM).


Op basis van onze uitgebreide proceskennis en kennis van de specifieke vereisten van uw sector, ontwikkelen onze SAP IT-experts op maat gemaakte alles-in-één oplossingen. Na zorgvuldig overleg zorgen wij voor de volledige implementatie van de SAP-oplossing: dit omvat de levering van licenties en de initiële systeemconfiguratie, evenals het end-to-end maatwerk en ontwikkeling van individuele uitbreidingen en het instellen van alle systeeminterfaces die nodig zijn voor projectspecifieke vereisten. Dit verhoogt de efficiëntie van uw intralogistieke processen en verlaagt de kosten op de lange termijn.


SAP-systeemintegrator voor perfecte processen ongeacht het automatiseringsniveau

Na zorgvuldig overleg voorzien we u direct van een SAP-standaardoplossing die al de belangrijkste kernprocessen omvat, zoals binnenkomende goederen, opslag, replenishment, picking of verzending.


SAP-oplossingen voor elk automatiseringsniveau: met SAP EWM MFS (Material Flow System) is SAP rechtstreeks gekoppeld aan de magazijncontrole en beheert het processen van handmatige en van complexere intralogistieke systemen. Zeer complexe besturingsprocessen van moderne hoogbouwmagazijnen, van de SSI Flexi Shuttle of van de WEASEL® (AGV) en van picking-systemen kunnen probleemloos worden afgehandeld met SAP EWM MFS. Gegevens van real-time analyses worden weergegeven via de interface UI5 ​​/ FIORI in SAP EWM.


Transparante en efficiënte uitvoering van de supply chain

De SAP-oplossingen beheren en controleren de volledige supply chain, van de leverancier tot het magazijn, inclusief de uiteindelijke klant- en retourverwerking. Het gebruik van SAP-standaardmodules zoals SAP Resource Management maakt een berekening van reistijden of het opstellen van tijdschema's voor personeel mogelijk. Om knelpunten in de levering of het transport te voorkomen, voldoet EWM Yard Management perfect, voor en na de intralogistieke processen, aan de eisen van het moderne supply chain management. De integratie van add-on modules SAP YL (Yard Logistics), SAP TM (Transport Management) en SAP EM (Event Management) vertegenwoordigt extra optimalisatiepotentieel. Met het SAP-cloudplatform vindt de transformatie naar de digitale toekomst plaats.


Onderscheidende oplossingscompetentie met betrekking tot logistieke taken

U kunt vertrouwen op onze jarenlange expertise bij het oppakken van nieuwe logistieke eisen of voor moderniseringsmaatregelen. We ondersteunen u ook bij retrofits voor bestaande logistieke oplossingen of als u onze expertise op het gebied van oplossingen voor de migratie van oudere installaties (WM naar EWM) nodig heeft.


Laat onze SAP IT-experts u gedegen adviseren en vind uw eigen weg naar een intelligent logistiek centrum samen met deze experts.

SAP: COMPLETE OPLOSSINGSCOMPETENTIE

  • Supply Chain Execution met SAP EWM: Beheer en aansturing van de gehele supply chain, van de leveranciers en het magazijn tot de eindklanten, inclusief retourenafhandeling.

  • Magazijnbeheer met SAP EWM: Geïntegreerd warehouse-management voor handmatige en geautomatiseerde magazijnen met directe integratie aan SAP ERP of andere SAP-systemen.

  • Beheer en aansturing van complexe magazijnen met SAP EWM: Van handmatig tot hoogdynamisch magazijn - met SAP EWM opslaan, beheren, aansturen en optimaliseren van uw goederenstromen.

  • Goederenstroombesturing via SAP EWM: De aansturing van complexe materiaalstromen van moderne hoogbouwmagazijnen shuttlemagazijnen en orderverzamelsystemen [Link: Orderverzamelen] is met SAP EWM geen probleem.

  • Resource-management met SAP EWM: Het optimaal gebruik van alle beschikbare resources in een modern magazijn, verbonden met de snelst mogelijke orderafhandeling, kan door het gebruik van SAP EWM resource-management rendabel geïmplementeerd worden.

  • Implementatie van het Yard-management: Al voor en na de intralogistieke processen worden door EWM Yard-management de taken van het moderne supply chain-beheer optimaal gecompleteerd en worden knelpunten in de toelevering of in afvoer tijdig vermeden.

  • SAP dialogen op UI5 en FIORI: Moderne technologie als UI5-dialoog of het gebruik van FIORI-apps - geïntegreerd in de logistiekprocessen - verbeteren de transparantie en maken de naadloze datakwaliteit van de supply chain makkelijker.

  • Integratie EWM in S4/HANA: Integratie van de logistiekprocessen als centrale of decentrale aspecten in S4/HANA

  • Gecombineerde proces- en SAP-consulting: Onze logistieke consultants adviseren u op basis van hun ervaringen uit vele projecten in het gebruik van SAP EWM.

  • Uitstekende oplossingscompetentie betreffende logistieke taakstellingen: Gebaseerd op jarenlange ervaring zijn wij in staat u bij nieuwe logistieke taken, retrofits en bij een migratie van een oudere installatie met specifieke oplossingscompetenties te begeleiden.

Wij wikkelen onze SAP-projecten in principe via de SAP Solution Manager af om een efficiënt en soepel projectverloop te garanderen. Van het verzamelen van de eisen en taken, de samenstelling van het bestek, de realisatie- en de testfase tot de ingebruikname en gebruikerstrainingen zijn onze medewerkers vertrouwd met de methode en de functie van de Solution Manager. Daarbij neemt de Solution Manager alle centrale plannings- en documentatieopdrachten over, evenals de besturing van de systeemconfiguratie.

  • Wereldwijd toonaangevend softwaresysteem

  • Geen interface-risico

  • De meeste gebruikte features behoren al tot de standaard versie

  • Volledig Warehouse Management – passend bij SAP ERP systeem

  • Compatibel met nieuwe Host-Level S4/HANA

  • One-Stop-Shopping bij SSI SCHÄFER, alles via een aanspreekpunt en onder één centrale verantwoordelijkheid, van de SAP licentie tot het complete project

SSI SCHÄFER IS A CERTIFIED SAP-PARTNER

The right solution for every industry.

SSI SCHAEFER your SAP Partner

As a certified SAP Partner, we offer integrated logistics solutions from a single source. Our services include SAP consulting, SAP migration, SAP implementation, SAP quality management and process optimization for your warehouse logistics, by applying the EWM and LES/TRM logistics modules from SAP. Our SAP solutions are suitable for manual and automatic warehouses.

SUCCESVOLLE IMPLEMENTATIE VAN SAP EWM

Case Studies

Modular shelving

Case Study Karl Storz

Tugger train

Case Study Brose

DOWNLOADS

SAP brochure 2017

SAP brochure 2017

1.8 MB
HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?