Hängtransportör system SSI Single

SSI Single

SSI Single för horisontella och vertikala transportsträckor 

SSI Single används för transport och sortering av individuella klädhängare på horisontella och även vertikala transportsträckor. Den här universella lösningen medför en ökad effektivitet framför allt inom  fashion och i tvätterier.

Material av hög kvalitet garanterar att den mekaniska konstruktionen i SSI Single modulsystem är utomordentligt robust. Standardiserade anslutningar ger smidig sammankoppling av de enskilda transportörerna för att bilda linjer. 

Fördelar​​​​​​​

  • Intelligent hängtransportsystem med universellt modulsystem

  • Inget tomlager och inga tomma buffertsträckor behövs

  • Identifiering av enskilda artiklar eller tågformation

  • Användbart som lager- och transportsystem

  • Leverans framåt, åt höger och åt vänster

  • Transportvikt upp till 3 kg per hängare

  • Enkel integration av specialmaskiner

MER INFORMATION OM SSI SINGLE

Tack vare lättviktskonstruktionen av aluminium och användning av formsprutade plastdetaljer har SSI Single från SSI SCHÄFER låg totalvikt. Det minimerar belastningen på bärande konstruktioner och byggnadsstrukturer. Det slimmade modulsystemet förenklar och effektiviserar installationen och lagerhållningen av reservdelar. Det reducerade antalet komponenter gör också att inskolningsbehovet minskar. Systemet kan kombineras med specialmaskiner såsom förpackningsmaskiner. Dessutom erbjuder SSI Single hög användarsäkerhet och låg bullernivå.

Följande typer erbjuds, på såväl vertikala som horisontella transportsträckor kan följande typer av transportörer och funktionsenheter användas:

Manuell transportör
Används för sektioner med låga volymer och lämpar sig för manuella processteg som kvalitetskontroll, etikettering eller strykning.

Stifttransportör
Används som sänknings- eller förbindelsetransportör för nivåförändringar på horisontella och vertikala sträckor.

Flerstiftstransportör
Används liksom stifttransportören vid nivåförändringar. Genom definierade stiftavstånd garanteras en skonsam transport av produkterna.

Klämtransportör
Detta transportörsystem med lågt dynamiskt tryck lämpar sig för transport, ackumulering och förgrening av klädhängare på horisontella och vertikala transportörsträckor.

Stegtransportör
Den universella stegtransportören används både som ren transport- och lagringstransportör och som höghastighetssorterare. 

NEDLADDNING

Broschyr SSI Single

Broschyr SSI Single 

1.4 MB
Hur kan vi hjälpa?