Fenix_576_Matrixsorter.tif

Transportorul modular cu saci SSI Carrier

Economisiți spațiu cu transportorul modular cu saci pentru comerțul electronic și distribuție omnicanal

SSI Carrier, transportorul modular cu saci de la SSI SCHAEFER, este un sistem de transport suspendat versatil, cu economisire a spațiului, pentru procesarea paralelă a diferitelor canale de vânzare. Ca parte a familiei de produse „SSI Overhead Conveyors”, acesta permite transportul suspendat al mărfurilor prin folosirea spațiului neutilizat de sub plafon/tavan.

Transportul, zona tampon, sortarea și secvențierea mărfurilor plate și suspendate într-un singur sistem

O singură unitate de transport permite transportul, stocarea, sortarea și secvențierea mărfurilor plate și suspendate într-un singur sistem, obținând în același timp un randament ridicat. Soluția automată de sortare plasează comenzile clienților în orice ordine dorită și asigură gestionarea eficientă a retururilor, ceea ce o face deosebit de potrivită pentru comerțul electronic.

SSI Carrier-ul

  • asigură un transport ușor al produsului

  • ocupă foarte puțin spațiu

  • garantează cea mai mare densitate de stocare

  • oferă scalabilitate ridicată și extindere flexibilă a sistemului printr-un concept modular, adaptabil individual

CUM OPTIMIZEAZĂ TRANSPORTORUL MODULAR CU SACI LANŢUL DE APROVIZIONARE?

O soluție de sistem pentru sortarea individuală a mărfurilor plate și suspendate.

Caracteristica specială a transportorului modular cu saci este algoritmul său unic de sortare a matricei. Sortarea matricială în combinație cu sistemul dinamic al zonei de tampon fac posibil să

  1. se aducă articole selectate în loturi din diferite zone de depozitare în comenzi sortate pentru clienți

  2. asigure livrarea rapidă la stațiile de ambalare, în orice ordine dorită și într-un timp scurt


Prin utilizarea tehnologiei RFID și prin procesarea articolelor individuale, sistemul poate gestiona perfect structuri de comenzi flexibile și poate combina comenzi mici de comerț electronic, comenzi mari din retail și comenzi pentru Pick & Collect pentru un spectru larg de articole. Sistemul automatizat reduce atingerea produsului și soluționează cerințele cheie din comerțul electronic din diferite industrii.

În special pentru industria modei, procesarea rapidă și eficientă a retururilor este de cea mai mare importanță.

După o verificare a calității, mărfurile returnate care sunt la mare căutare sunt plasate în sacii sistemului SSI Carrier și stocate direct în buffer-ul dinamic al SSI Carrier. Mărfurile sunt readuse, așadar, imediat înapoi în sistem și sunt pe deplin disponibile pentru comenzi noi și reexpediere - economisind timp prețios.

Acest proces

  • asigură disponibilitatea permanentă și fiabilă a articolelor

  • reprezintă o soluție optimă pentru livrarea imediată sau în aceeași zi

SSI Carrier asigură transportul foarte delicat al mărfurilor în saci, utilizând un concept inovator pentru conveioare de acumulare. Acest lucru împiedică sacii să se ciocnească unul de celălalt, lucru care apare de obicei pe conveioarele gravitaționale. Acest lucru este esențial pentru manipularea produselor sensibile și a ambalajelor, de exemplu a celor din industria sănătății și a produselor cosmetice.

Design-ul inteligent și modular al sistemului SSI Carrier permite scalabilitate ridicată, deoarece componentele standard pot fi combinate variabil și economic. Astfel, prin combinarea inteligentă a diferitelor module, pot fi obținute performanțe foarte mari de sortare, de câteva mii până la zeci de mii de articole pe oră. Aceasta înseamnă că sistemul este foarte flexibil și se adaptează oricând la viitoarele volume de afaceri.

