Sievi PR pic

Sievi investē SSI Schaefer automatizācijas risinājumā


Ziemeļeiropas vadošais darba apavu ražotājs Sievi investē SSI Schaefer automatizācijas risinājumā, lai izmantotu nozares izaugsmes sniegtās iespējas.


Sievi 2021. gadā noslēdza līgumu SSI Schaefer par uzņēmuma noliktavas, kas atrodas Sievi, Somijā, paplašināšanu. Sievi ir apavu ražotājs, kas piegādā savu produkciju vietējam tirgum un eksportē to uz vairāk nekā 40 valstīm visā pasaulē.

Sievi pastāvīgi meklē nākotnes risinājumus un inovācijas, kā arī, ņemot vērā nozares izaugsmi, uzņēmums saskata nepieciešamību investēt noliktavu automatizācijā. Sievi galvenais mērķis ir ātra un nevainojama savu 200 izstrādājumu tipu (artikulu) piegāde klientiem, kā arī ražošanas un uzglabāšanas jaudu palielināšana atbilstoši nākotnes attīstības plāniem. Lai nodrošinātu šīs vajadzības, SSI Schaefer piegādās ilgtspējīgu esošās sistēmas paplašinājumu, kā rezultātā kopējais veikums stundā palielināsies divas reizes un uzglabāšanas kapacitāte palielināsies par vairāk nekā 60%.

SSI Schaefer sākotnējo sistēmu uzņēmumā ieviesa 2009. gadā. Ņemot vērā iepriekšējo sadarbību, esošā risinājuma pielāgojamību preču apjomam un SSI Schaefer izstrādāto, pielāgojamo programmatūru WAMAS®, abu uzņēmumu sadarbība tiek turpināta.

“Tas ir lieliski, ka varam turpināt sadarbību ar uzņēmumu Sievi, kas ir tirgus līderis savā nozarē un viens no pazīstamākajiem zīmoliem Somijā un kurš, tāpat kā mēs, balstās uz stabilām vērtībām un ir uzticīgs ģimenes biznesam. Mēs priecājamies par iespēju piedalīties Sievi paplašināšanās procesā,” saka Mihaēls Hilstrēms (Michael Hillström), SSI Schaefer ģenerāldirektors Somijā un Zviedrijā.

Ilgtspējīga paplašināšanās, lai sasniegtu maksimālu efektivitāti un uzglabāšanas kapacitāti


Lai izpildītu prasības attiecībā uz efektivitātes paaugstināšanu, SSI Schaefer ieviesīs risinājumu efektīvāku sakārtošanas procesu īstenošanai starp automatizēto mazo kravu iekraušanas sistēmu un iepakošanas stacijām. Paredzēts demontēt sešas esošās iepakošanas līnijas un citā vietā uzstādīt sešas jaunas iepakošanas līnijas. Turklāt iepakošanas staciju priekšā tiks uzstādīti kopumā seši sakārtošanas torņi, kas nodrošinās dažāda veida, ar liftiem savstarpēji savienotas starpuzglabāšanas vietas. Tādējādi no automatizētās mazo kravu iekraušanas sistēmas atgūtās tvertnes un kastes, būs iespējams efektīvi īslaicīgi uzglabāt un noteiktā secībā nogādāt līdz iepakošanas stacijām.

Lai nepieļautu krājumu trūkumu, tiks ierīkota jauna noliktava ar augstiem plauktu statņiem un četrām “SSI Exyz” uzglabāšanas un izsniegšanas iekārtām. Ar “SSI Exyz” iekārtām tiks nodrošināta izejmateriālu un sagatavju palešu apstrāde. Turklāt ar trim ejām tiks pagarināta automatizētā mazo kravu iekraušanas sistēma, kas nodrošina apavu kastu uzglabāšanu. Šis apjomam pielāgojamais un ilgtspējīgais risinājums ļaus Sievi uzglabāt izejmateriālus un gatavo produkciju vienā ēkā, kurā izvietota gan noliktava, gan ražotne.

Izejmateriāli un sagataves pēc to saņemšanas tiks uzglabātas jaunajā noliktavā ar augstajiem plauktu statņiem, lai pēc vajadzības tās nogādātu uz ražotni. Pēc tam gatavā produkcija tiks novietota glabāšanai automatizētajā mazo kravu sistēmā. Apavu kastes nogādās sakārtošanas torņos īslaicīgai glabāšanai pirms to nosūtīšanas pareizā secībā uz iepakošanas stacijām ar pacēlāju un transportēšanas sistēmas palīdzību. Iepakošanas stacijās apavu kastes tiks iepakotas atbilstoši klientu pasūtījumiem. Pēc marķēšanas tās nogādās uz preču izsniegšanas zonu un piegādās mazumtirgotājiem, kuru pasūtījuma apjoms ir no vienas līdz 2000 kastēm.

Risinājumu papildina SSI Schaefer elastīgā un jaudīgā loģistikas programmatūra WAMAS® un transportēšanas sistēma. SSI Schaefer piedāvā īpaši modes industrijas vajadzībām piemērotus modulārus un apjomam pielāgojamus risinājumus un pakalpojumus.

Plānots, ka šis projekts tiks pabeigts 2022. gada decembrī.

Sievi PR pic

SSI SCHAEFER | Aprīlis | 2021

Kontaktpersona

Pārdošanas un mārketinga nodaļa Tālruņa nr.: +371 25493555 Adrese: [email protected]