Fenix_576_Matrixsorter.tif

KABATU KONVEIJERS SSI CARRIER

Kompakts modulārs kabatu konveijers izmantošanai e-komercijā un multikanālu izplatīšanā

SSI SCHÄFER kabatu konveijers SSI Carrier ir kompakta un daudzpusīga iekārta, iekarināmu preču konveijeru paralēlai pasūtījumu apstrādei dažādos pārdošanas kanālos, īpaši piemērots tas ir e-komercijai. Inovatīvā SSI Carrier sistēma galvenokārt izceļas ar savu elastību lietojumā: ar vienu vienīgu kravas nesēju ir iespējams pārvietot, šķirot un apstrādāt karināmas un novietojamas preces vienā sistēmā, kas nodrošina augstu caurlaidspēju.

Karināmu un novietojamu preču transportēšana, buferizācija, šķirošana un sekvencēšana vienā sistēmā.

Viens kravas transportieris ļauj transportēt, buferizēt, šķirot un sekvencēt karināmas un novietojamas preces vienā sistēmā, vienlaikus nodrošinot augstu caurlaidspēju. Automātiskais šķirošanas risinājums nodrošina klientu pasūtījumus jebkurā tiem vēlamajā secībā un nodrošina efektīvu atgriezto vienumu apstrādi, kas padara to īpaši piemērotu e-komercijai.

KĀ KABATU KONVEIJERS OPTIMIZĒ PIEGĀDES ĶĒDI?

Viens sistēmas risinājums karināmu un novietojamu preču apstrādei vienā sistēmā.

Kabatu konveijera īpašā iezīme ir tā unikālais matricas šķirošanas algoritms. Matricas šķirošana kombinācijā ar dinamisko buferizācijas sistēmu ļauj:

  1. partijās paņemtās preces no dažādām uzglabāšanas zonām nogādāt sakārtotos klientu pasūtījumos

  2. nodrošināt ātru piegādi iepakošanas stacijās jebkurā vēlamajā secībā un īsā laikā

Izmantojot RFID tehnoloģiju un apstrādājot atsevišķas preces, sistēma var lieliski apstrādāt elastīgas pasūtījumu struktūras un apvienot nelielus e-komercijas pasūtījumus, lielus mazumtirdzniecības pasūtījumus un “izvēlies un saņem” (Pick & Collect) pasūtījumus plašam izstrādājumu klāstam. Automatizētā sistēma samazina pieskaršanās produktam skaitu un atrisina dažādu nozaru galvenās prasības attiecībā uz e-komerciju.

Īpaši modes industrijai ātra un efektīva atgriezto produktu apstrāde ir ļoti svarīga.

Pēc kvalitātes pārbaudes atgrieztās preces, pēc kurām ir liels pieprasījums, tiek ievietotas SSI Carrier sistēmas kabatās un uzglabātas tieši SSI Carrier dinamiskajā buferī. Tādējādi preces nekavējoties tiek atliktas atpakaļ sistēmā un ir uzreiz pieejamas jauniem pasūtījumiem un atkārtotai nosūtīšanai, ietaupot dārgo laiku.

Šis process

  • nodrošina izstrādājumu pastāvīgu un uzticamu pieejamību

  • ir optimāls risinājums piegādei tieši laikā vai tajā pašā dienā

SSI Carrier nodrošina ļoti saudzīgu preču pārvietošanu kabatās, izmantojot novatorisku piedziņas akumulatoru konveijeru koncepciju. Tas novērš kabatu sadursmes savā starpā, kas parasti notiek uz gravitācijas bāzes konveijeriem. Tas ir svarīgi, lai apstrādātu jutīgus produktus un iepakojumus, piemēram, veselības aprūpes un kosmētikas nozarē.

SSI Carrier sistēmas viedais un modulārais dizains nodrošina augstu mērogojamību, jo standarta komponentus var mainīgi un ekonomiski kombinēt. Tādējādi izmantojot viedu dažādu moduļu kombināciju, var sasniegt ļoti augstu šķirošanas veiktspēju no vairākiem tūkstošiem līdz desmitiem tūkstošu vienību stundā. Tas nozīmē, ka sistēma ir ļoti elastīga un jebkurā laikā pielāgojas nākotnes uzņēmējdarbības apjomiem.

SSI Carrier ir zināms arī ar tā optimizēto telpas izmantošanu. Sistēmu var veidot vairākos līmeņos ar kompaktu iekšējo tērauda konstrukciju, tādējādi ietaupot vērtīgo noliktavas telpu. Turklāt, izmantojot piedziņas akumulatoru konveijerus, tiek panākts mazāks konstrukcijas augstums. Samazinātais izmērs palielina uzglabāšanas blīvumu, un tādējādi sistēma ievērojami veicina efektivitāti un samazina izmaksas.