SSI Carrier este, de asemenea, cunoscut pentru utilizarea optimizată a spațiului. Sistemul poate fi proiectat pe mai multe niveluri cu o construcție compactă internă din oțel, economisind spațiu valoros în depozit. Mai mult, folosirea conveioarelor de acumulare permite o înălțime mai mică a construcției. Dimensiunea redusă are ca rezultat creșterea densității de stocare și, astfel, sistemul contribuie considerabil la o eficiență sporită și la costuri reduse.

Sistemul de transport suspendat realizează economii de energie prin oprirea transportoarelor la cerere pentru zonele care nu sunt utilizate, economisind astfel energie. Eficiența energetică este, de asemenea, îmbunătățită datorită eficienței sistemului din punct de vedere al procesului. Flexibilitatea și performanța sistemului îi permit să îndeplinească multe cerințe diferite în cadrul unui singur sistem, astfel încât clienții au nevoie de mai puține utilaje și putere pentru a-și îndeplini cererea.

INTRALOGISTICĂ SOFISTICATĂ DINTR-O SINGURĂ SURSĂ

Întregul proces menționat mai sus este controlat de software-ul logistic modern și ușor de utilizat WAMAS®. Interfețele optime pt. sistemul clientului asigură integrarea perfectă în aproape orice tip de depozit. Pe lângă monitorizarea sistemului și controlul fluxului de materiale, WAMAS® preia și sarcina de a urmări mărfurile și de a le vizualiza cu WAMAS Lighthouse.

"Afacerile din comerțul electronic se confruntă cu o dezvoltare extrem de dinamică. Oferim clienților noștri o soluție compactă și eficientă din punct de vedere al costurilor, care permite o adaptare flexibilă la cerințele viitoare. Împreună cu o soluție software personalizată și o tehnologie de vizualizare de ultimă generație, precum și servicii personalizate, SSI SCHAEFER oferă clienților o soluție completă dintr-o singură sursă. ”

Dr. Michael Zacher, Product Manager Transport Suspendat, SSI Schaefer

TRANSPORTAREA MĂRFURILOR SUSPENDATE

Sistemul SSI Carrier

 

SSI CARRIER - AVANTAJE, APLICAȚII ȘI COMPONENTE

Un sistem fiabil, versatil și unic

  • randament mare al sistemului de până la 10.000 de articole/suporturi de marfă pe oră

  • exactitate de sortare deosebit de mare, siguranţa mărfurilor şi siguranţa proceselor

  • pot fi transportate simultan articole suspendate şi articole orizontale 

  • uşurinţă de utilizare datorită operării facile

  • flexibilitate datorită utilizării optime a spaţiului

  • durată lungă de viaţă, funcţionare cu un volum redus de lucrări de revizie

  • realizarea unor depozite dinamice, cu costuri reduse

  • exactitate şi evitarea erorilor datorită tehnologiei RFID

  • proces optimizat de sortare

  • disponibilitatea rapidă a articolelor returnate

SSI Carrier este potrivit în special pentru aplicații de comerț electronic și omnicanal în domeniile modei, sănătății și cosmeticelor, ale comerțului cu amănuntul sau cu ridicata . Articole precum îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice sau electrocasnice cu o greutate de până la 2,5 kg sunt transportate în saci. Atașând mărfuri direct la umeraș, cum ar fi îmbrăcămintea, este posibilă o greutate a articolului de 3 kg.


  • Carrier: un adaptor cu role care poate prelua, transporta în siguranţă şi identifica cele mai variate suporturi de marfă, fie cu RFID, fie cu cod de bare. Orificiul mare de preluare este adecvat pentru o gamă largă de produse.

  • Transportor circular: lungimea întregului transportor este aproape nelimitată. Transportul poate fi efectuat atât pe trasee orizontale, cât şi pe trasee verticale, cu o înclinare de până la 30°.

  • Transportor de aglomerare: transportorul de aglomerare serveşte la transportul, aglomerarea, separarea, sortarea şi stocarea temporară a suporturilor de marfă pe trasee orizontale. Elementul de antrenare combină funcţia de transport şi funcţia de aglomerare. Este posibil transportul mărfurilor cu diferite grosimi, fără distanţe definite între mărfuri.

