Mjukvarulösningar

WAMAS® GO!

WAMAS® GO! är den idealiska lösningen för medelstora manuella lagersystem

Denna högt standardiserade grundversion är till 100 procent baserad på det framgångsrika logistikprogrammet WAMAS® från SSI SCHÄFER med mer än 1 200 installerade system. 

Basen för manuella lager, WAMAS® GO! 

Vår logistikprogramvara WAMAS® GO! erbjuder en lång rad funktioner för lagerstyrning samt ett brett spektrum av gränssnitt till ERP och andra tredjepartssystem. WAMAS® GO! växer med dina behov tack vare sin modulbaserade skalbarhet och sina uppgraderingsmöjligheter. Dessutom kan systemet utan problem kombineras med SSI SCHÄFERs lagertekniker, såsom de semi automatiska lagerlösningarna lagerautomaten LogiMat®och våra mobila pallställ.
​​​​​​​
WAMAS® GO! stöder och optimerar följande lagerprocesser

WAMAS® GO!

WAMAS® GO! - den idealiska lösningen för medelstora manuella lagersystem

WAMAS® GO! - den idealiska lösningen för små till medelstora företag

Är du inte helt uppdaterad avseende ditt lager? Letar du efter optimeringspotential för ditt lager? Är inventering av lagret en börda? Om så är fallet, har du kommit rätt! Medan du koncentrerar dig på ditt företag, tar vi hand om optimering av ditt lager för dig!

WAMAS® GO! är ett expanderbart lagerstyrningssystem som stöder kunderna i sina lagrings- och uttagsprocesser såväl som vid orderplockning,. Därigenom optimeras godsflödet.

NEDLADDNING

Broschyr Effektivt lager - WAMAS® GO! – IT lösningar

Effektivt lager - WAMAS® GO! – IT lösningar

809.1 KB
Hur kan vi hjälpa?