it_material_flow

Soluţii pentru concerne

Soluţiile pentru concerne – soluţia unitară pentru lanţul dumneavoastră de aprovizionare

Domeniul de activitate Enterprise Solutions al SSI SCHAEFER se defineşte ca instrument logistic de control între depozit, transport şi gestiunea mărfurilor. Pe scurt este vorba despre satisfacerea unitară şi sustenabilă a dorinţelor clienţilor dumneavoastră.

Enterprise Solutions de la SSI SCHAEFER înseamnă că intralogistica controlată de software şi orientată spre soluţii se transformă prin intermediul interconectării lanţului de aprovizionare într-o platformă logistică pentru toate căile de distribuţie. Aceasta este asociată cu planificarea, gestionarea şi controlul logisticii la nivelul tuturor canelelor de distribuţie, în cadrul unui sistem flexibil de gestiune a depozitului.

Obiectivele dumneavoastră sunt

  • reducerea costurilor de capital?

  • reducerea costurilor unitare?

  • reducerea timpilor de procesare?

Clientul în centrul atenţiei

Noi vă însoţim pe parcursul acestei transformări şi vă oferim consultanţă completă. Pentru aceasta apelăm la know-how-ul nostru vast în domeniul logisticii şi al proceselor, care provine din numeroase instalări la clienţi şi, nu în ultimul rând, vorbim limba dumneavoastră.

Obiectivul SSI SCHAEFER este o platformă logistică unitară pentru toate căile de distribuţie, precum şi planificarea, gestionarea şi controlul logisticii la nivelul tuturor canalelor de distribuţie, în cadrul unui sistem flexibil de gestionare a depozitului.

ENTERPRISE SOLUTIONS FOR YOUR SUPPLY CHAIN

Comerţul electronic şi, în consecinţă, transformarea pieţei vânzătorilor într-o piaţă a cumpărătorilor sunt responsabile pentru creşteri şi modificări enorme. Urmările sunt o producţie individualizată, aşteptări crescute ale clienţilor şi cicluri de viaţă tot mai scurte ale produselor, precum şi modificări rapide ale gamelor de produse şi ale colecţiilor. Cantităţi mai mici comandate cu o frecvenţă mai mare reprezintă provocări pentru intralogistică în sensul satisfacerii cerinţelor individuale ale clienţilor.

Pentru a se adapta cerinţelor pieţei, sunt necesare o platformă logistică unitară pentru toate căile de distribuţie, precum şi planificarea, gestionarea şi controlul logisticii la nivelul tuturor canelelor de distribuţie, în cadrul unui sistem flexibil de gestiune a depozitului.

În cadrul acestor procese de transformare, aplicaţiei software pentru logistică îi revine o importanţă strategică deosebită pentru interconectarea inteligentă a fluxurilor de materiale şi a proceselor. Nu mai sunt căutate doar module software individuale, ci soluţii de sisteme pentru cerinţe specifice.

Odată cu modificarea activităţilor logistice şi cu sporirea complexităţii cresc şi pretenţiile cu privire la coordonarea subproceselor individuale de satisfacere a cerinţelor.

Pentru a putea asigura trasabilitatea tuturor mişcărilor relevante de mărfuri şi a tuturor înregistrărilor, este necesară o interfaţă supraordonată de control pentru optimizarea, controlul şi monitorizarea tuturor fluxurilor de date şi de mărfuri din cadrul lanţului de aprovizionare.

Toate comenzile, bazele de date, stocurile şi modificările de stoc, procesele de execuţie precum şi starea tuturor participanţilor sunt interconectate în timp real. Astfel lanţul de aprovizionare poate fi controlat şi comandat activ şi integral. Aceasta înseamnă că aplicaţia software pentru logistică trebuie înţeleasă ca o soluţie completă. Pe de o parte pentru a utiliza sistemul cu eficienţă maximă şi pe de altă parte pentru a exclude eventuale probleme cu interfeţele.

SSI SCHAEFER se diferenţiază prin pachetul său software WAMAS® şi pune la dispoziţie o soluţie software actualizabilă care satisface mai mult decât suficient această cerinţă. Cu aplicaţia noastră software pentru logistică WAMAS® asigurăm integrarea verticală a tuturor componentelor intralogistice şi le oferim clienţilor noştri un sistem general performant.

SISTEM DE ADMINISTRARE A DEPOZITULUI

Răspunsul perfect la toate cerințele logistice.

WAMAS®

Utilizarea software-ului WAMAS® - SOFTWARE-ul logistic - SSI SCHAEFER vă proiectează un depozit mai eficient, de la management-ul depozitelor până la sistemul de control, indiferent că este vorba despre un sistem manual sau unul logistic automatizat foarte complex.


Pe lângă procesele extrem de avansate, WAMAS® este răspunsul perfect la toate cerințele logistice, oferind un portofoliu cuprinzător de caracteristici, variind de la management-ul depozitelor până la funcțiile transparente de monitorizare și control, precum și interfețele cu cea mai largă gamă de sisteme ERP.


Funcționalitățile software-ului logistic WAMAS® nu se limitează la stocarea și administrarea bunurilor: WAMAS® gestionează și controlează toate procesele implicate în intralogistică. Procesarea eficientă și flexibilă comenzilor, optimizarea mișcărilor bunurilor și a resurselor, furnizarea și analizarea a KPI-urilor logistice reprezintă doar câteva din funcționalitățile oferite de portofoliul extins WAMAS®.

HP Dreamwarehouse Software_signet.jpg

Software pentru logistică WAMAS®

SAP EWM implemented by IT experts: customized and from a single source

SAP EWM

IT Control Center

KPI şi panouri de control

Software Solutions for your logistics

Soluţii software automatizate

Nu a fost găsit niciun rezultat

DESCĂRCARE

The right solution for every industry. SSI SCHAEFER’s expertise combines specific know-how with extensive experience to deliver tailored solutions.

Image IT Brochure. High performance, scalable software for your business.

Image IT Brochure. High performance, scalable software for your business. Intelligent solutions for the intralogistics challenges of today and tomorrow.

854.9 KB

Market sector bruchure automation 2017 German. Expertise for every sector. The

Market sector bruchure automation 2017 German. Expertise for every sector. The expertise of SSI SCHAEFER: specialist know-how and many years of experience in producing customised solutions.

1.1 MB
Cum vă putem fi de folos?