50CL_reboost_video_thumbnail.jpg

SSI SCHAEFER atbalsta un pievienojas ANO klimata iniciatīvai

Uzņēmums SSI Schaefer stiprina savu klientu loģistiku ar ilgtspējīgiem risinājumiem un palīdz sasniegt Apvienoto Nāciju Organizācijas (turpmāk – ANO) klimata mērķus.

Neskatoties uz koronavīrusa pandēmiju, kā nesen tika norādīts Pasaules ekonomikas foruma (PEF) ziņojumā par globālajiem riskiem (www.weforum.org/reports/the-global-risks-report-2021), klimata pārmaiņas joprojām ir vislielākais izaicinājums pasaulē. Viena lieta, kurai būtu jāiedrošina, ir milzīgā iespēja, ko piedāvā patiesi klimata aizsardzības pasākumi. SSI Schaefer ir pirmais iekšējās loģistikas nodrošinātājs, kas pievienojies iniciatīvai "50 ilgtspējības un klimata līderi". Ar mērķi veicināt ilgtspējīgus, kā arī efektīvus intraloģistiskos risinājumus un nostiprināt korporatīvo loģistiku, iekšējās loģistikas speciālists SSI Schaefer vēlas aktīvi piedalītiesANO 17 ilgtspējīgas attīstības mērķu sasniegšanā.

SSI Schaefer koncerna izpilddirektors Stefens Beršs (Steffen Bersch) skaidro: “Iniciatīva, kurai esam pievienojušies, balstās uz ANO ilgtspējīgas attīstības mērķiem. Mēs, SSI Schaefer, esam apņēmušies sasniegt šos mērķus. Kā vadošais starptautiskais noliktavu aprīkojuma un loģistikas sistēmu piegādātājs, mēs jau ilgu laiku strādājam ar ilgtspējīgiem risinājumiem. Mums ir nepieciešama ekonomiski efektīva un ilgtspējīga loģistikas organizācija, lai samazinātu enerģijas patēriņu, CO2 emisijas un izmaksas, vienlaikus veicinot īsas piegādes ķēdes un radot veselīgus darba apstākļus.

Šīs atsauces parāda piemērus tam, kā SSI Schaefer kā klientu pārstāvis ar ilgtspējīgiem materiālu apstrādes risinājumiem palīdz sasniegt vairākus ANO ilgtspējīgas attīstības mērķus (https://sdgs.un.org/goals):

2. mērķis: Izbeigt badu, panākt nodrošinātību ar pārtiku un pilnvērtīgu uzturu, kā arī veicināt ilgtspējīgu lauksaimniecību.

7. mērķis: Nodrošināt visiem pieejamu, uzticamu, ilgtspējīgu un mūsdienīgu enerģiju.

9. mērķis: Veidot elastīgu infrastruktūru, veicināt iekļaujošu un ilgtspējīgu industrializāciju un veicināt inovācijas.

11. mērķis: Padarīt pilsētas un apdzīvotās vietas iekļaujošas, drošas, izturīgas pret ārējiem faktoriem un ilgtspējīgas.

2., 7. un 9. mērķis:

Pārtikas nekaitīguma un augstas caurlaides jomā var atsaukties uz energoefektīvo, ļoti automatizēto auksto ķēžu risinājumu piegādātāja ORCA Cold Chain Solutions izplatīšanas centru Filipīnās. Viens no pārtikas rūpniecības izaicinājumiem – sliktas iepakošanas, uzglabāšanas un apstrādes dēļ tiek zaudēti līdz pat 37% visā pasaulē saražotās pārtikas. SSI Schaefer integrētais materiālu apstrādes risinājums var nodrošināt visu preču integritāti un palielināt pārskatatbildību un 100% preču izsekojamību ražotnē. Turklāt elektroenerģijas izmaksas ir samazinātas līdz 35%.

7. un 9. mērķis:

Ar novatorisku pieeju un tehnoloģiju izmantošanu SSI Schaefer ieviesa uzticamu un nākotnē izmantojamu izplatīšanas centru ar aptuveni 28 000 Pepperl+Fuchs uzglabāšanas vietām. Automatizētais risinājums, kas aprīkots ar energoefektīvu aparatūru un paredzēts vides pēdas nospieduma samazināšanai, izmanto Pepperl+Fuchs sensoru jaudu kopā ar SSI Schaefer loģistikas programmatūru, lai radītu novatorisku un pielāgotu paredzamās apkopes risinājumu.

2, 7, 9. un 11. mērķis:

Saskaņā ANO prognozēm, līdz 2030. gadam 80% pasaules iedzīvotāju dzīvos pilsētās un vienlaikus pieaugs iedzīvotāju skaits, tāpēc pieprasījums pēc pārtikas ražošanas pārspēs visus pārējos vērtīgos resursus. Infarm un SSI Schaefer kopīgi atbalstīja pāreju no tradicionālās lauksaimniecības uz automatizēto vertikālo lauksaimniecību. Uzņēmumi ir skaidri apņēmušies palīdzēt padarīt pilsētas un apdzīvotas vietas iekļaujošas, drošas, izturīgas pret ārējiem faktoriem un ilgtspējīgas. Salīdzinājumā ar tradicionālajām lauksaimniecības platībām, šī inovācija piedāvā līdz pat 400 reizēm augstāku efektivitāti (25 m² platībā lauksaimnieki spēj saražot gandrīz tikpat ražas, cik divos akros (8,08 hektāri) lauksaimniecības zemes), patērējot par 95% mazāk ūdens, par 75% mazāk mēslojuma un vispār nelietojot ķīmiskos pesticīdus.

Ar ilgtspējīgu partnerību un projektiem saistīta apmaiņa

Plašāku informāciju par iniciatīvu "50 Sustainability and Climate Leaders" un novatoriskos materiālu apstrādes risinājumus SSI Schaefer sniedz tiešsaistē un sociālo mediju platformās. Īss video kopsavilkums sniedz labu pārskatu tīmekļa vietnē:  https://pages.ssi-SCHAEFER.com/UNSDG .

green_logistics.tif

Kompānija

Ilgtspējīgi risinājumi

layout_web_banner_50cl_v2_final.png

Ilgtspējīgi risinājumi

50 ilgtspējas un klimata līderu iniciatīva

Orca_Taguig.jpg

Filipīnās atklāj unikālu aukstuma ķēdes iekārtu ORCA

Nav atrasti atbilstoši ieraksti.

Kontaktpersona

Melanie Kämpf Senior Global Communications Manager Tālruņa nr.: +49 151 12 11 32 25 Adrese: [email protected]