One single load carrier for accumulating, buffering, distributing and sorting

SSI Carrier

Betrouwbaar, veelzijdig en uniek

De kern van onze SSI Carrier hangbaantechniek is de primaire ladingdrager, een binnenlopende roladapter waarin u, afhankelijk van uw eisen of behoeften, diverse secundaire ladingdragers handmatig of volautomatisch kunt inhangen. Dit kunnen klerenhangers, tassen of vormvaste bakken zijn.

De roladapters resp. de hangende goederen zijn voorzien van een RFID-transponder. Daardoor garandeert deze transporttechniek u een maximale betrouwbaarheid. Als alternatief kunnen ook barcodes worden gebruikt. Hoge doorvoercapaciteiten, een onderhoudsarm bedrijf en een universele inzetbaarheid tot een gewicht van 3 kilogram - daardoor onderscheidt het SSI Carrier-systeem zich.

Veel functies in één systeem

Het bijzondere aan het SSI Carrier Systeem is de flexibiliteit in het gebruik. Stuwen, bufferen, verdelen en sorteren van goederen - dat alles is met een enkele ladingdrager mogelijk.

SSI CARRIER: DE INTELLIGENTE MANIER VAN LADEN TOT VERPAKKEN

De SSI-Carrier is een modulair ontworpen hangbaansysteem dat wordt gebruikt voor het hangend vervoeren van verschillende items, zoals schoenen, elektrische apparaten, speelgoed, huishoudelijke apparaten, cosmetica en kleding.

SSI CARRIER - Het intelligente pouch sorter systeem

De intelligente en modulaire pouch sorter SSI Carrier is de nieuwste uitbreiding van SSI SCHÄFER's assortiment voor e-commerce en multichannel-distributie. SSI SCHÄFER heeft met dit product een zeer compact en multifunctioneel transportsysteem voor bovengronds gebruik ontwikkeld.
Het innovatieve SSI Carrier-systeem maakt vooral indruk door de flexibiliteit in gebruik. Accumulatie, buffering, distributie en sortering worden allemaal gefaciliteerd met één type lastdrager. Een prestatie van maximaal 10.000 lastdragers per uur, onderhoudsarme werking en effectieve integratie van retouren, blinken uit in het pouch sorter systeem.

SSI CARRIER SYSTEEM: EEN MODULAIRE TASSENTRANSPORTEUR - VOLOP MOGELIJKHEDEN OM GOEDEREN HANGEND TE TRANSPORTEREN

  • Carrier: Een roladapter, die de meest verschillende ladingdragers kan opnemen, betrouwbaar transporteren en ook identificeren kan, met RFID, of met een barcode. De grote opnameopening is heel geschikt voor een breed productenspectrum.

  • Omlooptransporteur: De lengte van de transporteur als geheel is vrijwel onbegrensd. Daarbij loopt het transport zowel op horizontale als verticale transporttrajecten met een hellingshoek tot 30°.

  • Opstuwtransporteur: De opstuwtransporteur dient voor het transporteren, stuwen, separereren, sorteren en bufferen van de ladingdragers op horizontale transportbaansecties. De meenemer combineert de transport- en stuwfunctie. Het transport van de meest uiteenlopende goederendiktes is mogelijk zonder gedefinieerde afstanden.

  • Wissel: Het aftakkingselement dient bijvoorbeeld als verbindende schakel tussen de omlooptransporteur en opstuwtransporteur. Deze kan positie-onafhankelijk geplaatst worden, waardoor de lay-out van de baantrajecten naar behoefte ontworpen kan worden.

  • Hoge systeemprestatie tot 10.000 delen/ladingdragers per uur

  • Uiterst hoge sorteernauwkeurigheid, ladingborging en proceszekerheid

  • Liggende en hangende goederen tegelijk transporteerbaar 

  • Gebruiksvriendelijk door eenvoudige bediening

  • Flexibel door optimale ruimtebenutting

  • Lange levensduur, onderhoudsarm bedrijf

  • Voordelige implementatie van dynamische magazijnen

  • Nauwkeurigheid en foutvermijding door RFID

  • Geoptimaliseerd sorteerproces

  • Retouren staan snel weer ter beschikking

POUCH SORTER

Het hoogdynamische pouch sorter systeem voor eCommerce en omnichannel distributie.

De intelligente manier van laden tot verpakken

De SSI Carrier is een modulair ontworpen pouch sorter systeem dat wordt gebruikt voor het hangend vervoeren van verschillende items zoals schoenen, elektrische apparaten, speelgoed, huishoudelijke
apparaten, cosmetica en kleding.

DOWNLOADS

SSI Carrier

Het hoogdynamische pouch sorter systeem voor eCommerce en omnichannel distributie.

525.3 KB
HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN?