SNICKERS PRODUCTION LATVIA IZVĒLAS SSI LOGIMAT

SSI SCHAEFER oficiālā pārstāvniecība Baltijā nodrošina Snickers Production Latvia, kas ir Hultafors grupas uzņēmums, jau ar otro vertikālo liftu SSI Logimat - dinamisku risinājumu sīkpreču uzglabāšanai un pasūtījumu komplektēšanai.

Snickers Production Latvia ir viens no vadošajiem darba apģērbu nozares zīmoliem Eiropā, kas ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs. Kompānija vairāk nekā 30 gadus ir attīstījusi moderna darba apģērba līnijas, kas atbilst reālām profesionālu meistaru vajadzībām. Ikdienu tiek piegādāti vairāk nekā 1000 pasūtījumus dienā, vairāk nekā 7000 izplatītājiem Eiropā.

“Darba apģērbu tapšanas procesā saskaramies ar ļoti daudz, sīku detaļu un konstrukcijas materiālu uzglabāšanu. Vertikālais lifts SSI Logimat ir ideāls risinājums, kas ļauj kompakti, pārdomāti un efektīvi uzglabāt sīkās, darbam nepieciešamās preces”, komentē K.Sedlenieks, Snickers Production Latvia vadītājs.  Sākotnēji tika realizēta iecere par pirmo SSI Logimat, kurš tika uzstādīts 2018.gadā. Tā augstums - 6 m, un platums 4 m. Vertikālais lifts SSI Logimat ir ideāli piemērots risinājums gadījumos, ja ir ierobežota uzglabāšanas telpas platība. To ērti pielāgot konkrētām uzglabāšanas prasībām un, tas ievērojami paātrina preču atlases procesus, pateicoties Goods-to-person risinājumam. Nedaudz aprunājoties ar darbiniekiem, tika atzīts, ka SSI Logimat patiešām ir ērts un parocīgs ikdienas lietošanai, ņemot vērā automatizētos un ergonomiskos procesus, kā arī vieglo un saprotamo vadības interfeisa lietošanu. Redzot tā priekšrocības, Snickers Production Latvia atkārtoti nolēma investēt jau otrajā vertikālajā liftā SSI Logimat.  “Esam ražošanas kompānija, kas Latvijā darbojas jau no 1992.gada.Gadu laikā esam pilnveidojušies un attiecīgi darba apģērbu pasūtījumu apjomi ir pieauguši. Laikam ejot, secinājām, ka esošā noliktavas platība ir par mazu, lai sistemātiski un pilnvērtīgi veiktu preču uzglabāšanu. Tajā pat laikā bija skaidrs, ka esošajos apstākļos nav iespēju mainīt telpas un jārod efektīvs risinājums esošās noliktavas ietvaros. Tā arī kopsolī ar SSI SCHAEFER komandu nonācām pie vertikālā lifta SSI Logimat risinājuma un esam vairāk nekā apmierināti. Tas ir ļoti ievērojami palīdzējis mums uzlabot un sistematizēt apģērbu aksesuāru uzglabāšanu, kā arī atslogojis noliktavas darbinieku ikdienu, komplektējot pasūtījumus ražošanai. ”, komentē Kaspars Sedlenieks, Snickers Production Latvia vadītājs.

Jautāts par krīzes laika radītajiem izaicinājumiem Sedlenieka k-gs min, ka viņu ikdienu tas ir ietekmējis minimāli, jo joprojām ir daudz un apjomīgu pasūtījumu, kurus jāsteidz realizēt, sagatavot un piegādāt klientiem. Tomēr dažas atziņas šis laiks ir sniedzis, vairāk domājot par to, kā labāk un vēl efektīvāk uzlabot darba vidi sev un darbiniekiem. Pirmās idejas  jau realizētas, bet pie tā noteikti neapstāsimies, jo nākošās jau gaida savu kārtu. Savukārt SSI SCHAEFER, kā industrijas ekspertam, ir interesanti konsultēt klientu un sniegt priekšlikumus esošo procesu optimizācijai, ievērojot darba telpu ierobežojošo platību un citus tehniskos ierobežojošos parametrus.

SSI SCHAEFER ir milzīgs prieks būt par daļu no  šī  veiksmīgā projekta un ceram arī uz turpmāku veiksmīgu kopsadarbību ar Snickers Production Latvia.



Projekts tika pabeigts un nodots 2021.gada augustā.

SSI SCHAEFER | Septembris | 2021

Kontaktpersona

Pārdošanas un mārketinga nodaļa Tālruņa nr.: +371 25493555 Adrese: [email protected]