Paper handling systems and container handling systems

Sisteme de manipulare a recipientelor

Sisteme de manipulare a recipientelor: prelucrarea exactă şi punerea la dispoziţie a recipientelor pentru procesarea rapidă a comenzilor     

Fluxul rapid al materialelor este perfecţionat prin manipularea automată a recipientelor şi creşte semnificativ productivitatea. De aceea, sistemele automate de manipulare a recipientelor de la SSI SCHAEFER efectuează etapele individuale de manipulare a recipientelor la viteza fluxului din depozit. În acelaşi timp sunt avute în vedere vârfurile de rulaje maxim posibile. 

Avantajele dumneavoastră pe scurt:

  • construcţie modulară din aluminiu

  • construcţie extrem de silenţioasă fără compromiterea vitezei

  • revizie facilă datorită construcţiei modulare, organizate şi uşor accesibile

  • protejarea produselor la manipularea recipientelor datorită amortizoarelor la pornire şi aşezare

PROCESARE RAPIDĂ A COMENZILOR DATORITĂ PRELUCRĂRII EXACTE A RECIPIENTELOR

Etapele de separare, golire, închidere şi punere la dispoziţie sunt efectuate cu precizie maximă, în sectoarele individuale de expediere.

Stivuitor de recipiente

Stivuitorul de recipiente serveşte la depozitarea economică a recipientelor nefolosite. Recipientele sunt transportate înapoi la instalaţie de îndată ce este nevoie de ele.

Destivuitor de recipiente

Destivuitorul de recipiente separă recipientele care au fost depozitate sub formă de stive.

Golirea recipientelor

Cu ajutorul maşinii de golire a recipientelor sunt îndepărtate materialele de ambalare existente în recipiente. După aceea recipientele sunt transportate mai departe cu ajutorul tehnologiei de transport.

Maşină de pus capace

Maşina de pus capace închide cu capace recipientele gata comisionate.

Închizător de capace

Închizătorul de capace serveşte la închiderea automată a recipientelor cu capace rabatabile. Recipientul cu capacele rabatabile deschise se deplasează pe un transportor cu bandă în interiorul dispozitivului. Limbile capacelor sunt aduse în poziţie verticală datorită formei ghidajelor laterale şi apoi intră una în cealaltă, închizând recipientul.

Staţie de descărcare a tăvilor

Staţia de descărcare a tăvilor serveşte la separarea tăvilor şi a mărfurilor transportate, împingându-le lateral de pe tăvi. 

Staţie de încărcare

Cu ajutorul staţiei de încărcare, tăvile pot fi încărcate cu mărfurile adecvate. Această operaţiune este efectuată cu ajutorul a două transportoare sincronizate, care sunt dispuse în unghi ascuţit unul peste celălalt, astfel încât cutiile de carton alunecă fără oprire în tava care se deplasează dedesubt.

Datorită posibilităţii de extindere modulară, sistemele SSI SCHAEFER pot fi integrate deosebit de flexibil în toate sistemele obişnuite de transport.

DESCĂRCARE

Brochure Handling systems EN

Brochure Handling systems EN

802.2 KB
Aveți întrebări sau observații?