Schäfer Orbiter System

Šauro eju plaukti

Šauro eju plauktu sistēmas nodrošina maksimālu telpas izmantošanu un zemas ekspluatācijas izmaksas 

Šauro eju uzglabāšanas sistēmu veido daudzas plauktu rindas, kas cieši izvietotas viena aiz otras, veidojot blīvu uzglabāšanas vidi. Konkrētai rindai var piekļūt, izmantojot  kanālu sistēmas transportierus, kas preces novieto un izņem no uzglabāšanas vietas. Salīdzinājumā ar palešu plauktiem, gravitācijas plauktiem, automatizētām sīkpreču sistēmām AMS vai augsto plauktu sistēmām, šauro eju jeb kanālu tipa uzglabāšanas sistēmas nodrošina ievērojami lielāku pieejamās telpas izmantošanu. Šauro eju plauktu sistēmas ir izmantojamas jebkurā vietā, kur jāsamazina pati uzglabāšanas telpa. Šauro eju uzglabāšanas tehnoloģija ir ideāli piemērota šauram preču sortimentam lielā apjomā, kā tas ir, piemēram, dzērienu vai pārtikas rūpniecībā. Šī sistēma ir laba izvēle arī vidēs, kur tiek nodrošināta energoietilpīga temperatūras kontrole. 

Realizētie projekti visā pasaulē

Par šauro eju uzglabāšanas sistēmām SSI SCHÄFER ir daudz atsauksmju no klientiem visā pasaulē. Tās izmanto atdzesētu un dziļi sasaldētu preču uzglabāšanai, kā arī preču uzglabāšanai normālā jeb istabas temperatūrā. 

 

Ieguvumi:

  • Efektīva telpas izmantošana

  • Kompaktā uzglabāšanas sistēma nodrošina pēc iespējas lielāka preču apjoma uzglabāšanu vismazākajā iespējamajā vietā (samazina fiksētās izmaksas, nodrošina lielāku elastību) 

  • Ideāli piemērota šauram preču sortimentam lielos apjomos

  • Īpašas pārvietošanas sistēmas (kanālu sistēmas transportieri)

  • Lietojama, piemēram, dzērienu vai pārtikas rūpniecībā 

  • Piemērota atdzesētu un dziļi sasaldētu preču uzglabāšanai: tērauda konstrukcijas ir izturīgas līdz -30 °C temperatūrai.

SSI ORBITER®

SSI ORBITER®

Nav atrasti atbilstoši ieraksti.

Kā varam jums palīdzēt?