  • Schimbător de cale: elementul de ramificare serveşte, de exemplu, ca element de legătură între transportorul circular şi transportorul de aglomerare. Schimbătorul poate fi plasat independent de poziţie, ceea ce permite proiectarea individuală a traseului.

SSI CARRIER ÎN ACȚIUNE LA FENIX OUTDOOR LOGISTICS PENTRU DISTRIBUȚIA OMNICANAL

Studiu de caz: o soluție flexibilă datorită transportorului cu saci extrem de dinamic SSI Carrier.

Tailor-made logistics solution for Fenix

If you are looking for suitable clothing and equipment for your next outdoor adventure, Fenix provides a wide-range of premium goods. In order to meet the growing challenges of the omnichannel business, Fenix Outdoor International AG founded its own logistics company within the group – the Fenix Outdoor Logistics GmbH. The logistics company supplies stores in Germany and Scandinavia as well as e-commerce customers on a daily basis from their new logistics center in Ludwigslust.

SSI SCHAEFER worked as general contractor and created a tailor-made logistics solution including a turnkey implementation for Fenix Outdoor Logistics. Optimum handling of different characteristics of sales channels played an important role in this. Store deliveries are all about correct pre-sorting and sequencing of goods, while e-commerce stresses fast order processing of numerous small orders and highly efficient processing of returns. The core of the system is the innovative pouch sorter SSI Carrier by SSI SCHAEFER.

SSI CARRIER UTILIZAT PENTRU DISTRIBUȚIA AUTOMATIZATĂ A COMERȚULUI ELECTRONIC LA DSV

Studiu de caz: rate de performanță ridicate și gestionarea eficientă a perioadelor de vârf cu SSI Carrier

To cope with the steady growth in e-commerce, the global 3PL transport and logistics company DSV needed to increase capacity at its existing distribution center in Brampton, Canada. As a general contractor, SSI SCHAEFER implemented a tailormade logistics solution including the innovative pouch sorter SSI Carrier for a highly automated and efficient order fulfillment.

A significant challenge was that the solution had to fit within an existing system and had to be implemented during parallel operation in the warehouse.  The overall solution not only allowed DSV to continue its normal fulfillment operations, it also enabled the e-commerce capacity growth that DSV needed to ensure both a smooth online fulfillment as well as meeting peak demands.

Sună interesant? Pt. mai multe informatii descărcați materialele noastre.

SSI CARRIER UTILIZAT PENTRU DISTRIBUȚIA AUTOMATIZATĂ A COMERȚULUI ELECTRONIC LA DSV

Studiu de caz: rate de performanță ridicate și gestionarea eficientă a perioadelor de vârf cu SSI Carrier

To cope with the steady growth in e-commerce, the global 3PL transport and logistics company DSV needed to increase capacity at its existing distribution center in Brampton, Canada. As a general contractor, SSI SCHAEFER implemented a tailormade logistics solution including the innovative pouch sorter SSI Carrier for a highly automated and efficient order fulfillment.

A significant challenge was that the solution had to fit within an existing system and had to be implemented during parallel operation in the warehouse.  The overall solution not only allowed DSV to continue its normal fulfillment operations, it also enabled the e-commerce capacity growth that DSV needed to ensure both a smooth online fulfillment as well as meeting peak demands.

Sună interesant? Pt. mai multe informatii descărcați materialele noastre.

DESCĂRCARE

Reference DSV, Canada

Innovative overall solution as basis for e-commerce success

511.8 KB

Reference Fenix Outdoor Logistics, Germany

Flexible Omnichannel Distribution Thanks to Highly Dynamic SSI Carrier Pouch Sorter

992.3 KB

Pouch sorter SSI Carrier

The highly-dynamic pouch sorter system for e-commerce and omnichannel distribution.

525.3 KB

Conveying Brochure

Smart Conveyors - Modular Conveying Solutions for any Load Carrier to Optimize Material Flow

1.2 MB
Aveți întrebări sau observații?