erőforrás menedzsment, hatékony raktár

WAMAS® LRM erőforrás-kezelő szoftver

A raktár maximális és átlátható teljesítménye

A WAMAS® LRM ("Labor and Resource Management“) erőforrás kezelő szoftveres rendszer kiegészíti a WAMAS® inralogisztikai szoftver termék- és szolgáltatásportfólióját. A két megoldás kombinációja optimalizálja a raktár intralogisztikai teljesítményét és biztosítja az információk maximális átláthatóságát. 

A WAMAS® LRM erőforrás-kezelő rendszer független rendszerként működtethető vagy a meglévő raktárirányítási rendszerbe is (pl. a WAMAS®) integrálható.

A WAMAS® LRM intelligens rendszer elemzi mind az egyes raktári folyamatokat, mind pedig a teljes anyagáramlást. Az eredmények értékelése különböző szempontok alapján történik, az adatok külön-külön is lekérhetők.
A jelentések napi rendszerességgel biztosítják az átláthatóságot a raktáron belüli, valamennyi folyamatról. Különböző időperiódusok elemzésével könnyen nyilvánvalóvá válik, hogy mikor és hol keletkeznek a csúcsterhelések vagy alacsony termelékenységű fázisok.

OPTIMALIZÁLT TÁROLÁSI FOLYAMATOK ÉS HATÉKONY MUNKAERŐ KIHASZNÁLTSÁG

A WAMAS® LRM kiszámítja az összes raktáron belüli távolságot, a szállítási időt és az anyagkezelési időt.
Az alkalmazott szállítóeszköztől vagy a megfigyelt fázis sebességétől függően a rendszer minden raktári folyamatot szabadon meghatározható időblokkra bont.
Az egyes tevékenységekre vonatkozó ideális célidő összehasonlítása az egyes tevékenységek tényleges idejével történik. A raktári termelékenység ezen értékelése egyértelművé teszi, hogy mely folyamatoknak van hozzáadott értéke és melyeknek nincs. Emellett a WAMAS® LRM rögzíti és értékeli azokat a raktári fázisokat is, melyeknek nincs hozzáadott értéke, de szükségesek.

Valósidejű teljesítményértékeléssel értékes információhoz juthatunk és így a még optimalizálást igénylő területek is beazonosíthatók. Az értékelés számos módon adaptálható és szűrhető.
Egyedi kezelőpultok és időzített jelentések hozhatók létre és küldhetők automatikusan azoknak, akiknek szükséges. Ezzel a megoldással jelentősen leegyszerűsödik a raktári dolgozók létszám-tervezése.

A munkaerő tervezés meghatározott kulcsadatai megkönnyítik a napi raktári műveletek ellenőrzését. Élő adatok bármikor lekérhetők, ami támogatja a munkaerő (erőforrás) tervezést és optimálizálást. Ez persze növelheti a raktár teljes termelékenységét.

  • Szabadon meghatározható időblokkok

  • Cél / VALÓSidejű összehasonlítás

  • Teljesítményadatok és KPI-k értékelés

  • A bérszámítás az elfogadott KPI-k alapján történik

  • Munkaerő tervezés

  • Előrejelzés

  • Szabványos jelentések és vezérlőpultok

  • Önállóan vagy WAMAS WMS rendszerbe integrált

  • Munkatársak felmérései és kérdőívek

A munkaerő tervezés sokkal égetőbb probléma, mint ezidáig volt. A munkaerő menedzsment rendszerek használata bizonyítottan versenyelőnyt jelentenek több vállalatnál is. 

Az intralogisztikai kihívások, mint például a csúcsteljesítmény és a megnövekedett anyagmozgatási volumen, folyamatosan növekvő nyomást helyez a vállalatokra. Az erőforrások hatékony felhasználása és a gyors rendelkezésre állás fontosabb, mint valaha, ezért a vállalatok nagyobb raktárakat és több alkalmazottat igényelnek.

Dreamwarehouse Signet Magic Quadrant 2021

WAMAS® logisztikai szoftver

SAP integráció

SAP integráció

Nincs elérhető elem.

LETÖLTHETŐ KIADVÁNYOK

Az SSI SCHÄFER raktártechnikai szakértelme speciális know-how-t és széles körű intralogisztikai tapasztalatot ötvöz az egyedi raktári rendszerek és megoldások biztosítása érdekében.

WAMAS® logisztikai szoftver

A teljes raktár egyetlen szoftverben

HATÉKONY. RUGALMAS. MEGBÍZHATÓ.

A WAMAS® logisztikai szoftver az SSI SCHÄFER-től egyetlen intelligens rendszerben egyesít minden intralogisztikai komponenst.

1.3 MB

IT Katalógus - Nagy teljesítményű, méretezhető szoftver vállalkozása számára.

Intelligens megoldások a ma és a holnap intralogisztikai kihívásaira.

854.9 KB

SSI SCHÄFER Katalógus 2022

NAGYOBB HATÉKONYSÁG RENDSZERREL

Intralogisztikai termékek és megoldások a vállalaton belüli anyagáramláshoz


20.4 MB
Érdeklődik termékeink iránt? Kérdése vagy észrevétele van? Lépjen velünk kapcsolatba!