Shuttle System Cuby with up to 36 storage levels

SSI Cuby

Single-level-shuttlesystemet SSI Cuby: Maksimal ydelse med maksimal lagertæthed

Single-level-shuttlesystemet SSI Cuby fra SSI SCHÄFER er den ideelle løsning til fuldt automatiseret lagring af kasser. Den højeffektive systemløsning kan anvendes på tværs af brancher og sørger for en øget effektivitet ved lagringen. Shuttlerne kan flytte kasser med en vægt på op til 35 kg.

SSI Cuby-teknologien leverer smarte løsninger til optimal rumudnyttelse i den interne logistik: Via muligheden for dobbeltdyb lagring udnytter shuttlen hele reolens dybde til indlagring af kasserne. Den patentanmeldte anvendelse af reolernes bærebjælker til føring af shuttlerne er helt unik. Det innovative liftesystem, som fører kasserne op i reolerne, sørger derudover for et kompakt anlægslayout.

Prisbelønnet teknologi

Hvert år præmierer det tyske forlag Huber Verlag für Neue Medien GmbH de mest innovative produkter med en industripris. I 2016 blev vores SSI Cuby single-levelshuttle-system udnævnt til „Best of 2016“.

SSI CUBY GALLERI

Smart løsning for maksimal effektivitet

Shuttlesystemet SSI Cuby

 

FLEKSIBELT LIFTSYSTEM MED TO ETAGER: SSI CUBY

SSI Cuby sikrer høj tilgængelighed via intelligente og effektive systemkomponenter. Lager-shuttle-systemet består af en reol, mindst en lift og en shuttle pr. lagerniveau. Dertil kommer serviceplatforme (lift-, styreskabs- og adgangsplatforme) samt styringen og vores logistiksoftware WAMAS®.

 

Via den optimale tilpasning af lift- og shuttleydelsen til conveyorsystemet i frontzonen og de tilknyttede vare-til-person-arbejdspladser tilbyder systemet en meget attraktiv løsning til et bredt spektrum af forskellige brancher.

 

Systemkomponenterne er perfekt afstemte til hinanden og du garanteres høj effektivt og maksimal pålidelighed. Du beholder den fulde frihed til udformning af reolsystemet – systemkomponenterne giver dig mulighed for en fleksibel udvidelse på op til 42 lagerniveauer.

  • Fuldt automatiseret lagersystem til kasser

  • Øget energi- og omkostningseffektivitet

  • Enestående rumudnyttelse takket være dobbeltdyb lagring

  • Meget robust konstruktion med modulopbygget system

  • Høj kapacitet takket være muligheden for to lifte

  • Fleksibel udvidelse med mulighed for op til 42 lagerniveauer

  • Nem og ergonomisk service af shuttlerne

HENT MERE INFORMATION

SSI SCHÄFERs shuttlesystemer

Se vores store udvalg af shuttlesystemer i denne brochure.

6.7 MB
Hvordan kan vi hjælpe?