Roller Converyors

Tehnologie pentru transportul containerelor cu role

Indiferent dacă folosiţi cărucioarele cu role în depozit sau pentru transportul ulterior al mărfurilor dumneavoastră, cu tehnologia noastră pentru transportul containerelor cu role le puteţi integra şi mai eficient în sistemul dumneavoastră general.
Profitaţi de o creştere semnificativă a rulajului! Tehnologiile pentru transportul containerelor cu role sunt importante în special atunci când sunt racordate la sisteme automatizate de depozitare care dispun de tehnologie de ambalare şi sortare, ca de exemplu sistemul nostru Schäfer Case Picking (SCP). Tehnologia SSI SCHAEFER pentru transportul containerelor cu role şi încărcarea resp. ambalarea directă, automată a mărfurilor pe căruciorul cu role aduce avantajul renunţării la o etapă suplimentară de lucru.

Design individual al instalaţiei
La fel ca la toate produsele tehnologiilor de transport SSI SCHAEFER, şi la tehnologia pentru transportul containerelor cu role acordăm o importanţă foarte mare testării calităţii şi compatibilităţii maxime a componentelor. Doar în felul acesta poate fi realizat un proces impecabil şi eficient în cadrul întregului sistem. Cu ajutorul componentelor tehnologiei noastre de transport şi al accesoriilor noastre variate vă oferim un design individual al instalaţiei. 

TEHNOLOGIE PENTRU TRANSPORTUL CONTAINERELOR CU ROLE -

grad superior de automatizare pentru un rulaj mai mare

  • staţie de ridicare cu un volum redus de revizie

  • sarcină utilă de până la 300 kg (inclusiv containerul cu role)

  • transportul nedistructiv al produselor cu ajutorul curelelor dinţate

  • fabricarea în unităţi proprii de producţie garantează o calitate superioară constantă

  • montaj facil, confort superior al reviziei

  • dezvoltarea şi actualizarea permanentă a componentelor

  • domeniu de temperaturi: -28° până la +45°C (fără condensare)

Aveți întrebări sau observații?