SSI Schäfer nodrošina Mathem jaunā loģistikas centra automatizāciju Larsbodā.

SSI Schäfer nodrošina Mathem jaunā loģistikas centra automatizāciju Larsbodā, netālu no Stokholmas.

Mathem pēdējā laika straujā izaugsme iet kopsolī ar vispārējo pārtikas mazumtirdzniecības e-komercijas nozares izaugsmi Ziemeļvalstīs. Jaunā loģistikas centra izveide Larsbodā spēlē svarīgu lomu kompānijas paplašināšanās plānos. Tikpat svarīgs aspekts ir īpaši izstrādātais SSI Schäfer automatizācijas risinājums Mathem loģistikas centram.

Mathem tika izveidots 2007.gadā kā tiešsaistes pārtikas veikals, un kopš tā laika ir vērojama nepārtraukta izaugsme un paplašināšanās, vairojoties arī lojālo un patstāvīgo klientu lokam. Pašlaik kompānija darbojas Stokholmas, Gēteborgas un Malmes pilsētās, kā arī to apkārtnē.

Nepārtraukti attīstoties un mainoties klienta prasībām, elastība ir atslēgvārds kvalitātes un servisa nodrošināšanai.  Plānotajam risinājumam bija jāatbilst klientu prasībām, kas ir ātra un kvalitatīva preču pieejamība, līdz ar to tas bija viens no galvenajiem virzītājspēkiem. Izvēlē par labu SSI Schäfer tika veikta, jo piedāvātais risinājums bija elastīgs un pielāgojams Mathem biznesa vajadzībām, kā arī piemērots produktivitātes mērķu sasniegšanai.

”Pārtikas mazumtirdzniecības e-komercija ir viena no nozarēm, kura visā pasaulē, it īpaši pēdējā gadā, pieredzējusi strauju izaugsmes tempu. Mathem, mums ir ļoti svarīgs un nozīmīgs projekts. Un tas arī skaidri parāda, ka mēs tiekam uzskatīti un esam priekšgalā, kā efektivitātes un automatizācijas risinājumu līderis, tirgus segmentos, kuri šobrīd piedzīvo straujus izaugsmes tempus. Tas ir ļoti aizraujoši būt kopā un atbalstīt Mathem nosprausto mērķu sasniegšanā, ”saka Hanss Ekstrēms, SSI Schäfer automatizācijas risinājumu dizaina vadītājs.

Uzņemoties Mathem projektu, SSI Schäfer ieņem vēl spēcīgāku pozīciju pārtikas preču e-komercijas tirgus segmentā. Tieši šis segments izvirza visaugstākās prasības automatizācijas risinājumiem, apjomīgo pasūtījumu un aprites jaudas dēļ, nekā tipisks standarta e-komercijas uzņēmums. SSI Schäfer jau ir zināma pieredze pārtikas mazumtirdzniecības noliktavas automatizācijas procesu ieviešanā ar vairākiem lieliem projektiem Ziemeļvalstīs. Piemēram, lielākais automatizācijas risinājums Eiropā Coop un automatizācijai, ar lielu fokusu uz ilgtspējas risinājumiem, ASKO noliktavā.

"Es priecājos, ka darījums ir noslēgts. Risinājums no SSI Schäfer puses tika rasts diezgan īsā laika posmā, cieši sadarbojoties kopsolī ar Mathem, kas noteikti ļaus turpināt mūsu fantastisko izaugsmes stāstu un ļaus sasniegt izvirzītos rentabilitātes mērķus. Katru dienu, desmitiem tūkstošu preču vienību, neatkarīgi no to kombinācijas, pēc iespējas ātrāk ir jāapstrādā un jānosūta mūsu klientiem. Tāpat risinājums nodrošinās vislabākos darba apstākļus un darba vidi mūsu loģistikas darbiniekiem Zviedrijā! Ir noiets garš ceļa posms, kura laikā pieņemti daudz svarīgi lēmumi, un tagad uzsākam reālu projekta realizāciju, lai tos sasniegtu, ”- komentē kompānijas vadītājs Henriks Peics (Henrik Peitz ) ,Mathem.

Instalācijas darbi tiks uzsākti šī gada rudenī, un iekārtu nodošana ekspluatācijā ir paredzēta 2022. gada otrajā pusē.


SSI Schaefer | Maijs | 2021

Kontaktpersona

Pārdošanas un mārketinga nodaļa Tālruņa nr.: +371 25493555 Adrese: [email protected]