Gaisa transportēšanas sistēma ļauj ietaupīt enerģiju, pēc pieprasījuma izslēdzot konveijerus vietās, kuras pašlaik netiek izmantotas, tādējādi ietaupot enerģiju. No procesa viedokļa raugoties, energoefektivitāte tiek uzlabota arī sistēmas efektivitātes dēļ. Sistēmas elastība un veiktspēja ļauj vienā sistēmā izpildīt daudzas dažādas prasības, tādēļ klientiem ir nepieciešams mazāk iekārtu un jaudas, lai izpildītu savas prasības.

SSI CARRIER NO KOMPLEKTĒŠANAS LĪDZ IEPAKOŠANAI

Modulāro sistēmu SSI Carrier var viegli integrēt esošās vai jaunās noliktavās.
Raksturīgais sistēmas risinājums ietver iekraušanas, buferizācijas, transportēšanas, šķirošanas un iepakošanas zonas vienā vai vairākos līmeņos.

SSI Carrier

Neatkarīgi no tā, vai ir pakaramo preču uzglabāšana, plakanu preču manuāla uzglabāšana vai ļoti automatizēta uzglabāšana ar transporta sistēmām, atlasītās preces, kā arī atgrieztās nonāk kabatu šķirotājā un pēc tam tiek apvienotas un apkopotas klientu pasūtījumos:

1. Iekraušanas stacijās katrs priekšmets tiek ievietots atsevišķā kabatā, pakaramie apģērbi ir piestiprināti tieši ar pakaramo.

2. Skenējot vienumu, produkta svītrkods tiek pievienots attiecīgajam transportiera RFID uztvērējraidītājam, un to var identificēt visā sistēmā. RFID tehnoloģijas precizitāte sistēmai nodrošina augstu uzticamību un procesa stabilitāti.

3. Pēc preču ievietošanas visas turpmākās darbības tiek veiktas automātiski. Iepriekš atlasītās preces tiek buferizētas dažādās ļoti dinamiskās buferu sistēmās, un šķirošanas partijas tiek veidotas attiecīgi pēc klientu pasūtījumiem.

4. Pēc tam preces nonāk matricu šķirotājā, kur tās tiek sakārtotas pēc vēlamās secības – arī klienta pasūtījuma ietvaros. Pasūtījumus ar dažādiem izmēriem un galamērķiem var apstrādāt vienlaicīgi un izkraut izkraušanas stacijās.

5. Pēc iepakošanas pasūtījumi tiek nodrošināti nosūtīšanai.

SAREŽĢĪTA MATERIĀLU APSTRĀDE NO VIENA IZCELSMES AVOTA

Visu iepriekš minēto procesu kontrolē vismodernākā un lietotājam draudzīgā loģistikas programmatūra WAMAS®. Optimālas saskarnes ar klientu sistēmu nodrošina, ka to var vienmērīgi integrēt gandrīz jebkura veida noliktavā. Papildu sistēmas uzraudzībai un materiālu plūsmas kontrolei WAMAS®, izmantojot WAMAS Lighthouse, ir atbildīga arī par preču izsekošanu un vizualizāciju.

"E-komercijas bizness saskaras ar ļoti dinamisku attīstību. Mēs saviem klientiem piedāvājam rentablu un kompaktu risinājumu, kas ļauj elastīgi pielāgoties nākotnes prasībām. Kopā ar īpaši pielāgotu programmatūras risinājumu un vismodernāko vizualizācijas tehnoloģiju, kā arī pielāgotu pakalpojumu SSI SCHAEFER nodrošina klientam vispārēju risinājumu no viena izcelsmes avota.“

Dr. Mihaēls Zahers (Michael Zacher), SSI Schaefer iekarināmo transportēšanas konveijeru nodaļas vadītājs

SSI CARRIER – IEGUVUMI, PIELIETOJUMS UN KOMPONENTES

Uzticama, daudzpusīga un unikāla sistēma

  • Saudzīga produktu transportēšana

  • Optimizēta telpas izmantošana un augsts uzglabāšanas blīvums

  • Augsta mērogojamība un elastīgi sistēmas paplašinājumi, izmantojot modulāru un pielāgojamu dizainu 

  • Viss no viena izcelsmes avota, ieskaitot vispārēju programmatūras risinājumu un pakalpojumu

  • E-komercijas, mazumtirdzniecības un Click& Collect pasūtījumu izpilde no vienas noliktavas

  • Automātiska šķirošana un sekvencēšana klientam raksturīgā secībā ar augstu šķirošanas veiktspēju 

  • Augsta šķirošanas precizitāte, kravas nostiprināšana un procesu drošība pateicoties RFID tehnoloģijas izmantošanai

  • Efektīva atgriezto preču apstrāde 

  • Apģērba gabalus uz pakaramajiem un plakanus iepakotus priekšmetus var transportēt vienā sistēmā

  • Minimāls produktu apstrādes punktu skaits un efektīva personāla izvietošana

  • Vienkāršais interfeiss padara to ietotājam ļoti draudzīgu

SSI Carrier ir īpaši piemērots e-komercijai un daudzkanālu lietojumprogrammām modes, veselības aprūpes un kosmētikas nozarēs vai mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības jomās. Kabatās tiek transportēti tādi priekšmeti kā apģērbs, apavi, kosmētika vai sadzīves tehnika līdz 2,5 kg. Piestiprinot preces tieši pie pakaramā, piemēram, apģērbu uz pakaramajiem, izstrādājuma svars var būt arī 3 kg.

