Paper handling systems and container handling systems

Sisteme de manipulare a hârtiei

Sisteme de manipulare a hârtiei – completare optimă pentru sistemele de tehnologie de transport

Sistemele de manipulare a hârtiei de la SSI SCHAEFER sunt folosite pentru completarea tuturor activităţilor în cadrul unui depozit de comisionare parţial sau complet automatizat şi pot fi combinate simplu cu sistemele existente. Ele preiau activităţile de iniţiere automată a comenzii şi de ataşare punctuală a facturii, precum şi de inscripţionare a adresei şi/sau de marcare a tuturor mărfurilor expediate.

Avantajele dumneavoastră pe scurt:  

  • economie mare de timp, de exemplu, la presiunea modelelor de business just in time

  • procesarea automatizată a comenzilor şi procese adiacente automatizate

  • automatizarea activităţilor monotone, consumatoare de timp

  • mod de lucru silenţios

SISTEME DE MANIPULARE A HÂRTIEI: COMPLETĂRI ADAPTATE ÎN FUNCŢIE DE SISTEME ŞI DE RULAJ

Această staţie serveşte la introducerea automată a documentelor în suporturile de marfă goale sau deja umplute. Suporturile de marfă sunt scanate de maşină, pentru a iniţia imprimarea documentelor specifice comenzii. Documentele care vin de la imprimantă sunt verificate. De la caz la caz, mai multe documente sunt colectate pe un transportor în formă de stea şi sunt introduse în suportul de marfă aflat dedesubt. Suporturile de marfă procesate corect îşi continuă traseul. Dacă sunt constatate erori în cadrul procesului, suportul de marfă este evacuat pe un transportor de produse cu erori, pentru a fi verificat.

  • Tehnologie simplă, uşor de întreţinut, fiabilă

  • Diferite configuraţii, în funcţie de rulaj (Single/Double/Triple)

  • Posibilitatea de procesare a suporturilor de marfă cu înălţimi diferite într-o singură maşină

  • Posibilitatea de utilizare a imprimantelor de la diferiţi producători

 

Maşina de pus capace cu funcţie de adăugare a adresei serveşte la închiderea automată cu capace a recipientelor, concomitent cu adăugarea adresei. Recipientele sunt scanate în prealabil de maşină, pentru a iniţia imprimarea adresei specifice comenzii. Documentele cu adresa imprimată, care vin de la imprimantă, sunt verificate şi stocate temporar într-un transportor special pentru hârtie, în timp ce recipientul este introdus în maşină. Acolo documentul cu adresa imprimată aşteaptă pentru a putea fi fixat între recipient şi capac. Şi aici este valabilă următoarea regulă: suporturile de marfă procesate corect îşi continuă traseul. Dacă sunt constatate erori în cadrul procesului, recipientul este evacuat.

  • Închiderea cu capac şi adăugarea adresei într-o singură maşină

  • Posibilitatea de procesare a recipientelor cu înălţimi diferite într-o singură maşină

  • Posibilitatea de utilizare a imprimantelor de la diferiţi producători

Aveți întrebări sau observații?