Automated guided WEASEL®

Systém AGV pro malé manipulační jednotky

Autonomní transport malých manipulačních jednotek – SSI Compact Load AGV

Automatické vozíky (AGV) lze flexibilně integrovat do jednotlivých skladových organizací: od jednoduché aplikace v dopravě, point-to-point transport na principu zboží ke člověku až k plné automatizaci v integrovaném řídícím systému.

Kompaktní "SSI Compact Load AGV" od SSI Schaefer jsou vhodné pro přepravu malých manipulačních jednotek. Typicky jsou vozidla používána pro vychystávání a výrobní/montážní prostředí, aby byla doprava flexibilnější.

SSI Compact Load AGV mohou být rozděleny na základě níže uvedených funkcí:

Icon_agv_weasel.png

WEASEL

Náš WEASEL® je ideální pro malé manipulační jednotky, jako jsou přepravky, kartony nebo zboží na věšácích do hmotnosti 35 kg. Více informací naleznete zde.
PŘEČTĚTE SI VÍCE
Icon_agv_compact.png

Kompaktní

Ve spolupráci s naším partnerem DS AUTOMOTION nabízíme kompaktní automatický vozík „Sally“, který dokáže přepravit náklady až do cca. 100 kg. Sally zpracovává různé přepravní úkoly a v prostrou se naviguje autonomně pomocí technologie SLAM (Simultánní lokalizace a mapování) . Velký počet modulárních struktur - od technologie dopravníků, pásových nebo válečkových dopravníků a regálů až po specifickou konstrukci zákazníka - umožňuje manipulaci s různými břemeny.
Customer Service & Support 4.0

Dopravníky a doprava

Automaticky řízené vozíky (AGV)

Customer Service & Support 4.0

AGV pro velká břemena

Žádné prvky nejsou k dispozici.

Jak Vám můžeme pomoci?