LOGIMAT®_VBH.jpg

SSI LOGIMAT®

SSI LOGIMAT® uzglabāšanas lifts – dinamisks risinājums sīkpreču uzglabāšanai un pasūtījumu komplektēšanai!

SSI LOGIMAT® vertikālie uzglabāšanas lifti nodrošina risinājumu preču uzglabāšanai un pasūtījumu komplektēšanai vienā sistēmā. Mūsdienīgā uzglabāšanas lifta darbības pamatā ir princips goods-to-person jeb prece pie cilvēka, un tas izvirza jaunus standartus veiktspējas un ergonomiska darba komforta jomā.

Uzglabāšanas liftu var salīdzināt ar lielizmēra skapi, kas aprīkots ar atvilktnēm jeb divās rindās izvietotiem paliktņiem, kurās atrodas preces.  Lifts ir izvietots starp abām rindām, tas izvelk preču paliktņus un katru no tiem atsevišķi transportē uz atbilstošo darba atvēruma pozīciju, ļaujot operatoram veikt komplektēšanas darbību maksimāli precīzi.

Daudzveidīgs dizains atšķirīgām prasībām
SSI LOGIMAT® var optimāli pielāgot visdažādākajiem konkrētās vietas apstākļiem, jo ir pieejami modeļi astoņos dažādos platuma un divos dziļuma variantos, kā arī iespējams brīvi izvēlēties iekārtas augstumu — līdz pat 24 metriem. Kompaktais dizains ļauj maksimāli izmantot pieejamo telpas augstumu. Tādas funkcijas kā paliktņu izvietojums ar pielāgojamu augstumu ik pēc 25 mm, fiksēta produkcijas augstuma stratēģija un/vai krājumu uzglabāšana, izmantojot inteliģento augstuma optimizācijas (IHO) iespēju,  kā arī pēc preces gabarītiem un svara pielāgojamie paliktņi ļauj nodrošināt ļoti blīvu uzglabāšanu, aizņemot iespējami vismazāko virsmas laukumu.

Sistēma ir pielāgojama jebkādiem jūsu telpas apstākļiem – gan noliktavām ar uzglabāšanu un izgūšanu dalītās zonās vai pretējās pusēs, gan stāvu vai vāirākus augstāk, starp stāviem vai pagrabā. Ja nepieciešams, SSI LOGIMAT® var tikt izvietots arī pie ēkas ārējās fasādes. Šāda veida instalācija ļauj ietaupīt būvniecības izmaksas, kādas būtu investējamas noliktavas paplašināšanai tradicionālā veidā.


      Ieguvumi:

  • Efektīvi noliktavas procesi (komplektēšana un papildināšana)

  • Novērstas nevajadzīgas darbības

  • Vienkārša integrācija esošajos procesos

  • Minimāls kļūdu apjoms

  • Mērogojamība

  • Skārienjutīgs ekrāns ar lietotājam draudzīgu, intuitīvu interfeisu


SSI LOGIMAT®

SSI LOGIMAT® vertikālais lifts ir pilnvērtīgs un uzticams risinājums jūsu noliktavai

 

VIENOTS RISINĀJUMS PREČU UZGLABĀŠANAI UN ATLASEI

farla_logimat.jpg

SSI LOGIMAT® var izmantot kā autonomu sistēmu vai integrēt automatizētā lietojumprogrammā. Tas standarta komplektācijā ir aprīkots ar programmējamu loģikas kontrolieri (PLC). Pieejamas dažādas vadības un programmatūras iespējas jūsu individuālajai konfigurācijai. Tās ir balstītas uz SSI SCHÄFER noliktavas vadības sistēmas WAMAS® programmatūru, kas tiek plaši izmantota visā pasaulē.

No savienojuma ar augstāka līmeņa ERP sistēmu līdz preču pārvaldībai un pasūtījumu apstrādei: katrs projekts ir balstīts uz skaidri saprotamu un uzticamu standarta risinājumu, kuru var viegli pielāgot jūsu loģistikas procesiem ar vienkāršiem papildinājumiem. Uzglabāšanas lifts tiek vadīts, izmantojot skārienjutīgu ekrānu ar lietotājam ērtu, intuitīvi lietojamu interfeisu.

LMB container series with divisions

Ekskluzīvās lifta funkcijas nodrošina kompaktu, izturīgu, drošu un ergonomisku risinājumu

Uzglabāšanas lifts ir aprīkots ar daudzām standartizētām funkcijām. Tas novērš vajadzību pēc dārgiem paplašinājumiem, lai iegūtu papildu iespējas. SSI LOGIMAT® modulārais dizains padara šo uzglabāšanas liftu par pielāgojamu risinājumu un ļoti uzticamu ieguldījumu.
SSI SCHÄFER vienmēr izmanto augstas kvalitātes komponentes, piemēram, robusto zobrata–zobstieņa piedziņu. Sistēmai ir raksturīgs minimāls nodilums un zemas apkopes prasības, tāpēc tā ir unikāla.





SSI SCHÄFER piedāvā plašu iespēju klāstu, tostarp dažādus ekskluzīvus risinājumus SSI LOGIMAT® pielāgošanai un paplašināšanai, piemēram:

  • LogiTilt pacelšanas mehānisms nodrošina preču ergonomisku izgūšanu un samazina aizsniedzamo dziļumu.

  • LogiWork ļauj pielāgot darba atvēruma augstumu darbinieka augumam.

  • LMB sērijas konteineri nodrošina efektīvu krājumu izvietošanu, maksimāli izmantojot pieejamo uzglabāšanas platību (dziļumā līdz 800 mm).

LogiMat_17_c1-eci-graphitgrau.jpg
  • Salīdzinot ar statiskiem uzglabāšanas risinājumiem, SSI LOGIMAT® aizņem līdz pat 90% mazāk vietas noliktavā

  • Par vairāk nekā 70% samazina pārvietošanās laiku 

  • Automatizētie procesi un ergonomiskais dizains palielina veiktspēju par vairāk nekā 20%

  • Vienots risinājums: no iekārtas līdz programmatūrai un augsta līmeņa pēcpārdošanas konceptam

GUDRA UZGLABĀŠANA UN KOMPLEKTĒŠANA

LMB konteineru sērija ir speciāli izstrādāta lietošanai SSI LOGIMAT® uzglabāšanas liftos. Tā ir optimizēta paliktņa dziļumam 800 mm, un to var sadalīt ar papildu starpsienām jeb sadalītājiem. Risinājums ir ātri un viegli pielāgojams jūsu uzglabātajām precēm un veicina optimālu vietas izmantošanu.

LASĪT VAIRĀK
LMB containers on a tray for vertical lift module LogiMat®

LEJUPIELĀDES

SSI LOGIMAT® VERTIKĀLAIS LIFTS

Dinamisks risinājums sīkpreču uzglabāšanai un pasūtījumu komplektēšanai


Brošūra latviešu valodā

792.8 KB

SSI LOGIMAT® VERTICAL LIFT MODULE

A flexible, space-saving solution for storing and picking small parts


Brošūra angļu valodā

1.2 MB

SSI LOGIMAT® VERTIKĀLAIS LIFTS 2021

Vertikālā uzglabāšanas lifta tehniskā informācija.

Brošūra latviešu valodā

1.1 MB
Kā varam jums palīdzēt?