Logimat20_5_360 Grad_2-360 Rundum_ (21).jpg

SSI SCHÄFER atklāj virtuālu izstādes LogiMAT 2020 stendu

SSI SCHÄFER atklāj virtuālu izstādes stendu, piedāvājot mūsu klientiem un interesentiem ieskatu programmatūru tehnoloģijās un aprīkojuma risinājumos digitālā formātā. Neskatoties uz to, ka LogiMAT izstāde tika atcelta, SSI SCHÄFER vēlas izcelt produktus un risinājumus, kas izstrādāti, demonstrējot produktu un pakalpojumu inovācijas. Mūsu ekspertu komanda prezentē nozīmīgākās tehnoloģijas un piedāvā personisku dialogu ar mūsu speciālistiem. Daļa no šīs virtuālās pieredzes ir individuālas konsultācijas un jaunākā informācija, - tāpat kā tas bija paredzēts izstādē klātienē. Apmeklējiet mūs vietnē  www.virtual.ssi-schaefer.com/en/start

Pagājušajā nedēļā koronavīrusa straujās izplatības dēļ SSI SCHÄFER pieņēma lēmumu atcelt dalību LogiMAT izstādē, kuras norise tika plānota no 2020. gada 10. līdz 12. martam Štutgartē, Vācijā. Neilgi pēc tam izstāde kopumā tika oficiāli atcelta. Lai uzturētu informācijas apmaiņu ar klientiem, kā tas parasti notiek izstādēs, SSI SCHÄFER šodien atklāja virtuālo stendu. “Mēs uzturam kontaktu ar klientiem un esam pārliecināti, ka virtuālais stends mūsu vietnē ir lieliska alternatīva ar dažādām dialoga iespējām mūsu klientiem, partneriem un ieinteresētajiem uzņēmumiem,” saka Enrico Gazzano, SSI SCHÄFER globālā mārketinga viceprezidents.

Vietnē www.ssi-schaefer.com apmeklētāji atradīs ekspozīciju, kas veidota, izmantojot animācijas, atsauču video, intervijas un prezentācijas ar fotogrāfijām, realizētiem projektiem un brošūrām. SSI SCHÄFER eksperti piedāvā sniegt konsultācijas par atsevišķiem produktiem vai kompleksiem risinājumiem vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Interaktīvie rīki, piemēram, saruna ar ekspertiem pa tālruni un tiešsaistes tērzēšana, atvieglo individuālas konsultācijas – gluži tāpat kā izstādē. Pateicoties tehnoloģijām, joprojām var notikt intensīva informācijas apmaiņa ar klientiem un ieinteresētajiem LogiMAT 2020 apmeklētājiem.

Virtuālajā stendā fokuss vērsts uz ilgtspējīgiem un uz nākotni orientētiem produktiem un koncepcijām intraloģistikai. Sadaļā par pasūtījumu komplektēšanu SSI SCHÄFER piedāvā rokasgrāmatu pilnībā automatizētiem risinājumiem, piemēram, robotika preču vienību atlasei, konveijeri SSI Carrier e-komercijai un daudzkanālu pārdošanai, kā arī LOGIMAT® vertikālā lifta modulis, kas aprīkots ar LOGISAFEPICK - 100% atlase bez kļūdām.

SSI SCHÄFER Green Logistics ietver produktus, koncepcijas un pakalpojumus, kas taupa resursus. Šajos risinājumos ir zaļais celtnis un shuttle tipa tehnoloģijas, kā arī zaļie konveijeri un klientu apkalpošana un atbalsts. Bez tam SSI SCHÄFER demonstrē arī to, kā procesos pāriet uz atkārtoti lietojamiem konteineriem. Prezentēts tiek arī plašais SSI SCHÄFER loģistikas programmatūru klāsts – sākot no WAMAS® līdz SAP. Programmatūra ir pieejama gan atsevišķi, gan arī var tikt integrēta loģistikas sistēmās.