Transportieris: rullīšu adapteris, kas spēj droši transportēt daudzus un dažādus kravas nesējus un identificēt tos ar RFID vai svītrkodu palīdzību.

Cirkulācijas konveijers: kopējā konveijera garumam nav gandrīz nekādu ierobežojumu. Tas spēj veikt transportēšanu gan horizontāli, gan vertikāli slīpumā līdz 30°.

Uzkrāšanas konveijers: Elastīgs transportieris transportēšanai, uzkrāšanai, šķirošanai un buferizēšanai uz horizontālām transportēšanas sekcijām

Leņķa konveijers: izmanto, lai apgūtu ievērojamas augstuma atšķirības īsos posmos.

Slēdzis: Savienojošais elements starp cirkulācijas transportieri un uzkrāšanas konveijeru.

Iekraušanas stacija: Preču uzņemšana SSI Carrier sistēmā.

Izkraušanas stacija: Preces tiek izkrautas un iepakotas vēlamajā secībā.

REALIZĒTS PROJEKTS: FENIX OUTDOOR LOGISTICS

Elastīga multikanālu izplatīšana ar ārkārtīgi dinamisko kabatu konveijeru SSI CARRIER.

Pielāgots loģistikas risinājums uzņēmumam "Fenix"

Tas, kurš meklē piemērotu apģērbu un ekipējumu nākamajam piedzīvojumam dabā, to atradīs „Fenix“ premium segmenta plašajā preču sortimentā. Lai ilglaicīgi un meistarīgi risinātu multikanālu tirdzniecības pieaugošos izaicinājumus, „Fenix Outdoor International AG“ dibināja savu loģistikas uzņēmumu – „Fenix Outdoor Logistics GmbH“. Uzņēmums no sava jaunā loģistikas centra Ludvigslustē diendienā piegādā preces gan veikaliem Vācijā un Skandināvijā, gan arī e-komercijas klientiem.

Kā ģenerāluzņēmējs SSI SCHÄFER izstrādāja „Fenix Outdoor Logistics“ šim izaicinājumam pielāgotu loģistikas risinājumu, tostarp nodrošināja arī lietošanai gatavu izpildījumu. Atšķirīgās pārdošanas kanālu specifikas optimālā apstrāde tajā spēlēja būtisku lomu. Ja preču piegādēs veikaliem būtiskākais ir pareiza iepriekšējā šķirošana un preču apstrāde, tad e-komercijā papildus tam ir nepieciešama arī daudzu nelielu pasūtījumu ātra izpilde un atgriezto preču ātra apstrāde. Iekārtas galvenais elements ir SSI SCHÄFER inovatīvais kabatu konveijers SSI Carrier.

SSI CARRIER, KURU IZMANTO AUTOMATIZĒTAI E-KOMERCIJA IZPLATĪŠANAI DSV

Realizēts projekts: Augsti veiktspējas rādītāji un efektīva maksimālo slodžu apstrāde ar SSI Carrier

Lai tiktu galā ar nepārtraukto e-komercijas pieaugumu, vispasaules 3PL transporta un loģistikas uzņēmumam DSV bija jāpalielina jauda esošajā izplatīšanas centrā Bremptonā (Brampton), Kanādā. Kā ģenerāluzņēmējs SSI SCHAEFER ieviesa individuāli pielāgotu loģistikas risinājumu, ieskaitot novatorisko kabatu konveijeru SSI Carrier, lai nodrošinātu ļoti automatizētu un efektīvu pasūtījumu izpildi.

Nozīmīgs izaicinājums bija tas, ka risinājumam bija jāiekļaujas esošā sistēmā un noliktavā tas bija jāīsteno paralēlas darbības laikā. Kopējais risinājums ne tikai ļāva DSV turpināt normālas izpildes darbības, bet arī ļāva palielināt DSV nepieciešamo e-komercijas jaudu, lai nodrošinātu vienmērīgu tiešsaistes izpildi, kā arī maksimālo pieprasījumu apmierināšanu.

Izklausās interesanti? Lejupielādējiet mūsu materiālus vai piezvaniet mums.

LEJUPIELĀDES

Realizēts projekts_Case Study DSV Canada.pdf

Brošūra angļu valodā

511.8 KB

SSI Carrier

Brošūra angļu valodā

525.3 KB

Smart Conveyors.pdf

Brošūra angļu valodā

1.2 MB

Rekomendācija Fenix Outdoor Logistics, Vācija

Pielāgota multikanālu izplatīšanas sistēma pateicoties dinamiskajam SSI Carrier iekarināmo preču kabatas maisu tipa konveijeram.

992.3 KB
Kā varam jums palīdzēt?