Vertical storage lift LogiMAT®

SSI LOGIMAT®

SSI LOGIMAT®-varastohissi – varasto- ja keräilyratkaisu yhdessä järjestelmässä

SSI LOGIMAT®-varastohissi on sekä varasto- että keräilyjärjestelmä. Viimeisimmän sukupolven varastohissi toimii goods to person -periaatteella ja asettaa suorituskyvyn ja ergonomisen käyttömukavuuden riman korkealle.

 

Varastohissiä voisi verrata valtavan suureen vetolaatikostoon, jossa on keräilyalustoja kahdessa pinossa – edessä ja takana. Pinojen välissä liikkuu hissi, joka vetää pinoista yksittäisiä kaukaloita ja siirtää ne oikean käyttöaukon kohdalle.

 

Eri malleja erilaisiin tarpeisiin

SSI LOGIMAT®-varastohissistä on saatavana kahdeksan erilevyistä mallia, ja sen korkeuden voi valita vapaasti miltei 24 metriin asti. Järjestelmä sopii kaikenlaisiin tilaolosuhteisiin. Kompakti rakenne auttaa tilan koko korkeuden maksimaalisessa hyödyntämisessä. Kaukaloiden varastointi 25 mm:n välein korkeussuunnassa, kiinteisiin varastointikorkeuksiin perustuva FIX-varastointistrategia, älykäs korkeusoptimointi (IHO) sekä tila- ja paino-optimoitu kaukaloiden muotoilu mahdollistavat erittäin suuren varastointitiheyden pienellä alalla.

 

Erillinen täyttö- ja luovutuspuoli, molemminpuolinen täyttö tai luovutus kerrosta korkeammalta, sijoittaminen kellariin kahteen kerrokseen, avonainen katto tai lattiaan upottaminen ovat esimerkkejä laitteen monipuolisista käyttömahdollisuuksista. SSI LOGIMAT®-varastohissin voi tarvittaessa sijoittaa myös varaston ulkoseinään, jolloin varaston laajennuskustannukset saadaan puristettua minimiin.

             Järjestelmän hyödyt:

  • Virtaviivaiset varastoprosessit (keräily ja täydennys)

  • Turhien työvaiheiden poistuminen

  • Helppo yhdistää olemassa oleviin prosesseihin

  • Virheiden minimointi

  • Skaalautuvuus

Intuitiivinen käyttöliittymä kosketusnäytöllä

FIKSUA VARASTOINTIA JA KERÄILYÄ

Vertical Lift Module LogiMat®

SSI LOGIMAT® voi toimia itsenäisenä järjestelmänä tai automaattisovellukseen integroituna.

Sen vakiovarustukseen kuuluu PLC-ohjaus. Yksilöllistä konfigurointia varten käytettävissä on ohjausjärjestelmälaajennus sekä SSI SCHÄFERin maailmanlaajuisesti tunnettuun WAMAS®-logistiikkaohjelmistoon  perustuva ohjelmistovaihtoehto.

Jokainen projekti perustuu selkeään ja luotettavaan standardiratkaisuun ylätason tuotannonohjausjärjestelmään liittämisestä nimikehallinnan kautta aina tilaustenkäsittelyyn. Ratkaisuja voi aina laajentaa joustavasti lisäosilla, kun yrityksen logistiikkaprosessien tarpeet muuttuvat.

Varastoautomaattia  käytetään kosketusnäytöllä intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

LMB container series with divisions

Kompaktien, kestävien, turvallisten ja ergonomisten varastoautomaattien  erityisominaisuuksia 

Varastoautomaatissa  on lukemattomia standardoituja vakiotoimintoja, joiden käyttö ei edellytä kalliita laajennuksia ja lisävarusteita. Kauttaaltaan modulaarinen järjestelmä tekee SSI LOGIMAT​​​​​​​®-varastoautomaatista  yrityksen mukana kasvavan ratkaisun, johon on turvallista investoida. Hissien valmistukseen on SSI SCHÄFERille tyypilliseen tapaan käytetty korkealaatuisia erilliskomponentteja, kuten vahvoja hammastankokäyttöjä, joiden kuluminen ja huollon tarve on vähäistä.

Vakiovarustelua voi täydentää yksilöllisesti SSI SCHÄFERin monilla LogiMat®-lisävarusteilla, joista osa on täysin ainutlaatuisia.

  • LOGITILT-kallistuslaitteen avulla tavarat voi ottaa ergonomisesti tavallista pienemmästä kurottamissyvyydestä.

  • LOGIWORK puolestaan auttaa säätämään pöydän korkeutta työntekijän pituuden mukaan.

  • LMB-muovilaatikkosarja on tarkoitettu syvyydeltään 800 mm:n kaukaloiden jakamiseen varastoalan hyödyntämisen maksimoimiseksi.

Vertical Lift Module LogiMat®
  • Jopa 90 % pienempi varastoalan tarve kiinteisiin varastoratkaisuihin verrattuna

  • Jopa 70 % nopeammat keräilyt

  • Automatisoidut prosessit ja ergonominen rakenne lisäävät suorituskykyä jopa yli 20 %

  • Kaikki samalta toimittajalta laitteistosta ohjelmistoihin ja fiksuun jälkimarkkinointikonseptiin asti

SSI LOGIMAT®

SSI LOGIMAT®-varastoautomaatti on monipuolinen ja dynaaminen kokonaisratkaisu

 

tools_logimat_hov3768.jpg

TOOLS: SSI SCHÄFERIN LOGIMAT VARASTOAUTOMAATTI TEOLLISUUSKOMPONENTEILLE

TOOLS Finland Oy on käyttänyt vuoden 2017 alusta neljääSSI SCHÄFERIN LOGIMAT®-varastoautomaattia teollisuussektorinpienkomponenttien varastointiin ja keräilyyn. Tavoitteeksi asetettukeräilykapasiteetin 40 prosentin parannus saavutettiin tämänvuoden maaliskuussa, eli vain muutama viikko sen jälkeen, kunautomaatiolaitteet otettiin käyttöön. Alustojen varastointi ja uudelleenvarastointi tapahtuu 25 millimetrin portain.
LUE LISÄÄ

LATAUKSET

SSI LOGIMAT® -VARASTOAUTOMAATTI

Pienosien dynaaminen varastointi- ja
keräilyratkaisu

5.3 MB

Referenssi: FREJA

2.3 MB
Kuinka voimme auttaa?